Sunday, August 14, 2011

Täydet 500!

Aurinkoista huomenta!
On vuorossa blogini 500. postaus, josta ajattelin teidän (toivottavasti) mieliksi tehdä hieman erilaisen!
Eräs lukija toivoi tätä multa jo viime kesänä, mutta sillon kieltäydyin, koska kotimme sisustus oli mielestäni liian keskeneräinen. Nyt on reilu vuosi asumista takana tässä kodissamme ja tämä vuosi on opettanut ettei kodin sisustus taida koskaan valmiiksi tullakaan! Aina löytyy jotain pientä muutettavaa, maku muuttuu, silmä kaipaa jonkinmoista vaihtelua yms. Siitäpäs syystä blogit onkin erinomainen kanava löytää kaikkia ihania ja kivoja ideoita, joita soveltaa ehkä omassa kodissakin!
Ja sen vuoksi jatkan myös tätä omaa blogiani, vaikka tämä ei pelkästään sisustusasioita käsittelekään, vaan on ikään kuin oma nettipäiväkirjani. Kuten suurin osa blogeista taitaa tänä päivänä pohjimmiltaan olla! Jos kirjoittelisin pelkkää sisustusasiaa, ois postaustahti huomattavasti harvempi, sillä sisustusasiaa ei vain yksinkertaisesti vuoden jokaiselle päivälle riitä, valitettavaa mutta totta.
Nytkin mulla on mielessä pari mielestäni mielenkiintoista muutosta kotiimme, jotka tulee todennäköisesti ja toivottavasti toteutumaan vuoden loppuun mennessä, mutta niistä kerron teille myöhemmin lisää!

Tämän blogin kautta oon tutustunu aivan ihaniin ihmisiin ja monesti tulee mieleen et voi vitsi ku pääsisitte meillä käymään, hih!

Omasta kokemuksestani voin ainakin sanoa, että videokuvasta saa paremman kokonaiskäsityksen kuin valokuvista. Niinpä nyt kutsunkin teidät virtuaalisesti meille,
tervetuloa!

Ensin täytyy hieman selittää videon aikana kuuluvia ääniä, jos jollain ne sattuu koneessa päällä olemaan... Taustalla soi radio (sattu muuten sopivasti tuleen yks monista lemppareistani Hurts:n Sunday), oven narinaa kuuluu yhdessä kohtaa ja avaapa nuorempi kisuneiti äänensäkin jossain välissä. Kuvasin kyllä kolme videota ja tulin sit lopulta siihen tulokseen et jokaisessa oli hieman jotain mätää, joten menköön tämä nyt tämän kerran :P
(Tärinää tuli väkisin ku ympäri taloa kävelin.)
P.S. Älkää kiinnittäkö niin suurta huomiota videon viimeiseen pariin sekuntiin...


Ostin teidän vierailun kunniaks kimpun pinkkejä ruusuja. (Tosin jos en ois katkassu videota just tuohon, oisitte nähny miten yks ruusunnuppu näki erään kattimatin kitaan, mutta vain hetken verran...)
Vanhempi kisukin seuras mua kahden ensimmäisen videon aikana, mut kyllästyi sitten ja pysytteli tämän kolmannen videon aikana lähinnä eteisessä.

Kiitos kun kävitte meillä :)

61 comments:

  1. Sinulla on tosi kaunis valkoinen ja raikas koti! Toivottavasti se pysyy aina noin siistinä :) Kiitos esittelykierroksesta!

    ReplyDelete
  2. Kiva oli päästä vihdoinkin teille kylään, ihan kun olis kotiinsa tullut. Hassua, mä olen aina kuvitellut kodinhoitohuoneen ja kylppärin olevan eri paikassa.

    ReplyDelete
  3. Onnea 500. postauksen johdosta! Kunnioitettava määrä :-) Kiitoksia, kun saatiin käydä teillä kylässä. Aivan kyllä kun olis oikeasti käynyt. Ei sitä kaikkea saa näköjään kuviin vangittua.
    Nyt oon ollu kaks viikkoa töissä. Tosi mukavaa, mutta kun tuntuu ettei sitten muuta ehdikään. Onneks taloon on kaikki jo valittuna niin ei tarvii niitä pähkäillä :-) Leppoisaa sunnuntaita!

