Wednesday, February 8, 2012

Ensimmäiset L&R -sisustuskutsut

Living and Roomilta tilaamani esittelymallisto kotiutui maanantaina (kyllä sitä odotinkin!) ja tänään tosiaan pidin ensimmäiset kutsut ihan tutusti ja turvallisesti kotonani ;).
Tässä muutama kuva tuotteista!


Sisustustyynyjä ja huopia... Lampaantaljalla makoileva Lodge-torkkuhuopa (49,90 €, koko 130x200 cm) on aivan unelman pehmeä, sai huokailuja aikaan kutsuvieraissa :D

Life is sweet -lasipurkit kolmessa kerroksessa 34,90 €, Tealights-laatikko esim. tuikuille 33,90 €...

Astioita, pöytätabletteja, lasinalusia, viinilasin koristeita, servettejä ja servettirenkaita... Tuo puinen, kirjamainen laatikko on oiva lahja viinin ystäville: laatikko hanaviinille :) (28,90 €) 

Näitä lasinalusia, viinilasin koristeita sekä servettirenkaita saa ostaa neljän kappaleen setissä, tuotteissa on tekstit faith, hope, joy & love. Kaikki ruostumatonta terästä.


Kauniita hopeoituja korujakin löytyy ja edullisesti! Kuvan kaulakoru 22,90 €.


Jos ei pääse sisustuskutsuille osallistumaan tai ei ole mahdollisuutta niitä järjestää, voi minulle tehdä myös irtotilauksia. Living and Room toimittaa tuotteet suoraan Ruotsista asiakkaan lähimpään postitoimipaikkaan, joten ei ole väliä vaikka asuisit toisella puolen Suomea :). Lasku tilatuista tuotteista saapuu tavaroiden mukana, maksuaikaa on 20 päivää, mutta laskun voi myös halutessaan maksaa osissa.


Kuten lähestulkoon kaikilla yrityksillä, myös Living and Roomilla tilauksiin lisätään toimituskulut sekä laskutuslisä (summa on aina vakio, teitpä sitten irtotilauksen tai tilauksen kutsuilla). Näitä kuluja tulee yhteensä 7,80 €/tilaus.


Jos joku kiinnostui tuotteista enemmänkin, saa laittaa sähköpostia! Voin lähettää halukkaille sähköpostitse suomenkielisen ja eurohintaisen 70-sivuisen kuvaston.
Minulta saa myös lisätietoa, jos tällaisen jälleenmyyjän työ upeiden sisustustuotteiden parissa kiinnostaa ;)
Huh, tulipahan tietopaketti, mutta koen helpommaksi sen näin, että lyön ikään kuin kaikki kortit kerralla pöytään ja kerron mistä on kyse, sen verran kyselyitä olen nimittäin sähköpostitse jo saanut :). Saa toki kysellä vastaisuudessakin, mutta tämä helpottaa varmasti monia!


Mukavat kutsut takana, huomenna uudet edessä :)
Jonku mielestä jo ekat kutsut oli aika uuvuttavat ku ei malttanu nukkua sen vierasmäärän keskellä!


Lupasin aiemmin, että kerron milloin voi alkaa kutsuaikoja varaamaan, niin nyt voi! Kalenterissani on vielä kaksi vapaata aikaa helmikuulle, maaliskuulle vähän enemmän :)

36 comments:

  1. Onnittelut ekasta kotikutsusta :) Ihania somisteita <3 ja ihanin somiste on kyllä tuo uuvahtanu raitaturkki :) Mie laitoin s-postia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos paljon :)). raitaturkit nyt on ihan syötäviä ;D
      vastasin sinulle!

