Monday, February 13, 2012

On the rocks

Vietin pienen haaveilutuokion tässä yks päivä, se starttas kun sähköpostiini kilahti Aurinkomatkojen matkatarjouksia. Haluaisin jonain päivänä matkustaa Santorinin saarelle, siellä vaikuttaa olevan niin kaunista. Oon kerran käyny Kreikassa, Kreetalla (enkä mene toiste, mutta ei siitä sen enempää). Mulla ei oo mitään palavaa halua matkustaa Kreikkaan, veri vetää enemmän Espanjaan ja Italiaan, mutta Santorini vois olla kiva kohde jonain päivänä. Sellaiseen leppoisaan lomailuun, maisemien ihailuun ja ennen kaikkea valokuvaamiseen! Haluan nimenomaan valokuvaamaan saarelle, niin kaunista siellä vaikuttaa olevan. 


Yleensä ulkomaanlomilla emme juurikaan panosta hotelliin, paitsi viime syksynä Sisiliassa. Ollaan melko meneväistä matkailijasorttia, joten emme ehdi hotellilla kovin paljoa majailemaan. Voi olla, että Santorini ei tarjoaisi niin paljon erilaista aktiviteettia (jo saaren pienuudesta johtuen), että siellä oltaisiin koko ajan menossa. Senpä vuoksi Santorinin lomalla voisi panostaa hiukan normaalia enemmän hotellivalintaan.



Nämä postauksen kuvat lainasin Aurinkomatkojen sivuilta, kuvat on otettu Santorinin saarelta, Imeroviglin kylästä, hotellista nimeltä On the rocks. Tämän hotellin hotelliluokitus on luxury. Hotellikuvaus kertoo mm. näin:

Ainutlaatuinen, perinteiseen santorinilaiseen luolamaiseen tyyliin rakennettu hotelli sijaitsee kalderan reunalla. Hotellista on upea näkymä kalderaan ja merelle. Kauniit ja persoonallisesti sisustetut, -07 uusitut huoneet on kaikki erilaisia ja niiden koko & sijainti vaihtelee. Hotellissa ja sen ympäristössä on paljon portaita ja korkeuseroja. Huonepalvelu 24 h/vrk, aamiainen tarjoillaan huoneeseen. Pienellä spa-osastolla on tarjolla hoitoja. 


Aurinkomatkojen tarjoamaan matkan hintaan (1245 €/hlö, auts) kuuluu majoitus tämän hotellin kahden hengen Superior-huoneessa, jossa on suihku tai kylpy, wc ja terassi sekä kylpyläosaston saunan, höyrysaunan ja porealtaan käyttö hotellin määritteleminä aikoina.

Kurkistin hotellin sivuille ja huomasin, että tarjolla on majoitusta myös villassa, johon kuuluu oma yksityinen uima-allas :P. Nämä kaikki kuvat on juuri sellaisesta villasta. Hintaa en viitsinyt edes katsoa.


Kyllähän tuolta mieluusti kattelis kalderaan ja merelle!
(Kaldera on tulivuoren romahtamisesta syntynyt tuliperäinen muodostuma. Se voi olla täynnä vettä, jolloin se muodostaa kraatterijärven, kertoo ystävämme Wikipedia.)


Nautin suunnattomasti näistä iltahämärässä otetuista kuvista, oih ♥

Hmmm...

Mutta oi tuota patiolle avautuvaa näkymää ♥
Kyllähän tuolta tulis koti-Suomeen aivan eri ihmisenä!
Onko tämä hotelli jollekin teistä lukijoista tuttu?


