Monday, February 20, 2012

Uudet lempparit

Aurinkoista huomenta blogikansa!
Näin taas alkoi uusi viikko, ihanasti tällä kertaa, sillä aurinko luo kauniita säteitään takapihan puihin. Näkyä on kiva ihailla näin sohvalta käsinkin :)


Oon täällä joskus kertonutkin kuinka pidän TIGIn tuotteista. Viime viikolla tein tilauksen Sokoksen verkkokauppaan ja klikkailin ostoskoriin mm. nämä TIGIn tuotteet:



Shampoo ja hoitoaine. Shampoohan tulee valita hiuspohjan mukaan, joten pakkasten aiheuttamasta kuivuudesta kärsivälle oiva valinta on kosteuttava shampoo. 


Hoitoainetta puolestaan kuvataan verkkokaupassa näin:

Lisäenergiaa hiuksiin. Lämpösuojan antava tehohoito, joka tähtää erityisesti niihin kohtiin hiuksissa, jotka tarvitsevat eniten korjausta. Nostaa hiusten kosteustasoa 25% ja tekee ne välittömästi vahvoiksi ja selvitetyiksi. Micro-shield -suoja vahvistaa hiusta sekä sisältä että ulkoa ja suojaa niitä lämpökäsittelyn haitoilta, äärimmäisiltä olosuhteilta sekä värin haalistumiselta. Huumaavalta papaijalta tuoksuva ultrakorjaava hoito jättää hiukset paikatuiksi, meheviksi ja kauniiksi.



Hoitoaineessa pidän pitkähiuksisena tärkeimpänä ominaisuutena sitä, miten helposti kammattaviksi se hiukset tekee. Asian onkin ajanu loistavasti Schwarzkopfin tuotteet, joita olen jo vuosia käyttänyt. Nyt löysin nämä tuotteet ja näitä tulee kyllä löytymään multa jatkossakin! Aivan huipputuotteita eikä vähiten aivan ihanan tuoksunsa ansiosta ja tuoksu nimenomaan tuo näihin sen luksus-fiiliksen. Todellista luksusta arkeen ainakin minulle :))
Shampoo on myös ihanan vaahtoava, oikein tuntee miten hiukset puhdistuu muotoilutuotteista, heh!
Vaikka näillä hieman hintaa onkin, vaikuttaa putilot erittäin riittoisilta! Ja voihan näiden rinnalla käyttää aina silloin tällöin niitä edullisempia Schwarzkopfin tuotteita.


Löytyykö teiltä TIGIn tuotteita? Mitkä niistä ovat suosikkinne? Jos saisin jotain uusia suosituksia :P

36 comments:

  1. Tigit on täälläkin lemppareita! Viimeisin mahtilöytö on ollut Tigi Catwalk Your Highness-sarjan tuuheuttava shampoo ja hoitoaine. Voin suositella :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos vinkistä Nina! täytyy tutustua tuohon :))

      Delete
  2. Psst. Itse tilaan tigin tuotteet aina täältä. Halvat hinnat ja uskomattomia tarjouksia! http://fi.strawberrynet.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo tuo sivusto on mullekin tuttu! nyt tosin tilasin Sokokselta, koska oli hyvä aleprossa ;). jatkossa ajattelin kyllä hyödyntää Strawberrynetin hintoja :)

      Delete
  3. Tyven kohotukseen Tigin "YOUR HIGHNESS ROOT BOOST" on top! Toistaiseksi en ole vielä löytänyt parempaa tuotetta kyseiseen tarkoitukseen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos paljon Johanna! täytyy laittaa korvan taa, nyt mulla on joku toinen tyvipuuteri käytössä, Tigin tosin sekin.

      Delete
  4. Tuo Tigin shampoo on ollut mun suosikki siitä lähtien, kun tuli tuo uusi sarja. Tekee hiuksista ihanan ilmavat ja kosteuttaa hyvin ja ei lätistä tukkaa :)

    Tigiltä muita suosikkeja on catwalk heavenly hydrating shampoo, jota ei mielestäni saa enää suomesta, koska on vanhempaa tuotantoa. Nettikaupoista oon sitä sitten tilaillut jenkeistä.