    ReplyDelete
  4. Olipa ihana video!! Saa paljon paremman käsityksen teidän talosta. Ja onnea ihanuus!!! <3

    ReplyDelete
  5. Kiitos virtuaalivideosta! Olipas mukava käydä teillä. ;)

    Mulla on ollut aikeissa tehdä video jo keväästä saakka, mutta en vieläkään ole saanut aikaiseksi... :D

    ReplyDelete
  6. Onneksi olkoon! Ihanaa, että olet jaksanut ilahduttaa meitä lukijoita jo 500 postauksen verran! Vielä ainakin toinen mokoma lisää, eikös juu? :)

    Ja olipa kiva nähdä kotinne tallennettuna videolle! Nyt tilat yhdistyivät toisiinsa ihan eri tavalla ja vastaisuudessakin on helpompi hahmottaa kauniiden kuvien näkymiä ja sitä, miten ne talossanne sijoittuvat. Kiitos!

    Ja hymyilytti nuo kynttelikön kynttilät tuolla olkkarin lattialla - minulla on käynyt ihan samalla tavalla ja minusta nuo auringon taivuttamat ovat supertaiteellisia ja tosi cool ;D

    Iloa bloggailuun myös tulevaisuudessa!

    ReplyDelete
  7. Kiitos kutsusta. Oli kiva käydä! 8)

    ReplyDelete
  8. Hei,tosi tosi kiva postaus! Ja kyllä se teidän koti vaan on niiiin kaunis -ei siitä pääse mihinkään! Mut hei uus postusehdostus: teeppä täällanen video myös kattimateista! Nuorempi neiti näytti ainakin olevan kovin halukas pääsemään nauhalle ;D

    -I-

    ReplyDelete
  9. Kiitos kutsusta, ihana koti teillä, ihan kuin olisi asuntomessuilla kiertänyt :). Ja ihana miten kisu seurasi kokoajan perässä, ihan samanlaisia kuin koiratkin ;). Olen aiemminkin noteerannut kuvista miten kivat nuo teidän olohuoneen isot ikkunat ovat ja takka miellyttää myös silmääni. Mukavaa sunnuntaita! :)

    ReplyDelete
  10. Voi että teillä on ihana koti ja ei mitään ylimääräistä tavaraa missään...muuta kuin pöydällä ;)Meidän kisut on saaneet aina olla pöydällä ja toisen kanssa harrastin vuosia sitten näyttelyissä käyntiä, niin siellä oli osattava olla pöydällä : ) Mukavaa sunnuntaita ja toivottavasti saadaan lukea toisetkin 500 postausta!
    -Nuppu-

    ReplyDelete
  11. Kiitos kun sain vierailla teillä :) Videota katsoessa tuli sellainen tunne kuin olisi joskun käynytkin teillä. Joka paikka näytti niin tutulta :)

    -Nipsu

    ReplyDelete
  12. ONNEA 500. postaukselle ja KIITOS siitä! Kaunis koti ja erittäin ihana saunaosasto, tilava ja kaunis. Muutenkin kotinne pohjaratkaisu, varsinkin sauna-olohuone-ruokailutila-keittiö osalta vaikutti oikein onnistuneelta. Ja mikä ihana näkymä ikkunoista, sen kauniimpaa taulua ette tule koskaan saamaan!

    KIITOS, kun päästit meidät kylään :)

    ReplyDelete
  13. Olipa kiva videoesittely! Itse hahmotan asunnon parhaiten pohjapiirroksesta, ja tällainen video auttaa myös tosi hyvin. Video vahvisti vielä käsitystä tarkkaan mietitystä kokonaisuudesta, mutta jännästi sitä kiinnitti huomiota "uusiin" juttuihin, eli esimerkiksi tyylikkäisiin ja moderneihin välioviin. Ja tuo wc on kyllä myös hieno ja tilava (videolla koko tuli hyvin selväksi).

    Nyt on pakko kysyä teidän ruokapöydästä, eli kuinka hyvin se on kestänyt käyttöä, vai onko jo tullut näkyviä pahempia jälkiä? Itsellä on harkinnassa ruokapöydän päivitys ja kovasti valkoinen korkeakiiltoinen houkuttaisi.

    ReplyDelete
  14. Kiitos kutsusta :) Ja oikeassa olit, tilat avautuvat ihan eri tavalla videon välityksellä. Todella kaunista!