      Delete
    2. Kiitos kiitos :) Tiän ainaki miten tämä loppuilta kulluu mulla...kuvastoa sellaillessa :D

      Delete
    3. hyvä et tuli perille! toivottavasti mun huominen aamu kuluu näpytellessä sun hurjan pitkää tilausta ;D
      (tsoukki tsoukki ;))

      Delete
    4. :D:D Ihania tuotteita kyllä! :) Oiski rahhaa niin paljon niin tillaisinki sen pitkän tillauksen ja melekein kaikki tuosta kataloogista :D Ai niin, mitä muuten tarkottaa tyynyjen kohalla (kun ostat valinnaisen tyynyliinan ainoastaan € 8,9 /), tarkottaako se pelkkää tyynyliinan hintaa. Ihania tuotteita kyllä, kuola vaan valluu täällä :D

      Delete
    5. niin eli jos ostat jonkun tyynyliinan, voit ostaa sisätyynyn hintaan 8,90 €. jos ostat pelkän sisätyynyn, sen hinta on 11,50 € :)
      jep, kuolausefekti on tuttu täälläkin ;D

      Delete
    6. Ok, kiitti :) *pyyhkii kuolaa* :D

      Delete
  2. OOooh, nyt se löyty! Tommonen lasinen kolmitasoinen "karkkikuppi". Sen hintaa taidankin kysellä sähköpostilla. Ooooh:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D karkkikuppi onkin ihana sana kuvaaamaan, myös pähkinöille ja kekseille täydellinen! hinta on 34,90 €

      Delete
  3. Voi miten ihania!
    Oliko esittelymallistossa niitä matalampia Diablo -kynttiläjalustoja? Minua kiinnostaa tietää onko ne "sopivan kokoiset" pöytäkynttilälle vai aika matalat. Kuvat näyttää hyviltä, mutta kun ottaa mittanauhan käteen jäljelle jää epätoivo, ne on niin ihania!

    Uskon, että saat monet kutsut järjestettäväksesi. Ihana uusi toimintatapa ja ihania tavaroita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ei, mulla on sellanen korkeampi Diablo. mä kyllä luotan tuohon kuvaston kansikuvaan, missä on matalampi Diablo pöytäkynttilän kera, ihana! niitä voi nimittäin verrata Ikean kynttilänjalkoihin, omistan niitä Ikean matalampia myös ja poltan niissä pöytäkynttilää. ei näytä ollenkaan hassulta matalissa kynttilänjaloissa :)
      toivotaan että asiakkaita riittää :))

      Delete
  4. Kovin näköisiltäni näyttää nuo Faith- sarjan tuotteet :)

    Haluan vielä kiittää sinua, sillä et tiedäkään kuinka blogisi innosti ja rohkaisi minua perustamaan oman blogin, jonne julkaisen kotona piilossa maalaamiani tauluja. Tosin en ole kertonut uudesta "harrastuksestani" vielä kenellekään.. ehkä pian jo rohkenen..

    Kiitos ja onnea uudelle uralle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi ihan mahtavaa kuulla että näin on käyny, oon tosi iloinen!!! :)
      kävin kattomassa jo sun blogia, ihania tauluja oot maalannu, wau! kyllä uskallat kuule kertoa! varsinkin se stripe-taulu oli kovasti mun makuun :)
      ja kiitos kovasti!

      Delete
  5. Kivoja tuotteita, etenkin tuo ekassa kuvassa näkyvä mustavalkoinen torkku(ko?)!

    Ja mainio kuva kutsujen uuvuttamasta neidistä ;D

    -I-

    ReplyDelete
    Replies
    1. se on ruskeansävyinen: tummanruskeaa, vaaleanruskeaa (tai ehkä enemmän kaakaon sävyä) ja valkoista ruutua :). superpehmeä, UNELMA! ja iso: 130x200cm.
      joo neiti on onnellinen ettei mami ota tavaksi pitää kutsuja kotona, päikkärijärjestyksessä on pysyttävä ;D. ja kun ei pysy, jos on liian hauskaa kuten tänään, käy noin kuten tuossa kuvassa :D. äskenki nukku vaikka kuinka kauan saunan lauteilla ihan kanttuvei!

      Delete
    2. Ai se olikin ruskea, näytti kuvassa ihan mustavalkoiselta. Nyt kun taremmin tiirailin, niin huomasin värit paremmin.

