Friday, February 17, 2012

TVOF

Täällä perjantai-iltaan kuuluu tietty peruselementti: The Voice of Finland. Usein yhdistettynä Makuunin karkkeihin, mutta ei tänään. Tänään ihan vain pelkkä TVOF. Tauoilla kisuille laservalo-viihdykettä!

Kaukosäädin panttina sitä varten?

Illanjatkoja sinnekin suuntaan :)

14 comments:

 1. Mä tykkään kanssa ihan ältsisti tosta TVOF:sta, harmi kun Korkojen ker jää sit katsomatta :-/

  ReplyDelete
  Replies
  1. mä en oo seurannu tuota Korkojen kera, joten ei vahinkoa :)

   Delete
 2. Täällä on yks hännällinen neiti, jonka mielestä mun ei kuuluis istua koko perjantai-iltaa koneella vaan häntä pitäisi myös huomioida huomattavasti enemmän.
  Topi on sopeutuvaisempi, se asettui mun syliin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih! rapsuja teidän kisuille :))

   Delete
 3. TVOF on mahtava! Samanlaista illanviettoa täälläkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin on! mulla on siellä kolme suosikkia: yks suosikki pääsi jatkoon, yks ei oo vielä esiintyny ja yks suosikki putos tänään, se Juho :(. harmillista, se oli loistava ja ääni aivan ihana!

   Delete
  2. Täällä katsottiin TVOF niin että mami sai just istua sohvan divaani osalla ja vanhin kisu oli nukkuvinaan vieressä ja valloitti suurimman osan sohvasta ;D (toinen silmä raollaan)ja alkoi hiRRRVeän kova kehräys kun mami söi pari namia viinin kera :)ja tietty piti rapsuttaa monta kertaa :) muut kisut katselivat mamin touhua kauempaa.T: Niina ja 4kisua

   Delete
  3. voi kuulostaa ihanalta teidän yhteiselo :))
   <3

   Delete
 4. Täällä myös Rakastetaan laservaloa! Kisu tunnistaa valon jo äänestä (perässä avainrengas, joka kivasti heläjää) ja kauhee sadattaminen alkaa ku valoon edes kosketaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. heh, se on ihan paras! meillä valonsäteenä on jokin työkalu :D. sekin päästää pienen äänen ku sen ottaa käteen, kisut tunnistaa jo siitä :D. lisäksi ku laittaa sen päälle, se naksahtaa ja sit se on menoa! :)

   Delete
 5. Oi, olen avaratanut maailmaani sisustusblogeihin ja hiljaa käynyt seurailemassa muutamia. Tämä Sinun on kyllä ehdoton lempparini! Valkoista, valkoista ja kaunista, koko koti! Mukavia piristevärejä ja positiivista, hyvälle mielelle saavaa jutustelua! Sekä tietysti kissat <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi mahdoton miten ihana kommentti! kiitos Piisku <3 hienoa kuulla, että blogillani on tuollainen vaikutus :))
   kävin muuten ihastelemassa sun pöytäuudistusta valkoiseksi, wau! eipä oo koskaan tullu itelle mieleen moinen!

   Delete
 6. Ihana "kaken" panttaaja<3 Täällä myös toinen kisu rakastaa laservalolla leikkimistä ja kuulee myös avainrenkaan helähdyksen, vaikka kuinka yrittää sitä varoa...pää pyörii ku pöllöllä, ku etsii, et missäs se valo on!:) Paras lelu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. päät tosiaan pyörii ku pöllöllä sillon :D. meillä nää on hauskoja ku aina vuorotellen jahtaavat laservaloa, antavat aina toiselle vuoron :D

   Delete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S