    ReplyDelete
  15. Kiitos kivasta kotiesittelystä! Ja tosiaan, onnistuit jo eksymään blogiini kun en ollut käynyt vielä täällä mainitsemassa blogipalkinnosta :) Olen ollut hieman laiska kommentoija, mutta heti kun löysin blogisi, kahlasin sen alusta loppuun saakka ja sain muutamia aivan mahtavia ideoita. Mm. Magisson luututeline on jo ostettuna ;)

    Tykkään tosi paljon sun valitsemista väreistä ja materiaaleista. Meidän tuleva talo saattaisi näyttää hyvin pitkälti samalta ja mieskin tuossa videon äärellä tuumasi, että kelpaisi hänellekin!

    Mulla olisi yksi postaustoive, jos sellaisen saa esittää: voisitko jonain päivänä tehdä jutun siitä, miten vaaleat materiaalit + kissat sopivat yhteen ja miten saat ylipäätään kodin pidettyä noin siistinä? Teilläkin on valkoista sohvaa jne. Meillä on nimittäin kaksi kisua meidän kaksiossa ja siivoaminen on ihan jatkuvaa. Välillä vaaleat tyynyt sohvassa näyttävät kauheilta kun pari tyyppiä on käynyt niihin vähän nojailemassa ja sitten saa heti olla kaivamassa imuria esiin :) Valkoisia kangassohvia en siksi uskaltaisi ajatellakaan vaikka kovasti haluaisinkin, samoin valkoinen olohuoneen matto oli aikanaan pieni katastrofi.

    ReplyDelete
  16. Ihanaa oli käydä teillä kylässä :-)
    En malta enää millään odottaa, että meillä raksahommat edistyis ja sais laitella uutta kotia..
    Mukavaa sunnuntaita!

    ReplyDelete
  17. Hih, olipas hauska "käydä teillä" =)

    ReplyDelete
  18. MAHTAVAA :)
    Kiitokset kun sain käydä teidän kodissa virtuaalimatkalla! Video tosiaan luo vielä uutta ulottuvuutta ja ymmärrystä, mutta valokuvasti ovat kyllä niin loistavia, että niidenkin perusteella oli saanut kodistanne jo melko kattavan käsityksen!
    -Minna

    ReplyDelete
  19. Olipas kiva käydä teillä, ihana koti. :)

    ReplyDelete
  20. Kiitti kun sain käydä =) Kiva tälläinen videopostaus!

    ReplyDelete
  21. Onnea ahkeralle postaajalle! Kiitos virtuaaliesittelystä, tiloista sai selville paljon paremmin mittasuhteet. Pari kysymystä kuiten... Mihin tuo ovi johtaa, joka on makuuhuoneen ja vierashuoneen välissä? Ja mikä on mielipiteesi tauluista? Näyttää aika tyhjiltä nuo teidän seinät omaan makuuni. Muuten ihana ja kaunis koti!

    ReplyDelete
  22. Kiitos, oli kiva kayda! :-)
    Vaikka olenkin kuvia nahnyt, niin tasta sai todella hyvan kasityksen teidan talosta. Ihana on edelleen, niin kaunista joka paikassa! Ja sopo hantakin siella vilahti... :-)

    ReplyDelete
  23. Kiitos upeasta vierailumahdollisuudesta! Ihastuttava koti teillä. Ja mitkä säilytystilat keittiössä, wau!

    ReplyDelete
  24. Teillä on niin tyylikäs koti <3
    ehkä meilläkin joskus,
    kun lapset kasvaa,
    uskaltaa toteuttaa tota kiiltävää linjaa =)

    Seinäpytty vessa oli tosi pop.

    Ja kotari(kohan se oli =)

    ReplyDelete
  25. Ihana koti teillä, niin musta-valkoinen :)

    Minua jäi kiinnostamaan, että onko teillä vain kaksi makuuhuonetta vai löytyykö yhden suljetun oven takaa vielä kolmaskin?

    ReplyDelete
  26. Voi ku ihana oli käydä teillä vierailulla, kiitos :) Mun arvaushan osu ihan nappiin :)

    Teillä on niin upee koti! Ja hyvin soi musiikit, tuleeko se musiikki niistä kattokaiuttimista, ku noin hyvin kuuluu?
    Mitenhän mä oon aina ajatellut tuon kodinhoitohuoneen aivan eri kohtaan?! Oon luullu että sinne on käynti keittiöstä, mistähän seki kuvitelma on tullu, hehe :D
    Ja siellä kukkatuholainen oli tulossa syömään ruusuja, oisit kuvannu sitäkin :) Ihanat kisulit♥

    Onnittelut 500.postauksesta, hui mikä määrä!