Saan blogisähköpostiini monenlaista yhteydenottoa, kutsua, tarjousta yms. Sieltä puuttuu enää Aurinkomatkojen yhteydenotto ;D. Tai noh, kyllä Finnmatkat ja Tjäreborgkin käy yhtä hyvin, en mä kato niin nuuka oo!
Toiveikkain maanantaiterkuin (piakkoin pyöreitä täyttävä),

 

49 comments:

  1. Siis voi että näyttää ihanalta! Kreikassa olen käynyt muutaman kerran, en tosin Santorinilla. Tykkään Kreikasta todella paljon, mutta viimeksi Kreikassa ollessa mietin, että seuraavaksi voisin matkustaa jonnekin muualle, vaihtelun vuoksi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. suosittelen kokeilemaan jotain toista maata, on niin paljon muitakin upeita matkakohteita (sanoo ihminen joka vois aina matkustaa Espanjaan tai Italiaan :D)

      Delete
    2. Se meillä on ollut kriteerinä, että samaan paikkaan ei matkusteta kahta kertaa (siis jotkin rantakohteet). Tiettyihin kaupunkeihin voisin matkustaa uudestaankin. Maailma on täynnä mahtavia paikkoja! :)

      Delete
    3. niinpä, hyvä kriteeri! :)

      Delete
  2. Kyllä kai tuolla kelpais lötköillä ;)

    ReplyDelete
  3. Santorini on upea; etenkin Ian seutu, sieltä suurin osa noista kuvista on otettu. Itse olen niin Kreikka-ihminen (kun siellä olen asunutkin...) mutta Santorini on erilaista Kreikkaa. Siellä kyllä jenkkituristit on oma lukunsa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo kaikki kuvat mitä sieltä oon nähny, on tosi upeita! mä taas oon asunu Espanjassa, joten vedän vähän sinnepäin ;D

      Delete
  4. Santorini on kerrassaan upea kokemus.
    Olen kolunnut kymmeniä Kreikan saaria omatoimisesti ja nimeltä mainittu kuuluu kyllä suosikkeihini. Varsinkin valokuvausta harrastavalle täydellinen kohde ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi mahtavan kuuloista! toiv. pääsen sinne jonain päivänä :)

      Delete
  5. Aikas hauska sattuma, olemme juuri heinäkuussa menossa samaan paikkaan ja samaan hotelliin :D Tuo on the rocks näyttää niin ihanalta, ootan jo niin heinäkuuta <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai niinkö, no olipa hauska sattuma :D. otahan sitte valtavasti kuvia et pääsen ihastelemaan :))

      Delete
  6. Santorini on huippu!! Olin siellä viime elokuussa! Menkää ehdottomasti! Saari on pienen pieni...mutta just niin superkaunis kuin kuvissa. Siis lähinä rakennukset, meri, auringonlaskut. Meillä oli hotelli ja lennot buukattu erikseen..en muista paljonko tuli yhteensä maksamaan. Mutta oltiin Ateenassa eka pari päivää ja otettiin laiva siitä...en todellakaan sitä suosittele vaan ottakaa lennot suoraan Santorinille. Laiva on varmaan jees jos tekee saarihyppelyä ja on vaan pari h laivassa ja sitten muutaman yön jollain saarilla. Paras on kuitenkin alimpana eli just Santorini! Kuvattavaa sieltä nimenomaan löytyy... Mun blogissa viime kesältä kuvia. Ruoasta ja maisemista!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos kun kerroit kokemuksia Linda! Ateenaan en ainakaan lähivuosina halua, mut tolle saarelle ois kiva päästä tosiaan :).
      miten en enää pääse sun blogiin :O

      Delete
    2. Santoriini on todella ihana paikka.
      Tekemistäkin riittää, kun vuokraa mopon ja ajelee ympäri saarta. Saarelta löytyy ihania uimapaikkoja ja historiaa.
      Ian auringonlasku on ehdottomasti kokemisen arvoinen.

      Delete
    3. hei löysin blogisi eilen ja olen lukenut joka kirjoituksesi.ja vain siksi että sulla tai siis teillä on nuo ihanat kissat.eikä sisustuksessakaan ole mitään vikaa. asun samassa kaupungissa teidän kanssa ja olen jo ihan aikuinen. ja meilläkin on kaksi kissaa, mustia tyttö ja poika iältään ovat 13 vuotiaita. mielenkiinnolla seuraan tulevia juttuja niin kodistanne kuin kissoistakin.terveisin Nitoja ja katit

      Delete
    4. Annukka: vespa vuokrattais kyllä ehdottomasti, sillä pääsis saaren joka kolkkaan kätevästi :)). tulipa kova matkakuume sun kommentista!