    ReplyDelete
  5. Loytyy!! Olen kayttanyt extra body-shampoota, silla todellakin saa tuuheutta ja kuohkeutta hiuksiin. Se vaan haalistaa varin aika nopeasti, joten nyt kaytossa Tigin kaksi erilaista varishampoota. Yksi suosikki shampoo on Oatmeal & Honey, aivan superihana tuoksu!! Sitten tietysti kauhea arsenaali muotoilutuotteita myos loytyy. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oatmeal & honey kuulostaa sellaiselta mistä tykkäisin ihan varmasti :P

      Delete
  6. Mina tilaan shampooni naista paikoista;
    lookfantastic.com ja feelunique. Toimittavat myos Suomeen, todella nopeasti ja usein on ilmainen toimitus myos.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos hyvistä vinkeistä! tuosta ekasta en ollut kuullutkaan :)

      Delete
  7. Mulla on pieni tippa vielä tuota kyseistä hoitoainetta ja jumaleissön, miten mielettömän ihanan tuoksuinen se on! <3 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no älä! se aiheuttaa omien hiusten haistelemista :DD

      Delete
  8. Täytyypä kokeilla näitäkin... Pitkähiuksisena kaipaan kunnollista kosteutusta hiuksiini.

    Jännä muuten tämä vaahtoavuus shampoossa. Näin aikoinaan sellaisen sarjan kuin Wen mainoksen tv:ssä ja jäin miettimään mainoksen perusteella onko juuri se vaahtoavuus huonoksi kaikesta huolimatta. Wen mainostaa puhdistavia shampoita ilman hiuksille vahingollista vaahtoavuutta - mikä siis kai avaa hiussuomun ja poistaa samalla myös kosteutta hiuksista eli ei hyvä. Vaahtoavuus tulee tuotteisiin kun käytetään natrium sulfaatteja ja muita haitallisia puhdistusaineita kuten tavallisissa shampoissa käytetään. En vaan ole saanut aikaiseksi kokeilla tuota Wen-sarjaa, kokeilun jälkeen olisin viisaampi. Itse olen tähän asti halunnut shampoon vaahtoutuvan, mutta se ei kai siis oikeasti olekaan hiuksille hyvä asia... Tässä shampooviidakossa kun ei tiedä mihin uskoo.

    -Leena-

    ReplyDelete
    Replies
    1. niin, vaikea tosiaan tietää mikä on totta ja mikä ei :). ja tuntuu ettei hiukset kunnolla puhdistu jos shampoo ei vaahtoa :D. vaahtoava shampoo tuntuu nimittäin levittyvän tosi hyvin kauttaaltaan.
      kannattaa varmaan ihan katsoa oman hiuksen kuntoa ja kysäisenpä tästä seuraavalla kampaajakäynnilläni! mun hiuksille pieni kuivuus ja karheus ei kyllä ois edes pahasta ;)

      Delete
  9. Mun suosikki on hiuksiin jätettävä Ego Booster -hoitoaine! =)
    http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/tigi-bed-head-ego-boosthiuksiin-jatettava-hoitoaine/590547/43441///9 Näin talvella ehkäisee kivasti hiusten sähköisyyttä...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaa, hyvä vinkki, kiitti! ja tosi kiva uusi profiilikuva sulla :))

      Delete
  10. Olis kiva nähdä sinusta edes tukka, please:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi ihana, sait mut ihan nauraan!
      tässäpäs postauksessa Viivi pientä kuvaa mun tuulitukasta:
      http://allyouneediswhite.blogspot.com/2011/08/kuopiossa.html
      :D

      Delete
    2. Tigin tuotteita käytän (vain) ROCKAHOLIC hiuslakkaa. Pysyy kuin tauti ;) mut ei tee hiuksia tahmaisiksi (mulla lyhyet hiukset tällä hetkellä) Tosi usein löytänyt 2 pullon paketin tarjoushintaan :)T: Niina ja 4kisua

      Delete
    3. mullakin on käytössä jo monetta vuotta Tigin hiuslakka: Masterpiece, huippu! ja niitäkin myydään silloin tällöin kaks yhden hinnalla :))

      Delete
  11. Etkö käy töissä kun olet kokoajan kotona o.O^

    ReplyDelete
    Replies
    1. voe hyvääänen aika :D
      mistä tiedät missä mä olen esim. nyt? voinhan näppäillä sulle nytkin tätä viestiä vaikka liikennevaloissa kännykällä ;)
      useimmiten kun postaus tulee julki, olen ihan jossain muualla kuin koneen/kännykän äärellä. tänään tosin julkaisin postauksen kotoa käsin, koska mulla on tänään vapaapäivä. eli vastauksena kysymykseesi, käyn töissä. teen jopa kahta työtä ja tod.näk. puolen vuoden sisällä aloitan kolmannen! toivoisin kyllä, että voisin olla aina kotona, mutta pitemmän päälle se voisi olla melko yksitoikkoista. joten summa summarum, olen kiitollinen että mulla on mahdollisuus käydä töissä, jolloin osaan arvostaa kotonaoloakin entistä enemmän.
      entäs, käytkö sä töissä vai onko sulla sun mielestä liikaa aikaa? ^

