Thursday, February 2, 2012

Piristävät pastellit

Tuli sähköpostilla Arabian lehdistötiedote, josta sain luvan lainata näitä kuvia. Katse kiinnittyi nimittäin heti näihin uusiin hempeisiin pastellisävyihin: Pale Pink & Mint! Ja koska tiedän, että täällä on aika monia astioista kiinnostuneita kuulolla niin... ;)
Kuvia ei valitettavasti voinut suurentaa, mutta kyllä näistä jonkinlaisen käsityksen saa!


Varsinkin näihin kesäisiin kuviin ihastuin!







Tulipas kesäinen olo!
Nyt on tullut myöskin mainostettua; eilen Pentikiä ja tänään Arabiaa ja kaiken lisäksi ilmaiseksi... Mun siis täytyy parantaa tapani ;D


Nyt viimeiset fiksaukset käyntikortteihin, toivottavasti tämän päivän aikana saan ne tilaukseen! Living and Roomin esittelymallistoa odotan saapuvaksi alkuviikosta :P
Sitten onkin paketti kasassa eli ei kun kutsuilemaan!

25 comments:

  1. Taalla yksi astiahullu!!! :-D

    Ihania!! Ottaisin heti kaikkia vareja muutaman...! Tykkaan muutenkin juuri naista Koko-astioista, ovat yksinkertaisen tyylikkaita, juuri mun makuuni. :-)
    Naista saisi kylla upean kevat/kesa-kattauksen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. näissä astioissa on kyllä aivan ihana muotoilu ja nämä tehostesävytkin kauniita :)

      Delete
  2. Ihastuin tuohon vaaleanpunaiseen, aivan ihanan herkullinen väri! Mintun väristä ei oikein saanut selvää, kun oli niin pienet kuvat, sekin saattaisi kyllä kuulostaa melko hyvältä.

    Normaalisti en ole ollenkaan pastellien perään - ehkä raskaushormonit tai kevätaurinko saaneet minunkin pääni sekaisin. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. herkullisia nimenomaan on nämä sävyt!
      heh, tommonen yhdistelmä sais kenen tahansa pään hiukan sekaisin ;). onnea sinulle (en muista oonko jo toivotellu, mut voihan sitä onnitella useampaankin kertaan :))!

      Delete
  3. Heh kaikki tuntuvat nyt hehkuttavan näitä uusia pastellisävyjä. Minua ne eivät nappaa yhtään :D. En pidä lainkaan hempeistä astiasävyistä, jos se on kokonaan vuorattuna kyseisellä sävyllä. Jos on pieni hippunen jossain, niin se menee just ja just (lahjaksi saatuna). Omaa silmääni miellyttää enempi täsmälliset, jämäkät/selkeät värit, kuten valkoinen, harmaa, musta, ruskea jne. Mutta makuja on monia ja se kaikille suokoon :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai jaa! mä tykkään näistä nimenomaan valkoisten tai mustien tehosteina, en koko astiastoa noissa sävyissä ostaisi :). kivaa vaihtelua näillä sävyillä saisi!

      Delete
  4. Nää uudet pastellivärit on niiiiiin herkullisia! Itsekin tein jutun pari päivää sitten näistä ja nyt näitä näkyy blogeissa kuin sieniä sateella. Tällä menolla mä sorrun ja ostan näitä ihanuuksia. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inanaa: eikö vain! ai, mä en ehdi lukea mitään blogeja, nyyh, joten en oo tietoinen mistään muista postauksista :/

      Delete
  5. Nuo Pale Pink kulhot ovat pakko saada-listalla. Niin ihanan hempeitä! Mutta nuo uuet mukit, 0,5l kauhean suuri saavi kooltaan,vaikkakin muoto on ehkäpä parempi kuin edellisissä mukeissa,tukevamman oloiset ainakin.

    Mutta kulhot menevät ehdottomasti hankintaa :)

    Ja tsemppiä kutsuiluihin :)

    Elina

    ReplyDelete
    Replies
    1. ne on kyllä kauniit ja niitä voi hyvin yhdistellä muihin sävyihin ja muihin astiastoihin :).
      kiitos paljon tsempeistä, niitä aina tarvitaan :)

      Delete
  6. Mä oon niin Prismassa joka kauppareissulla katsellut noita pinkkejä ja päätin et käyn hakemassa nyt kaksi isoa mukia teenjuontiin itelleni! Maitokannu valkosena löytyy jo ja muita kuppeja on tarpeex mutta noi pinkit isot on ostettava! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. no niin, ei muuta kuin ostoksille! alko heti tekemään mieli teetä :P

      Delete
  7. Onpas siinä hempeillä sävyillä mätkästy=)
    Söpöjä kyllä ovat!

    ReplyDelete
  8. Voisi kyllä just vaikka kevääksi ja kesäksi ottaa pari kuppia raikastuttamaan kotia. Minäkään en siis koko astiastoa taatusti kestäisi katsoa :D

    ReplyDelete
  9. Iloinen uutinen, en tuota tiennytkään. Aivan ihania astioita ja jotain pinkkiä on pakko saada kevääksi. Kiitos vinkistä :)

    Harmi, ettei Living and Room harrasta nettikauppaa, vink* vink*.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiva et sait vinkin! voit Sari mun kautta kyllä tilata L&R:n tuotteita, jos haluat :). tuotteet toimitetaan Ruotsista aina suoraan asiakkaan lähimpään postitoimipaikkaan laskun kera, helppoa ja kätevää!

      Delete
    2. Oooooh! Kiitos tiedosta. Menen heti selailemaan katalogia:)

      Delete
    3. juu! voin vaikka sähköpostilla kertoa tarkemmin, jos haluat :)

      Delete
  10. Mä himoitsen noita mukeja -molemmissa väreissä!! =) Meil on Sokoksella ne nyt alennuksessa... ehkä raaskin ostaa, vaikkei mukeja tarvittaisikaan.

    Pastellivärit on mun juttu. Ne sopii tämmöselle albiinoblondillekin! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi no sittehän kantsii ostaa ku vielä aletkin!
      albiinoblondi :DD mikä sana :D

      Delete
  11. Tosi ihania kesäisiä kuvia kyllä ja itsekin ihastelin juuri noita tänään kodin ykkösten mainoslehdestä :) Pikkuisen houkuttelisi nuo vaaleanpunaiset :) Vierailen täällä ensimmäistä kertaa ja blogisi näyttää kivalta :) Tervetuloa myös "meille" vierailulle, http://pikkukarhunelamaa.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. olipa kiva että löysit tänne, lämpimästi tervetuloa :))
      kävinkin teillä jo ja jätin viestin!

      Delete
  12. Itse en ole pastellivärien ystävä, mutta nämä kolahtaa. Juuri niin että niitä on vain muutama kappale. Itselle pakko saada kaksi vaaleanpunaista kuppia harmaiden lautasten seuraksi. =D

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S