      Anonyymi: moi ja kiva että löysit blogiini, tervetuloa :). kissajuttuja tulee joka viikko, yleensä kerran viikossa on tullu kissapostauksia tuutista ulos! terkkuja sinne kattikaksikolle :))

      Delete
  7. Moi!
    Ja ensinnäkin kiitos kivasta blogista, joka usein piristää päivää kauniilla kuvillaan ja teksteillään!

    Me ollaan varattu ensi kesäksi häämatka Santorinille ja nimenomaan myös tuohon Imerovigli-nimiseen kylään. Katseltiin alunpitäen tuota samaa hotellia Aurinkomatkoilta, mutta se ei ehkä hinta-laatu suhteeltaan vastannut täysin meidän odotuksia. Kylästä löytyy paljon luxus-hotelleja. Me bookattiin sellainen hotelli kuin pegasus suites & spa, jonka lähes jokaisessa suite-tason hotellissa on oma poreallas omalla terassilla yms. ihanuuksia :) Tämä tuli maksamaan noin 1500 e/hlö koko viikon matkasta (huom ja meillä ns.parempi suite). Kallista kylläkin, mutta toivon ja uskon että sen arvoista :) Meillä on muuten lennot apollomatkojen kautta, ne tekee myös matkoja Santorinille ja varsinkin lennot (finnairin operoimat) oli mielestäni kohtuuhintaiset (330 e/menopaluu/hlö). Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle ja toivottavasti myös te pääsette ensi kesänä lomailemaan Santorinille! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi kiitos paljon Anni, tuli niin hyvä mieli tuosta ekasta lauseestasi :))
      joo voi olla ettei mekään lopulta tuohon hotskuun päädyttäis, ei ainakaan häämatkalla ;). tuo vaan sattu ekana mulle avautumaan, en sen kummemmin muita ees katellu. aivan upealta kuulostaa teidän hotelli, ihan loistavat puitteet häämatkan viettoon! munki mielestä Santorini ois ihana juuri häämatkakohteena, oikein mukavalla etäisyydellä... Euroopan paratiisisaari tällaiselle lentopelkoiselle ;)
      kesällä en halua ulkomaanlomalle, nautin niin paljon Suomen kesästä :). mut ehkä toukokuussa tai syyskuussa, saa nähdä :)

      Delete
  8. Tää tahtoo kans tonne!! Eikä muuten tommonen hotellikaan yhtään pöllömpi olis.. Mut tänä vuonna ei onnistu. Kolmen viikon päästä ollaankin jo Fuerteventuran auringon alla ja kesäkuussa kutsuu manner-Espanja. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi, manner-Espanja on mulle niin rakas, osa mun sydämestä on siellä aina! <3
      ihania lomia teille :))

      Delete
  9. Viihtyisin tuolla oikein hyvin. :-D

    Toivottavasti joku matkafirma sponsoroi teidat tuonne!!! :-)

    ReplyDelete
  10. Ihanat kuvat, tuonne olisi kyllä mahtavaa päästä! Arvaa kuka lähtee vajaan kolmen kk päästä Toscanaan kivan porukan kanssa, uima-altaalliselle villalle ;)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi älä kerro mulle tommosia ja vielä ITALIASTA!!! nooh, ehkä mä ihan pikkasen toivon sulle mahtavaa reissua ;)
      uima-altaallinen villa = luxus

      Delete
  11. Me oltiin viime elokuussa häämatkalla Santorinilla. Aivan ihana paikka! Hotelliksi valikoitui Tripadvisorin kautta Anastasis Apartments http://www.anastasisapartments.com/ jota on pakko suositella! On jokaisen kehunsa ansainnut tuo hotelli henkilökuntineen. Me vähän spoilattiin ittemme ton hotellin suhteen lukemalla arvosteluja Tripadvisorista, mutta niin monet niistä piti kyllä paikkansa! Aivan ihana pieni hotelli aikuisille, täydellinen häämatka-hotelli, joka sijaitsee hieman erillään muista hotelleissa. Meille se oli pelkästään positiivinen asia, sillä haluttiin matkalta vain rentoutumista ja nollausta. Ei tarvinnut miettiä, että näkeeköhän viereisen hotellin parvekkeelta meille sisään jne. Hinta oli melko korkea, mutta kerrankos sitä häämatkalla ollessa! ;) Suosittelen vaikka varaamaan edes yhdeksi/kahdeksi yöksi jonkin Anastasiksen huoneista, sen verran huippu kokemus jäi itselle tuosta paikasta. Me yövyttiin White Suitessa, tykkäisit varmasti. ;) Ja ne auringonlaskut on ihan huikeita!