    ReplyDelete
  27. Ai vitsit; oli kyllä kiva käydä teidän upeassa kodissa:)

    ReplyDelete
  28. Ihanaa kun jaksoit kuvata videon. Se on niin totta että ei valokuvat anna samanlaista hahmotelmaa kaikesta kuin video. Oli kiva vierailla teillä :)

    ReplyDelete
  29. Kiitos kivasta postauksesta! Minä kiinnitin heti huomiota oleellisimpaan, eli onkos tuo tuossa keittiön nurkassa sellainen ns. rikkaimuri? ;) Ihan sillä huomioni kiinnittyi, että ollaan meille hommaamassa kanssa ja mietitään hyvää mallia. Voisitko muutamalla sanalla kertoa hyviä ja huonoja puolia ja minkä merkkinen tuo teidän on? Kiitos jos viitsit vastata. :)

    ReplyDelete
  30. Irene: kiitos Irene! siistiyshän on kiinni asukkaista ja valkoiset seinät on helppo maalata uudestaan jos tulee liikaa jälkiä.

    Outi: kiitos, ihanasti sanottu Outi :)

    Hanna: kiitos Hanna :) juu kyllä se liikkuva kuva on ihan eri asia ku pysähtynyt kuva. kivaa sunnuntaita sinnekin!!

    Padmerine: voi kiitos kiitos <3 ihana että tykkäsit!

    suvi m: kiva et tykkäsit :) teehän säkin video, ois kiva!

    Olivia: tosi mukava kuulla että tykkäsit, kiitos sulle! heh, meillä on tainnu läheinen takka vaikuttaa noihin kynttilöihin, yhdet oli takan lämmöstä taittunu jo niin et piti heittää roskiin. täytyy syksyllä vaihtaa kynttelikön paikkaa, tai sit ku taas takkaa aletaan käyttää :)

    Anonyymi: kiitos sinulle :)

    I: mahtavaa et tykkäsit, kiitos kovasti kehuista <3 juu nuorempi neiti on niin linssilude et varmasti tykkäis videokuvaamisestakin :D. toteutan toiveesi jossain vaiheessa, mulla olikin se jo mielessä :)

    M: voi tuhannet kiitokset, mikä kohteliaisuus ooh <3 kisut seuras kyllä aktiivisesti ja yks video meni pilalle ku repesin nauramaan niille: aina olivat selän takana ku tulin jostain huoneesta :D
    isoja ikkunoita ja takkaa rakastan minäkin yli kaiken <3

    Nuppu: kiitos paljon ihana Nuppu! heh, meillä on aiemmissa kodeissa ollu paljo enemmän tavaraa esillä ku nyt. tykkään nyt enemmän tästä ja vähemmän on enemmän. kaapeissa sitä tavaraa sitte onki :/. mut kiva ku voi vaihdella esillä olevia sisustusesineitä aina ku siltä tuntuu! ei ehdi kyllästyä niihin ku aina jotku on kaapeissa säilössä :). helpompi myös siivota ku on sitä tyhjää pöytäpintaakin näkyvissä! on itelläki jotenki siisti ja selkeä olo ku näyttää selkeältä, tältä musta tuntuu, vähä hankala selittää :)

    ReplyDelete
  31. Nipsu: kiitos sulle ku kävit :)

    Tarja S: voi kiitos vain sinulle Tarja ihanista sanoista :). talon pohja tuntuu meistäkin tosi toimivalta käytännössä! ja ikkunoiden näkymiä rakastan, senpä takia en oo tauluja huolinutkaan, nuo näkymät toistaiseksi riittää ;)