      Joo, ei päikkärijärjestyksestä sovi poiketa, menee vielä tarkkaan suunniteltu päivärytmi sekaisin ;) Mä just tänään miehelle sanoin, että kylläpä kisujen elämä on "rankkaa", kun makasivat samassa asennossa sohvalla yhdeltä kun lähdin töihin ja seiskalta, kun tulin takaisin :)Hiukan vaan silmäluomea raotettiin, kun sanoin heille heipat lähtiessäni.

      -I-

      Delete
    3. joo päivärytmiinhän kuuluu vain täysin satunnainen valveillaolo :D
      voi hehee kuulostaa niin tutulta! täälläki saatetaan vetää samassa paikassa yli 8 tunnin vinot ku me palvelijat ollaan tienaamassa neitien murkinarahoja ;D

      Delete
  6. Voisitkos miulle pistää tuota kuvastoa tulemaan? Kiinnostaisi kovasti, ainakin täällä näkyneiden kuvien perusteella on aika ihania sisustusjuttuja :)

    cyberesque@hotmail.com

    ReplyDelete
  7. Sähköpostia laitettu! Irtotilauksen tekisin kovin mielelläni! :)

    ReplyDelete
  8. Hei

    Laittaisitko kuvaston sähköpostiini.

    ppph68@suomi24.fi

    t:Tiina

    ReplyDelete
  9. Hei. lähettäisitkö mullekin kuvaston meiliin, t.lare@luukku.com. Kiitti! Onko karttapallo minkä hintainen? Ja onko siinä ihan oikeat maat vai vain koriste enempi...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. laitan kuvaston tulemaan :)
      karttapallo on ihan oikea, joten ei pelkästään kaunis vaan myös hyödyllinen :) hintaa sillä on 39,90 € ja korkeutta 28 cm.

      Delete
  10. OIlen lukenut blogiasi nyt vuoden verran, ja olen itsekin niin kissaihminen että on aivan ihana seurata kullanmurujenne elämää, ja puhumattakaan siitä että sisustus on ihan number one kiinnostuksen kohteeni. Blogisi on ihastuttava kaikin puolin! :)

    Olisin kiitollinen jos voisit lähettää kuvaston :) Voi olla että pienen tilauksenkin tekisin :)

    marjaanasavila@hotmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi kiitos ihanasta palautteesta, ilahdun aina tällaisesta niin kovasti! erityisen mukavaa että pidät kissajutuista, niitä kuitenkin täällä luvassa joka viikko, sen verran niidenkin elämässä näyttää tapahtuvan et asiaa riittää :D
      laitan kuvaston pikapuoliin tulemaan!

      Delete
  11. Huui kun kalliita hintoja :o Esim. lasipurkit kolmessa kerroksessa! huhhuh...
    Hienoja tavaroita muuten! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa niinkö! toki aina löytyy niitä kalliimpia, mutta myös edullisempia vaihtoehtoja. valitsin tämän yrityksen tuotteet jälleenmyytäväksi nimenomaan siksi, että hinnat on erittäin kohtuulliset muihin vastaaviin konsepteihin verrattuna... huomaat saman kun selaat 70-sivuista kuvastoa :)

      Delete
  12. Hei,

    laittaisitko minullekin kuvaston tulemaan, kiitos (osoite piritta_p@hotmail.com)? Ihana tuo vässähtänyt kisu <3

    Piritta

    ReplyDelete
  13. Hei,
    Sinulla on ihana blogi, olen seuraillut sitä jo jonkin aikaa!:) En ole aikaisemmin kommentoinut mitään, mutta nyt oli pakko laittaa viestiä, kun näin nuo ihanat mustavalkoiset kukkataulut. Muistatko mistä olet hankkinut ne?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos Anna :) taulut ja kukkasisukset on Ikeasta!

      Delete
  14. Aivan ihana blogi sulla!! Vasta hetki sitten tänne eksyin :) Tilaisin mielelläni tuotteita, joten olisi hienoa jos voisit lähettää kuvaston osoitteeseen: marjoh10(at)gmail.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi kiitos Marjo :))
      laitan kuvaston pikapuoliin tulemaan!

      Delete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S