Wednesday, February 1, 2012

Uutta ruokailutilaan

Ennen kosmetologille menoa pyörähdin pikaisesti Pentikillä ja se totisesti kannatti! Oon jo kauan miettiny, et ois ihana löytää jotku kivat harmaat tabletit ruokapöydälle. Jotku helppo pitää puhtaana -tyyliset, ei kankaiset, jotka on usein sitten rutussa... Harmaat tabletit tois kivaa vaihtelua niiden mustien rinnalle, jotka enimmän ajan vuodesta ruokapöydällä ovat.
Ja siellä Pentikillähän ne oli! Täydellisen sävyiset!



Ja mikä parasta vaihtelunhaluiselle: näitä voi käyttää molemminpäin! Toinen puoli on vaaleampi, se käyttöön keväämmällä :)

Tykästyin näihin niin kovasti et toivon hartaasti ettei ne ikinä kulu!
Ja taas tuli hämmästeltyä sitä, miten suuri vaikutus näinkin pienellä asialla kodissa on :)

Havaittavissa kyllästymistä sisustusjuttuihin?

On se muuten kumma et tästä divaanin ja seinän välistä on pakko kulkea ruokakupille! Olohuoneesta keittiöön pääsis niin paljon helpommin divaanin toiselta puolen... Mut ku ei, se on mentävä tästä kymmenen sentin rakosesta! Kisuista öh, hieman pyöreämmän muotoinenkin vetää vain mahan sisään ja syöksyy :D


On niin mukavaa ku toisen puolen kyljen karvat jää divaanin päälliseen ja toisen kyljen verhoihin!

Lähemmin tarkasteltuna näkee et tästä on kuljettu! Onneks on teippiharjat!

Taidanpa samantien laittaa raon umpeen, vaikka divaani vähän hassulta sitten näyttääkin aivan seinässä kiinni...


Pöytä näytti vähän liian paljaalta aluksi, joten hain kaupasta vielä pari kimppua tulppaaneja. Ihanat sävyt nämä kaksi yhdessä ja erikseenkin vai mitä :)

Tulppaaneilla sai kivasti sen pisteen iin päälle!


Sit vielä vähän muutakin vaaleanharmaata esille:

Kirpsakkaa keskiviikkoa! Täällä -21 ja löytyypä sen johdosta yks ADHD...
Laservaloleikki on paljon käytössä näillä pakkasilla ;)

54 comments:

  1. Tosi kivat tabletit, passaavat oikein mainiosti teidän ruokailutilaan! Täytyypä visiteerata pitkäastä aikaa Pentikillä, olivatko tämän kevään tuotteita? Kauniita kuvia taas muutenkin!

    Ja siis tottakai täytyy änkeä itsensä sieltä ahtaimmasta mahdollisesta välistä, vielä kun bonuksena voi samalla luoda turkkinsa mamin divaaniin ja verhoihin ;D Niin tuttua...samoin kuin tuo auringonvalon/varjojen perässä juokseminen -täällä myös ADHD :)

    -I-

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos paljon! en tiedä onko nää kevään tuotteita, en käy minäkään usein Pentikillä, mut luulen että on...
      leikitättekö kisuja laservalolla? (vai oonkohan sulta joskus jo kysyny...) meillä se on ihan superhitti!!! sitä valoa jahdataan vuodesta toiseen niin suurella mielenkiinnolla! suosittelen kokeilemaan :)
      heti ku napsauttaa laserlaitteen päälle, kisut on meillä niiiin skarppina niiiin skarppina ja valmiina leikkeihin :D

      Delete
    2. Ei olla laserilla leikitetty, mutta taskulampulla kyllä joskus. Tarttis varmaan testata tuo laserkin. Mutta toi auringonvalo ja sen aiheuttamat varjot on kyllä meillä pop, lintujenkin varjot kiinnostaa enemmän kuin ne varsinaiset linnut siellä ikkunan takana :)

      Tää meidän ADHD kyllä riehuu ihan ilman mitään apukeinojakin ;D Sillä on välillä niin kova vauhti päällä, että itse jään jalkoihin! Uusin villitys on suihkuverhon availu -kahina vaan kuuluu kylppäristä, kun neiti suhaa verhon kanssa :) Tilasin joulun alla H&M:ltä uuden verhon, joka on vanhaa kevyempi ja varmaan myös helpompi liikutella. Vanha verho sai olla suht rauhassa.