    Paula: joo pohjapiirros onki tosi hyvä olla pohjalla, sit tällanen video päälle :). kiva että huomasit väliovet, tykkään niistä itekki tosi tosi tosi paljon! ne on Skaalan valmistamat, mutta ei oo heidän valikoimissaan. ei ainakaan silloin ollut. meillä on nuo vaakaurat oven molemmin puolin. niin ja se täytyy vielä niistä sanoa et ovat tosi hyvät äänieristyksen kannalta! ovien karmeissa tiivisteet ja kaikki :)
    ruokapöytään ei oo reilun vuoden aikana tullu vielä mitään tosi häiritseviä jälkiä, naarmuja pinnassa toki on ja näkyyhän ne kiiltävästä pinnasta aina paremmin kuin mattaisesta. mut jos ei sen anna hirveesti yöunia häiritä ni nou hätä ;). et ennen ostosta ku tiedostaa tuon ni varmaan välttyy suuremmilta pettymyksiltä! meidän pöytä viedään vielä tämän vuoden puolella huoltoon, siis se maalataan ja lakataan ni saadaan taas uus pinta, ei maksa montaa kymppiä. niin ja ne naarmut näkyy enimmäkseen päivänvalolla eli enimmäkseen kesäisin :)

    jaana: no niin kiva juttu! ja suuret kiitokset :)

    Verona: voi kiitos sulle noin ihanasta kommentista :) tuli niin hyvä mieli ja ihana kuulla että kelpaisi sinnekin!
    toki saa esittää toiveita, kiitos tuosta, hyvä idea onkin! jotain tonsuuntaista mulla on jo ollut mielessäkin. toivottavasti maltat odottaa et ehdin tuota postausta väsäämään :) meillähän ei noiden kissojen takia just ookkaan valkoista sohvaa, divaani löytyy ainoastaan valkoisena ;). sohva on mustanharmaa (= kissojen värinen) :D. ja toki ihmisetkin sotkii, joten turvallinen värivalinta! mutta tosiaan toteutan tämän postaustoiveesi jossain välissä :)

    Sabuska: kiitos, kiva että tykkäsit :))

    Nanna: kiva :)

    Minna: voi suuret kiitokset ihanasta kommentista :). mukava et tykkäsit käydä meillä!

    Pieni Lintu: ihana kuulla! :)

    Tiina: kiitos Tiina! :)

    ReplyDelete
  32. Olipas mukava esittelyvideo, kiitos! :) Nyt hahmottaa paremmin, että missä on mikäkin huone. Minäkin ajattelin kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen eri paikkaan.:) Ihana tuo teidän sauna! Kisulikin katsoi ihmeissään, että mitäs se emäntä siinä kuvailee :D On ne vaan niin veikeitä nuo teidän kissat! :)

    T.Piia

    ReplyDelete
  33. Hanna: mukava kuulla että tykkäsit :)

    Tickler: kiitti! se on kolmannen makkarin ovi, oon värkkäämässä huoneen sisustusta tässä parhaillaan pikkuhiljaa, esittelen syksyn aikana kunhan valmistuu :)
    niin... varmasti tämä talo näyttäis ihan erilaiselta jokaisen eri ihmisen asuttamana. me kuitenkin nyt asutaan täällä ja rakastetaan tätä tämmöisenä :). meillä on suuria ikkunoita, jotka toimii ikäänkuin vuodenaikojen mukaan erilaisina tauluina. me tykätään siitä/niistä.
    kyllä mä tykkään joistain tauluista, aiemmissa kodeissa mulla on ollu kyllä tauluja! mut jotenki oon hirveen nirso niitten suhteen, maku on muuttunu. mulla on mielessä tietynlaiset taulut, sellasta tyyliä voisin harkita olkkariin. mut helposti en menis seiniä rei'ittään, muut oman talon itse rakentaneet tietää kyllä tämän tunteen ;). ja kyllästyn helposti, joten en halua mitään väliaikaista taulua. ja tykkään näistä valkoisista seinistä ihan liikaa et ne pitäis jollain väkisin peittää... taidetta en osaa kovinkaan pitkälle arvostaa, joten ne on meille turha ostos. taululla pitäis olla mulle joku merkitys, en halua sitä seinään vaan siks et ku kuuluu muka olla tauluja :O. koen kivaksi sen et pidän niitä lipaston päällä seinään nojaamassa, jolloin voin parissa sekunnissa laittaa ne kaappiin ku en jaksa katella. eikä seiniä tarvi paikkailla. huh, tästä riittäis juttua :D. pitäisköhän ihan oma postauksensa joskus aiheesta väsätä :)

    Rags: kaunis kiitos sulle ihanista sanoistasi <3

    avista: kiitos sulle kehuista <3. keittiössä pitää olla säilytystilaa, rakastan astioita(kin) :D

    Onnenkyynel: voi kiitos!! <3 kiva kuulla mitä yksityiskohtia ihmiset meiltä painaa mieleen :). juu kodinhoitohuone se oli ja siellä on meidän kakkos(mini)veski :)