      Delete
  12. Tällä hetkellä yritän jopa vähän irrottautua tigimaniasta :)

    ReplyDelete
  13. Tänään oli ihan pakko laittaa hoitoaineeksi tuota Tigin re-energizeria ja arvaa vaan oonko nuuhkutellut hiuksiani sen jälkeen?!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D
      huomasin muuten nyt ku oon muutaman kerran sitä käyttäny, ettei se mun hiuksille niin hyvä olekaan... tuoksu on taivaallinen toki edelleen, mut mun hiukset on muutenkin sellaset liukkaat ja erittäin sileät ni tuo hoitoaine vaan lisää tuota piirrettä :/

      Delete
  14. Kyllähän noita Tigejä kotoa löytyy, sama shampoo löytyy minultakin, tykkään kyllä.
    Joulun hankin tarjouksesta Colour Combat Colour Goddess -setin, jossa shampoo, hoitoaine ja jätettävä hoitosuihke. Tuoksuu ihan toffeelta, nam! Ja onhan noita Tigin muotoilutuotteitakin usemapaa tullut jo kokeiltua.
    Ulkomailta tilailen minäkin halvemman hinnan vuoksi; Beautybay, Lookfantastic ja Feelunique on tullut testattua :)

    ReplyDelete
  15. Itse käytin joskus aiemmin paljonkin kallista kosmetiikkaa ja hiustuotteita. Mm. Tigin tuotteita. Sitten kun tuli tiukempi rahallinen kausi niin pudotin tuon kuluerän pois ja palasin markettikaman käyttöön. No joo, toki se ensin tuntui vähän ankealta, mutta arvatkaapas mitä, käytän edelleen ns. halppistuotteita vaikka rahatilanne varmasi sallisi kalliimpienkin käytön nykyään. Koen tuon hintaluokan tuotteiden käytön vähän samantyyppiseksi toiminnaksi kuin lapioida rahaa roskikseen. Mielestäni paras ripsiväri on Rimmelin kaikkein halvin perusripsari. Elvitalin ja XZ:n sampoot ovat mielestäni ihan yhtä hyviä kuin kalliimmat kampaamotuotteet. Jne. Mutta tässähän onkin kysymys siitä että millä elämänalueella haluaa itselleen sitä luksusta ostaa, luksushan on fiilis ei niinkään todellinen tilanne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eihän kukaan oo väittänytkään et halvemmat on huonoja... kyllä mä käytän säännöllisesti Schwarzkopfin (mm. marketeissa myytäviä) tuotteita, maksaa nelisen euroa kipale ja oon niihin tosi tyytyväinen. fakta vaan on et muut tuotteet ei tuoksu noin hyvälle ku Tigit ja silloin tällöin oon valmis maksaan mm. siitä tuoksusta, kyllä! mä nautin siitä että voin halutessani näin pienillä erilaisilla asioilla saada itelleni luksus-fiiliksen, se mulle suotakoon :). jokainen on onneksi vapaa päättämään, maksaako jostain 4 euroa vai 40 euroa. yhtä hyväksyttäviä molemmat.

      Delete
  16. Onpas tänne tullut paljon juttuja viikon tauon jälkeen luettavaksi:) Eli terveiset Puerto Ricosta! Oli muuten ihana matka<3
    Mutta aiheesta: mun täytyy tunnustaa, etten oo yhtää Tigiä koskaan kokeillu, mut nyt mielenkiinto heräs, tuoksuhullu ku olen...Avonin konsulttina tietysti käytän niitä ihanan tuoksuisia juttuja sieltä, mutta täytynee testata tuota Tigiäkin, ku täältä näin hyviä vinkkejä sai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heippa ja kiva et oot takas! ja kiitti terkuista, oli varmasti mahtava reissu! :))
      joo kokeileppas Tigiä, tuoksut on kyllä ihania ja ite nautin niistä suuresti :)

      Delete
  17. No voi kääk! Mä sain kaverilta sen loput, joten en paljon ole tuota käyttänyt. Mulla on maailman ohuimmat hiukset (kukaan ei koskaan usko ellei kokeile mun hiuksia) ja tooooosi liukkaat ja litteät, joten jos tuo vain korostaa sitä, niin en mäkään voi sitä sitten käyttää. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D mut kokeile kuitenkin! ois kiva tietää, käykö sulle samoin. vaatii kuitenkin muutaman pesukerran ennen ku mitään vaikutusta. enkä edes tiiä johtuuko se varmasti näistä tuotteista, mut luulen niin. täytyy koittaa vaihtaa taas vanhaan tuttuun ja turvalliseen hetkeksi ni nään, tapahtuuko mitään paluuta entiseen ;)

      Delete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S