      Onko teidän neidit muuten nyt talvella vain sisällä, vai käyvätkö tarhassa/lenkitättekö heitä? Ovatko hyvin sopetuneet rajatumpaan vapauteen? Meillä ainakin neidit vaikuttavat onnellisilta, vaikka ovatkin täysin sisäkisuja.

      -I-

      Delete
    3. voi hauska tuo suihkuverholeikki :D. kaikkee ne keksii!
      tarha on käytössä vain keväästä syksyyn. talvella meillä ulkoillaan max 5min/vrk :D. tiedän et kesällä tulee taas ongelmia ku eivät haluis tarhaan...

      Delete
  2. Nuo tabletit on ihanat ja helpot pitää puhtaana! Meillä on ollut pöydällä jo viime syksystä lähtien eikä ilmassa ole vielä minkään asteista kyllästymistä - ovat yksinkertaisen kauniit.

    Kiitos verhokuvista ja aamun ekasta naurusta, täällä aivan samanlaiset "raidat" valkoisissa verhoissa ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi onpa kiva kuulla hyviä kokemuksia, kiitos Saska! ja lohduttavaa et muillakin tekstiilit saa erilaisia karvapeitteitä ;D

      Delete
  3. Oih, juuri sellaiset tabletit jotka itselläkin ollut hakusessa jo pitkään, kiitos vinkistä! :) Meilläkin on valkoinen pöytä ja samat mustat tabletit on olleet pöydässä jo ikuisuuden, kun kivoja uusia ei ole löytynyt mistään..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi huippua, nyt tiedät mihin mennä! jossain vaiheessa käytän myös turkooseja tabletteja ja monesti kesällä valkoisia :)

      Delete
  4. Todella kivat nuo tabletit! Onko ne siis muovia? Oliko muita värejä?
    Mä en tykkää kankaisista tableteista, kun ne on tosiaan aina rutussa... :/ Yhdet sellaiset mustat oon ostanut joskus Hemtexiltä ja eipä niitä paljon ole tullut käytettyä.

    Totta kai tuolta ahtaimmasta raosta on pakko kulkea! :D Kato pitää olla haastetta elämässä. Kokeilepa sinäkin vaikka kiertää pöytä joka kerta kun menet olohuoneesta keittiöön, niin elämä muuttuu paljon jännittävämmäksi! :D (Tai sitten ei... :D) Ja nuo karvat kyllä tarttuu joka paikkaan, tiedän! :D

    Ihanaisia tulppaaneja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo jotain muovintapaista, ohutta punosta :P oon niin hyvä kuvailemaan enkö vain :D näät huomenna!
      oli vielä tummemman sävyiset (lähes mustat), sitten ruskean sävyiset ja vihertävät. hinta 5,50 €/kpl.
      joo täytyy alkaa itellekki keksimään uusia reittejä täällä! esim. ku menee tästä olkkarin sohvalta keittiöön ni eka vaikka livahtaa tosta sohvapöydän alta :D

      Delete
  5. Someone looks very boooored!!!! :-D

    Harmaa on kylla niin ihana vari, tykkaan! Kauniit tabletit loysit, ja ihana tuo tyyny ja torkku myos! Ja tulppaanit tietysti, ihan mun lemppareita tahan aikaan vuodesta. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eikö :D tylsimys!
      kiitti kehuista, kiva kuulla että tykkäät :). tulppaanit on kyllä näin talvella ihania, aina uuden vuoden jälkeen niitä alkaa kaipaamaan kotiin.

      Delete
  6. Ihanat keveät tabletit. Itse etsiskelen valkoisia keveitä tabletteja kevääksi ja kesäksi omaan ruokapöytään...noissa ei tainnut valkoisia ollakaan?!

    Meilläkin haettiin ensimmäiset tulppaanit keittiöön. Heti tuli keväinen olo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. keveät nimenomaan! en ainakaan nähny valkoisia...
      tulppaanit on niin ihanan keväisiä :))

      Delete
  7. Onpas kauniit tabletit! Jotkut tuon tapaiset voisivat meillekin passata - täytyypä käydä tekemässä lähempää tuttavuutta Pentikin myymälässä, jahka sillä suunnalla kuljeskelen. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nuo on kyllä kivat ja pysyvät hyvin paikoillaan pöydässä, siitäkin ominaisuudesta pidän kovasti!