    Anonyymi: kiitti! mut musta ei niin kovin mustavalkoinen :D. oikeestaan meillä taitaakin muuten olla enemmän harmaata ku mustaa ku oikeen alkaa ajatteleen :).
    juu kolmas makkari löytyy sieltä ja osa niistä mun tekstissä mainitsemistani sisustussuunnitelmista liittyy juuri siihen huoneeseen ja ovi oli kiinni tarkoituksella. esittelen huoneen sit ku se on valmis, syksyn aikana :)

    J: no niin osu! teehän teidän kodista samanmoinen esittely :).
    kiitos kauniista sanoistasi <3. ja ei missään nimessä mennä meillä keittiöstä kodariin, en halunnu, ei millään ois sopinu tähän pohjaan :D. hauska kuulla millaiseks ootte huonejärjestyksen kuvitellu!
    juu keittiön kattokaiutin oli päällä et musa kuulu sieltä ja olkkarin tv-tason kaiuttimista, ei muista :)

    Soile: mukava kuulla, kiitos Soile <3

    Reetta: kiva että tykkäsit käydä, kiitos Reetta :))

    Onnen Omenia: ole hyvä vain :)!
    kiva että löyty jotain mielenkiintoista! rikkaimuri on Electroluxin Ergorapido, ollu käytössä reilun vuoden. pikkasen sitä esittelin viime kesäisessä postauksessani:
    http://allyouneediswhite.blogspot.com/2010/07/onnellinen-ergon-omistaja.html
    ihan hyvä tuo on jos pikaisesti haluaa imuroida, akku kestää sen verran et ehdin lähes koko taloon tehdä pikaimuroinnin :). hyvä meille ku karvapalleroita lojuu lattioilla harva se päivä, ja muutenkin esim. keittiön murujen imuroimiseen! ehkä ääni vois olla hiljaisempi, mut ei se nyt niin kovin häiritse... ja tietty sitä joutuu tyhjennellä 2-3 imurointikerran välein. en oikeen keksi huonoja puolia :D

    ReplyDelete
  34. Kiitos kun pääsin vieraileen! Upea valkoinen sisustus ja mahtavat ikkunanäkymät. Näytti vieläkin paremmalta kuin kuvissa, nyt sai selkeän kokonaisnäkemyksen. Työskenteletkö sinä sisustuksen parissa?

    ReplyDelete
  35. Tämä kotikierros oli kiva idea! :) Kaunista kotia kelpaa esitellä! :)
    Kiva kun jaksat postailla niin ahkerasti!

    ReplyDelete
  36. Kiitos :-), olipas mukavaa käydä sunnuntaivisiitillä !!

    ReplyDelete
  37. Kiva, kun sai tutustua teidän kauniiseen kotiin vähän paremmin. Kiitos siis tästä! <3 Ja mullakin tuli heti mieleen, että kisuista joku video ois kans aika ihana, kiva jos olet sellaista jo miettinytkin :)

    ReplyDelete
  38. Kiva videopostaus! Hieno talo ja niin siisti! Meillä on roinaa kaikki paikat täynnä, vaikka luulis näihinkin neliöihin mahtuvan.. No, kaks lasta ja kissa (eikä vanhemmatkaan mitään siisteyden perikuvia ole), niin minkäs teet. Vaikka itsestähän se on kiinni.
    Meillä on varmaan jotakuinkin samanlainen imuri. En tiedä, onko siinä jotain vikaa, mutta ei sillä saa mitään imettyä. Seisoo vähän tyhjänpanttina nurkassa. Harmi. =(

    ReplyDelete
  39. Piia: ole hyvä vain, kiva jos oli mieleen :). kiitos, sauna on kyllä meidänkin mielestä ihana. kauan mietittiin mustaa tai harmaata saunaa, mut onneks lopulta päädyttiin tähän. jotenki sitä rakastaa tuota perinteistä saunan väriä :). tosin harmaat ja mustatkin saunat ON upeita eikä ikinä tiedä jos meillekin sellainen vielä tulee... veikeitä tosiaan on nää katit :D.

    Marita: ole hyvä vain, kiva että pidit näkemästäsi! kiitos kovasti kehuista. en työskentele sisustusalalla, mutta toivon että jonain päivänä vielä työskentelen, jossain muodossa :)).