    Me vuokrattiin auto yhdeksi päiväksi ja sillä oli kätevä ajaa saaren ympäri ja käydä tutustumassa pienempiin paikkoihin, mutta esim. Oiaan mentiin ihan suosiolla bussilla eikä autolla. Me lennettiin ensin Ateenaan, jossa vietettiin pari päivää (noiden parin päivän jälkeen, ei tarvii sinne enää toista kertaa lähteä...ainakaan kesähelteillä) ja sitten Ateenasta lennettiin Santorinille. Tosi nopea lento! Jos vaan mahdollista aikataulujen puolesta, niin kannattaa lentää Santorinille siten ettei joudu Ateenassa yöpymään. Toki Santorinin rauhaa ja viilentävää merituulta arvostaa sitten ihan eri tavalla, jos ensin päivän tai pari Ateenassa hikoilee... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. vaikuttaa olevan suosittu hääämatkakohde tuo saari :)). ei ihme!
      kiitos kovasti vinkeistä, onkin kätevä ku ne jää tänne talteen ni voi palata myöhemmin lukemaan. white suite kuulostaa ihan unelmalta!
      juu Ateenan voin ihan suosiolla skipata, ei ainakaan toistaiseks nappaa kohteena.
      kiitos kommentista M!

      Delete
  12. Matkakuumetta on taas täälläkin pukannut, ja täytyy sanoa, että kun katsoi noita kuvia - matkakuume ei ainaskaan vähentynyt ;-). Haaveilu ja suunnittelu ei onneksi maksa mitään :-D , ja sekin on niin ihanaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama, sama ;)
      hei mutta etkös sä vasta ollu jossain lämpimässä vai muistelenko omiani..? suunnittelu ja haaveilu on kyllä oikein mukavaa myös :))

      Delete
  13. Voih miten ihanalta näyttäisi..Reissukuume senkun kasvaa..

    ReplyDelete
  14. Sinua odottaa tunnustus blogissani:)

    ReplyDelete
  15. Santorini on aivan loistava paikka, niin ihanaa Kreikkaa! :) Suosittelen ehdottomasti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. noin kaunista paikkaa onkin varmasti helppo suositella :)

      Delete
  16. No mähän olenkin Santorinia jo parina kesänä blogissakin hehkuttanut :) ja kuvia laitellut.. niin ihana paikka - ja ennenkaikkea kaunis! Aiemmin sydämeni ovat samalla tavalla vieneet ainoastaan Alpit.. ja toissakesänä Santorini <3 Toki siellä on jenkkituristeja (paljon) mutta sekaan mahtuu kyllä - niin muut turistit kuin paikalliset aasitkin. Sekin on sitten yksi unohtumaton Santorini-kokemus - kävellä kalderan pitkät portaat alas satamaan ja takaisin, aasien ja niiden kakkojen seassa :D

    Meillä on ollut pikkasen eritason majoitukset Santorinilla - lasten kanssa kun ollaan reissussa oltu eikä rahaa ole ollut runsain mitoin niin ollaan tyydytty ainoastaan ihailemaan tuollaisia luksushotelleja kauempaa... ;) Vielä joskus minäkin tuollaiseen haluan - että maisemaa voisi ihailla ihan omalta parvekkeeltakin...! Olisi ihan täydellistä.