      Delete
  8. Oo, tosi hyvältä näyttää uudet tabletit! Ja voi kuinka ihania nuo tulppaanit ovatkaan :)
    Teijän kisut saa kyllä hymyn nousemaan kasvoille. Hassut, miten pitääkin kulkea sieltä ahtaasta väliköstä? Meillä kyllä ilmenee vähän sama homma koiran kanssa. Mitä ihmeellisimmistä paikoista sekin välillä kulkee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitti Janet! ja mukava kuulla että misut saa hymyileen :)). mua niin naurattaa ku tuosta väliköstä pitää ahtautua ja vielä molemmilla sama reitti :D

      Delete
  9. Tosi kivat tabletit :) Oliko muun värisinä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mikä vika tuossa värissä on? no ei :D
      oli lähes mustia, vihertävän sävyisiä ja beigejä :)

      Delete
  10. Itse omistan tuon samaisen sarjan kaitaliinan ja hyvin on käytössä kestänyt.Ihana tuo harmaansävyinen viltti!Onko se uusi myös?

    Maria

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiva kuulla! tuo torkku on jo muutamia vuosia vanha, tilasin sen aikoinaan H&M:lta :)

      Delete
  11. Todella kauniin väriset tabletit ja nuo upeat tulppaanit ovat kuin piste iin päälle <3

    ReplyDelete
  12. Nuo tabletit on kyllä kivan väriset, soppii hyvin teille ja kevvääseen ko vaaleahkoa :) Ja tuo haukotteleva kyllästyny pikkumussukka tuolla :DD Arvaat varmaan että täälläki "koristellaan" karvoilla tämän äiskän tekstiilejä :DD Ei saa laittaa rakoa kiinni! :D Äiskä on hyvä ja käyttää vaan sitä teippiharjaa! :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo arvaan että varmasti koristellaan :D. en oo vielä siirtäny divaania ku haukottelija pisti sen selkänojalle kyljelleen ku mies tuli töistä ja laitto takkaan tulen! siinä hän makoilee turkki lämpimänä, vakiopaikassaan <3

      Delete
  13. Kauniit tabletit ja onpa kätevät kun saa käytettyä molemmat puolet! Kaunis keittiö teillä!

    ReplyDelete
  14. Tosi kivat tabletit, kyllä pienillä jutuilla saa niin helposti uutta kivaa ilmettä. Tuo ihan kevään tunnetta kauniiden tulppaanien kanssa, hyvä löytö!

    Meillä on laservalo myös hitti ja valkoisista verhoista löytyy usein kissankarvaa. Mutta se on niin pikku juttu, samoin kuin pienet nenän jäljet ikkunoissa verrattuna siihen miten paljon karvapallerot tuo iloa elämään:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo yllättävän paljon muuttu yleisfiilis tuossa olohuone-ruokailutila -akselilla :).
      totta, kissankarvat on ihan pikkujuttu! liian siistikään koti ei oo hyväksi.

      Delete
  15. Itselläni on nuo samat tabletit käytössä, ovat kyllä aivan ihanat! Pysyvät hyvin kiinni pöydässä ja likakaan ei näy heti ;)

    ReplyDelete
  16. noista tableteista tulee mieleen omat tosin kankaiset, Hemtexin tabletit, jotka on juuriki tommoset mustavalkoiset! :) ja oon kyllä varmasti vielä jossain muuallaki nähny tota kuosia, että ilmeisesti melko suosittua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mullaki on yhdet kankaiset Hemtexiltä, mustat joissa välkehtii hopeaa. käytän niitä aina joulun ja uuden vuoden paikkeilla :)

      Delete
  17. Tosi kivan näköiset tabletit! Olipa hyvä löytö :)

    ReplyDelete
  18. Noi muovitabletit on tosi hyviä ja helposti puhdistettavia. Mullakin on peräti kaksi samantyyppistä harmaata settiä:) Meillä paukkuu -27 astetta, hrrrh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo totta, multa löytyy muitakin muovisia, valkoisia :). täällä edelleen -21!

      Delete
  19. Moikka, taas :) (Tuntuu että kommentoin koko ajan :D)
    En tiennyt että olohuoneeseenne on muuttanut divaani. Hyvältä näyttää, ainakin tuosta kuvakulmasta.