    Hanna: kiva kuulla ja kiitos, oot niin kultainen <3

    PirjoSofia: ole hyvä, kiva kun kävit :)

    Anne: voi ei kestä kiittää, mukava että tykkäsit! <3 juu varmasti tulee vielä joskus kisuvideo :)

    Jaana: kiitos Jaana! mähän siivosin ennen teidän vierailua, ei meillä kuule joka päivä tältä näytä! sekaista on meidän kodissa ihan siinä missä muillakin :).
    jaa onko se imuri ollu alusta asti sellanen ettei ime? sit se kannattais palauttaa, siinähän on kahden vuoden takuu. meillä välillä on huono imuteho, mut sillon pitää vaan tyhjentää säiliö. mitä tekee imurilla joka ei ime :D se kai sen pääfunktio on, heh!

    ReplyDelete
  40. Onnea blogillesi!!Kiitos kun sai käydä. Helppoja vieraita olemme! Tällaistakö se nykyajan vieraileminen sitten on, tsih!!:)Mukava postaus. Kisu pieni siellä yritti pysyä mukanasi - se mietti että mitähän tuo pyörii tuossa!!

    ReplyDelete
  41. Olipas mukavaa kun olit tehnyt iloksemme virtuaalesittelyn kodistanne ja hauskaa että kisutkin vilahtelivat kuvissa. Kotinne on kyllä kerta kaikkiaan aivan upea, siitä kyllä kelpaa tehdä videopostaus jos toinenkin :) Kiva olisi nähdä kotinne myös esim. jouluasussa.

    ReplyDelete
  42. ..kahvit vaan jäi uupumaan. ;)

    Kaunista ja valoisaa on, silmä kyllä lepää. :)

    Ja tosiaan itsekin olin mieltänyt kodinhoitohuoneen jonnekin ihan muualle.. pohjapiirrosta en sen tarkempaa siis muistanut.

    ps. keskiviikkona jatkuu työt eli arki jatkuu, joten sitten varmaan taas tulee aktiivisemmin kommentoituakin. :)

    Mukavaa viikkoa!

    ReplyDelete
  43. Onnea 500:sta!! Mukava idea kutsua meidät kylään, kiitos, viihdyin hyvin :) Saunaosasto on tosi magee!
    - Äippä -

    ReplyDelete
  44. Siis kyllä se imuri alussa imi. Siihen käytiinkin yks osa sittemmin uusimassa, mutta en tiiä, mikä siinä maksaa. Ja on se nyt sen yli 2 vuotta ollutkin.. Mun vanhemmilla on vastaava ja se kyllä toimii. Meille on sattunu tommonen maanantaikappale. Se ois vaan niin kätevä, kun meilläkin on keskuspölynimuri, jota säilytetään alakerrassa ja toi on yläkerrassa..

    Niin, ja kisut on ihania!! =)

    ReplyDelete
  45. Wau! Olipa ihanaa päästä tälleen näkemään teidän upeeta kotianne, kiitos tästä! :) Toivottavasti saadaan vielä piiitkään nauttia sun ihanista jutuista! Onnellista syksyä sinne toivotan ♥

    ReplyDelete
  46. Teillä on niin kaunis koti ettei voi kun huokailla ihastuksesta :)Sinun juttuja on mukava lueskella, jatka samaan malliin! -Satu

    ReplyDelete
  47. gone to the beach: kiitos! heh, hauska :D helppoja vieraita kyllä olitte! joo kisu oli kyllä vähän sekaisin, seuras mua kolme kertaa talon ympäri :D toinen luovutti toisen kerran jälkeen!

    Marika: oi kiitos ihanista sanoistasi <3. hei hyvä idea tuo jouluasukuvaus! kiitos! oispa se tullu mieleen jo viime jouluna, täällä oli sillon jotenki aivan ihana tunnelma <3.

    Mg: heh, kävi kyllä mielessä et pitääkö laittaa joku kattaus pöytään mut en sit kehdannut :D
    kiitos sulle ja mukavia viimeisiä lomapäiviä! mulla on viimeinen työviikko ennen kesäloman toista pätkää :))

    Äippä: kiitos paljon! ihana kuulla että viihdyit hyvin :)

    Jaana: no voi harmi :/. oon kyllä yhdeltä tutulta kuullu et kolmen vuoden jälkeen imuri menettää tehonsa, kurjaa jos niin käy, kuitenki aika hinnakas laite!

    Sirja: voi kiitos sulle, ihana kun kävit :). ja teidän perheelle myös ihanaa syksyä <3.