    Miksiköhän kukaan matkanjärjestäjä ei ole tajunnut sponssata meidän reissuja?! :O Tosin mulle ei tule ikinä mitään muitakaan tarjouksia sähköpostiin. Höh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo muistan :)) onneks mä tykkään jenkeistä :D (tosin muutamista muista turistiryhmistä en, mut ne on ihan oma juttunsa :D)
      meilläkään ei oo mitään kokemusta tällaisista luksushotskuista, mut ajattelin et kyllä me ollaan joskus ansaittu sellainen kokea! edes kerran :)
      ehkä matkanjärjestäjät tulee vähän jälkijunassa näissä blogitouhuissa..? toivossa on hyvä elää! :))

      Delete
  17. Santorini näytti kyllä näissä kuvissa aivan ihanalta paikalta, ehkäpä häämatkakohteeksi ensi kesänä? ;)

    ReplyDelete
  18. Moi, henkeäsalpaavan kauniita kuvia, en ole tuollaisia maisemia ikinä kokenut! Sain taas hyvän kuvan taustakuvaksi :) Kiitos!
    t. Äippä

    ReplyDelete
    Replies
    1. mukava kuulla että nautit kuvista :)) haaveilukin on niin ihanaa!

      Delete
  19. Kahdesti Santorinilla käyneenä voin sydämellisesti suositella paikkaa.Paikka on juuri niin ihana kuin kuvat antavat ymmärtää. Itse olimme viime ja edellisvuonna samassa hotellissa molemmilla kerroilla Kamarin kylässä heinä-elokuun vaihteessa. Vuokrasimme loma-ajaksi mönkkärit ja kiersimme ympäri saarta. Oia on ihana paikka ja saa ihania kuvia auringonlaskusta. Shoppailtavaa ei saarelta juurikaan löydä, mutta maisemat ja aurinko on parasta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi, kuulostaa aivan ihanalta paikalta! varmasti upeat puitteet lomailuun :)

      Delete
  20. Aivan upea!!
    Juuri sellainen unelmapaikka johon olen aina haaveillut pääseväni...ehkä joskus haaveet toteutuu :)


    T.SS

    ReplyDelete
    Replies
    1. älä muuta sano! jotenki en voi ku huokailla näitä kuvia katsellessa :))

      Delete
  21. Voi kuinka ihanan näköistä, tällaisesta haaveilen myös!! :)

    ReplyDelete
  22. Heipä hei! Vasta näin tämän postauksen ja todellakin Santorinille kannattaa lähteä! Muu Kreikan saaristoa ei minua kiinnosta, olen puolestani koukussa Thaimaahan. Santorinilla olen ollut Kamarin kylässä, mutta todellakin maisemien ja hotellien puolesta kannattaisi satsata kunnolla... Tätä et Kamarissa saa! Upeat maisemat vieressä... Santorin matkat ovat muutenkin vähän kalliimpia, joten ei tuo niin kamala hinta ole, vaikka saa noita näkymiä ainakin Apollo-matkojen kautta tonniinkin (per naama). Kannattaa katsella muualtakin! Olen kuullut Aurinkomatkojen olevan varsin kallis verrattuna esim Tjäreborgiin (jonka kautta olin Santorinilla 2007) ja Finnmatkoihin. Ainakin Thaimaan matkat olen ottanut Tjäreborgilta ja Finnmatkoilta...

    Ja ajan saa Santorinilla kulumaan! On Kamarin rantaa (osin aika tuulista, joten lippuja kannattaa seurata), Kamarissa on Mesa Vuono-vuori,josta on upeat näköalat ja siellä on myös kaivauksia... Skootterilla pääset liikkumaan helposti ja näet todella koko saaren.. Paljon kuvattavaa, ruoka on varsin hyvää.. Suosittelen! Missään muualla en tosin ole torakoihin törmännyt, mutta Santorinilla niihin törmäsi hotellissa. Minulla tosin on ollut tuuriakin matkassa =D torakat kun ovat suht yleisiä...

    Katja

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos sulle Katja kun jaksoit kirjoittaa omia kokemuksiasi, näitä on ilo lukea! joo tiedän että Aurinkomatkat on usein sieltä kalliimmasta päästä, tapaan yleensä katsoa monia vaihtoehtoja läpi ennen matkan varaamista. oikeastaan harvoin edes lähdetään millekään valmismatkalle, kerran ollaan oltu, jotenkin alan ihmisenä sitä mieluummin ostaa jutut osissa ;)
      torakoihin en oo itekään ikinä törmänny, hui kamala jos se päivä joskus koittaa :D

      Delete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S