    -aNo

    ReplyDelete
    Replies
    1. höpöhöpö, et kommentoi ja kivaahan se vain ois! :)
      joo on tuo divaani ollu aina olkkarissa, yleensä ikkunanurkkauksessa, mut nyt joulusta asti tuossa olkkarin ja ruokailutilan rajamailla :)

      Delete
  20. Tosi kivat tabletit, sopis meillekkin :) Naureskelin tuolle kolo-karvakuvalle, meillä on sama juttu. Keittiöstä tullessa on pakko kiertää nojatuolin nurkasta jäljet jättäen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hauskoja karvakamuja omituisine tapoineen :D

      Delete
  21. Meillä on samanlaiset tabletit, on ihan mahtavat ja tyylikkäät. Oli pakko ostaa samaa sarjaa lasinalusetkin :)

    -Heli

    ReplyDelete
    Replies
    1. mullakin oli ne lasinaluset jo kädessä, mut vein ne sit takas paikoilleen... ajattelin et lasinalusia käyttää sen verran vähän et pärjään noilla mitä mulla jo on :)

      Delete
  22. Erittäin, erittäin kauniit uudet tabletit! Aivan mahtava harmaan sävy! :)

    ReplyDelete
  23. Heips! Löysin eilen blogisi etsiskellessäni sisustusideoita täydellisen remontin alla olevaan kotiimme ja täytyy kyllä sanoa että tosi kiva ja "koukuttava" blogi sulla, nopsaan päivä vierähti enkä päässy kun vasta elokuulle (uudemmasta vanhempaan luettaessa). Riittääpähän useemmalle päivälle luettavaa :D teillä on tosi kaunis, valkoinen koti ja kaiholla sitä täältä ruudun talaa katselen, kun tiedossa on ettei meille sellaista ole tulossa (mies koneurakoitsija, ei pysty olla paljoa valkoista ettei oo heti joka paikka ihan sotkussa).
    Yksi asia kiinnitti erityisesti huomioni talossanne : ikkunat! Aivan ihanan isot ja tyylikkäät! Tästäkin aiheesta ollaan jo miehen kanssa väännetty kättä, haluaisin ehdottomasti isot ikkunat olohuoneeseen mutta miehen mielestä ne vetää kylmällä ilmalla liikaa ja on aivan liian kalliit. Huomasin juttujasi lukiessani että tykkäät itsekin kovin nuista ikkunoista, ja utelisinkin että mistä nuo ikkunat on hankittu ja uskallatko kertoa miten paljon köyhtyy jos tuommoiset laittaisi (etenkin nuo olohuoneen ikkunat kiinnostaisi).
    Tosi ihanaa olis jos vastaisit, sais ehkä miestä hiukan käännytettyä ja saisin ihanat isot ikkunat myös itselleni:)

    Terkuin nekku

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos ihanasta palautteesta Nekku :). mukava, että täältä löytyi mielenkiintoista luettavaa!
      voi kuule ihan hyvin voit laittaa sitä valkoista, kyllähän mies varmasti kädet pesee ja vaatteet vaihtaa ;). meilläkin mies puuhailee kaikenlaista ulkona ja autotallissa, mutta vaihtaa aina tallissa vaatteet ennen sisälle tuloa ja sisällä pesee ensimmäisenä kädet (siis ihan omasta halustaan, eihän kukaan halua likaisilla käsillä olla :D)
      kehotan kyllä hankkimaan isot ikkunat! ne tekee niin paljon, tuo valoa ja avaruutta, en vaihtais näitä mistään hinnasta! meillä on olohuoneen nurkkauksessa tosiaan yhteensä 4 metriä ikkunaa, enkä oo ikinä huomannu et niistä vetäis. enemmän vetää ruokailutilan kohdalla (siellä on lasipariovi, joten tiivisteiden kohdalla tuntuu vetoa kun kovin lähellä on). mutta että yhtenäinen ikkuna ei kyllä meillä vedä. nykyään on niin hyviä energialuokan ikkunoita saatavilla, eri asia oli ennen. toki jos talo on kovin vanha, vetää jo talon nurkatkin sen verran että ei ikkunoiden uusiminen enää pelkästään auta, vetoa tulee seinien läpi nimittäin.
      mutta siis meidän ikkunat on valmistanu Skaala, ollaan oltu tyytyväisiä. voi apua en muista kyllä yhtään hintaa, siitä on kuitenkin kolme vuotta aikaa kun ollaan ikkunakauppoja tehty. mutta sen muistan ettei mikään järkyttävä summa ollut, ei suuret ikkunat niin mahdottomasti maksa että se olisi syy ne hylätä! ehdottomasti ovat sen rahan arvoisia, joten ei muuta kuin go for it! :))
      voithan lähettää ihan tarjouspyyntöä ikkunavalmistajille, vaikka pelkästään isojen ikkunoiden osalta niin näät hiukan hintaluokkaa :)