    Satu: oi kiitos, sanoitpa niin nätisti <3 ihanaa alkanutta viikkoa sulle! :)

    ReplyDelete
  48. Siitä on niin lyhyt aika kun oon lukenu koko blogisi läpi, että pohjakartta oli suht hyvin päässä jo ennen videon aloittamistakin ;) Silti jotain ylläreitä tuli mitä eli muisti teki jotain tepposia! Suurkiitokset esittelystä, oli kiva 'käydä' teillä! :D

    - Suikka

    ReplyDelete
  49. Kiitos, olipas mukava "käydä" teillä. Teillä on kyllä kaunis koti ♥

    ReplyDelete
  50. Suikka: ei kestä kiittää, kiva että kävit ja kiitos kommentistasi! :)

    Satu: voi kiitos paljon, kiva että tykkäät :)

    ReplyDelete
  51. MOI! Onnea VIISSATASELLE ;) ja aivan ihana kun teit virtuaali kyläilyn mahdolliseksi ;) Niin ihanalta teillä näyttää ja kisukin vilahti kuvassa ;)

    T:Niina ja 4kisua

    ReplyDelete
  52. Niina ja 4kisua: kiitos! kiva että tykkäsit käydä meillä :)

    ReplyDelete
  53. Heipsan!
    Aivan ihanan raikas koti! ja niin kade kun sulla on tavarat järjestyksessä ja kaikki on niin siistiä. (kahden pojan äitinä loputon työsarka tuo siivous).
    Jäi kyllä niin paljon häiritsemään tuon yhden huoneen sisältö, että piti oikeen katsoa video uudestaan. Eli siis tuo "tieskahuoneen" ja makuuhuoneen väliin jäävä huone. Ja sit ku mä katoin uudestaan, niin se ovihan on kiinni!!! senkin retale. Mitä siellä on? kyselee utelias koneen tällä puolen ja koputtaa näytön ruutuun, kop kop. :D
    Terveisin Elli

    ReplyDelete
  54. Elli: voi haha :D nauroin ääneen ku luin sun kommentin, kiitos piristyksestä!
    T. retale
    siitä huoneesta on tulossa juttua tässä syksyllä, vastailin tuolla ylempänä et sen huoneen sisustus on vaiheessa ja heti ku saan sen valmiiks, esittelen täällä. vannon kautta kiven ja kannon!
    ja kuule, ei meillä oo aina siistiä ja tavarat järjestyksessä, usko pois! kyllä kaks aikuista ja kaks kissaakin saa sotkettua :D. nytkin mulla on alkamassa kaappien järjesteleminen, alkaa olla siinä pisteessä et ku oven avaa ni sisältö on lattialla :D

    ReplyDelete
  55. Hiphei, tää oli kiva! Sai jotenki paljo paremmin kuvan teidän kodista kuin pelkkien kuvien välityksellä, vaikka kuvatkin aina ovat todella hyviä ja kivoja! On teillä vaan ihana koti!

    ReplyDelete
  56. maisamiisa: jei, kiva kuulla :)). ja lämpimät kiitokset <3

    ReplyDelete
  57. Ihana, kun olit tehnyt videon! Siitä saa ihan eri lailla käsityksen tilasta kuin kuvista! Muutenkin, kiitos ihanasta, inspiroivasta ja ilahduttavasta blogista!

    ReplyDelete
  58. Laura: kiva kuulla Laura! videon laatu nyt on mitä on, mut jos ei siihen kiinnitä sen enempää huomiota ;)
    kiitos sulle Laura ihanasta palautteesta <3

    ReplyDelete
  59. Löysin vasta blogisi, aivan ihana koti teillä.Kun teillä on valkoiset tapetit niin onko ne maalattavaa tapettia vai ihan normaalia tapettia, meillä olisi alakerran tapetointi edessä ja ajattelin laittaa maalattavaa tapettia, ja yhdelle seinälle maalattavan vekki tapetin,oiskohan minkä näköinen yhdistelmä? :)Kummatkin maalaisin kuitenkin valkoiseksi,,,,T.Pia
    ps,KIITOS KUN SAI KÄYDÄ KYLÄSSÄ;)

    ReplyDelete
  60. Pia: suuret kiitokset sulle Pia! kiva että tykkäät :). meidän valkoiset seinät on maalatut eli ei tapettia.

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S