      Delete
    2. Kiitos nopeasta vastauksestasi, täytyy kyllä kysellä vähän että mistäs löytyis ja millä hintaa, eihän ne toki ilmaset oo missään! Vanha talohan se on mitä rempataan ja nykyiset ikkunat on suhteellisen isot ja vetää älyttömästi, mutta jospa saisin sen yhden jääräpään mielen kääntymään :) valkonen matto on kans toinen mitä en oo saanu mutta kun meille tulee kuuleman mukaan aika tummat lattiat niin sitten en kyllä enää kysele, ostan vaikka salaa :D tuo teidän matto on just sitä mitä haaveilin jo jouluksi eikä oo vieläkään helpottanu, eikä kyllä helpota kun näkee näitä ihania kuvia missä kissat lohkoilee sillä *huokaus*. No, onneksi tässä on aikaa haaveilla, lattian lisävalun kuivumista odotellessa :) hyvää lopputalvea toivottelee uusi vakkarilukijasi nekku!

      Delete
    3. joo sanot kato miehelle et rakenna/remppaa sinä vaan, minä huolehdin sisustuksesta ;D
      kiitos ja sitä samaa! ei muuta kuin remppaintoa teille ja mukavia suunnitteluhetkiä :))

      Delete
  24. Nuo tabletit on tosi kivat, minulla on samat turkoosina, mikäli nuo on ne vinyylitabletit? Ite en ensin raaskinut ostaa, mutta laitoin sit miehen asialle kun meni viikon päästä asioille ja toi se mulle sieltä yllärinä maljakonkin ja siihen sellaisen tuikkutelineen. En vain raaski käyttää maljakkona ku on niin kaunis ja yksinkertainen ihan kynttilällekin sen tuikkutelineen kanssakin. Täytynee ostaa toinen ihan vain maljakoksi :) PartyLite fanina ja konsulttina huomaan että sinulta ei kyseisiä tuotteita löydy. Etkö kenties ole vielä niitä "löytänyt" vai eivätkö muuten vain ole makuusi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. juu ne vinyylitabletit nimenomaan, tykkään kovasti!
      Partylite-tuotteita en tosiaan omista, en oo koskaan ollu edes kutsuilla :D en ehkä sit vaan lämpene niille tuotteille, tosin en niitä edes tunnistaisi vaikka näkisinkin, joten en voi oikein mielipidettäkään niistä sanoa :)

      Delete
  25. Tosi kivat nuo tabletit, mulla on samanlaiset mutta turkoosit. Ite en raaskinut niitä ostaa, mut miehellä tuotatin kuitenkin sellaset kun kävi asiolla viikkoa myöhemmin ja sain vielä yllärinä maljakon ja siihen sellasen tuikkutelineen. Täytynee ostaa toinen maljakoksi kun tykkään myös siitä kynttiläsomisteenakin.
    Pentikillä olis ollut ihanat turkoosiraidalliset tyynynpäälliset koristetyynyille mut hintakin melko ihana kun olisin useamman tarvinut, joten jäi sinne liikkeeseen.

    Tuleekohan nää kommentit sulle kaksi kertaa kun ei anna tyhjästä viestistä siirtyä googletiliin ja kun on viestin kirjoittanut ja sit siirtyy sinne niin viesti katoaa ja joutuu uusiksi kirjoittaa. Vai enkö mä vain osaa :) pitäsikö kenties käyttää tota preview kohtaa? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tää kommentti tuli kolme kertaa, mut julkaisin nämä kaksi ku näissä oli eri kysymyksiä :). en tiedä sitten missä vika tuossa kommentoinnissa, höh :/. mä ite oon yleensä tuolta blogin oikeasta yläkulmasta kirjautuneena google-tiliini, joten kommentointi on helppoa :)

      Delete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S