Thursday, August 11, 2011

Merihenkistä

Tässä poimintoja Kokkolan asuntomessuilta; merihenkistä sisustusta meren ääreltä!Nämä loput kuvat on yhdestä ja samasta kohteesta. Tämän kohteen paras paikka oli mun mielestä ehdottomasti sisäänkäynti/kuisti:

Saunarakennuksesta...

Yläkerran aulassa kiva merihenkiseen teemaan sopiva tapetti: 

Hyvänkokoinen vaatehuone päämakuuhuoneen yhteydessä, täältä löytyi kiva raitatapetti, joka sekin sopii mielestäni meriteemaan. 

Mikäs noissa maisemissa ois työskennellä!

Kisupostauksia on kovasti toivottu, tulossa!
Samoin on toivottu postauksia meidän kodista, tulossa!


Mukavaa torstaita teille toivottelen!


13 comments:

 1. Hei!

  Todella hienot kuvat oot pistänyt tänne :) Ihanan merihenkiset <3

  Hyvää päivänjatkoa!

  // Hebbinen

  ReplyDelete
 2. Kivet, köydet ja denim <3
  mut noi amerikanlippukuosit ei oo mun juttu.

  Oon niin käytännönläheinen (=laiska siivoamaan) et heti kiinnitin huomiota tuohon kiukaaseen: miltä ikkunat mahtaa näyttää kun kiukaalta roiskuu vettä ikkunoihin? Toisaalta tuossa näkyy varmaan lauteilta ihana maisema!

  ReplyDelete
 3. Hebbinen: no heippa! mukava että tykkäsit, kiitos samoin :))

  Laura: lippukuoseja ei oo meillekään tulossa ;) (ainakaan näillä näkymin). juu saunassa on ajateltu lähinnä upeaa maisemaa, ehkä niillä käy siivooja tai eivät välitä muutamista roiskeista :P
  eräs blogin lukija kertoi muuten kerran et ku lasin käsittelee spriillä, siihen ei jää niin paljon roiskeita!

  ReplyDelete
 4. Ihan nattia, mutta en tieda haluaisinko omaan kotiini noin merihenkista sisustusta. Jos olisi joku cottage meren rannalla niin sinne ehka.
  Voisin kylla jotain tuolta kelpuuttaakin meille kotiin, tosin niita lippuja ei ole meillekaan tulossa. Ehka. :-D

  ReplyDelete
 5. Rags: nimenomaan, mulla on samat ajatukset et merenrantamökille merihenkistä sisustusta ja kohtuudella. kotona en jaksais päivästä toiseen katella, ehkä :P

  ReplyDelete
 6. Juu, ei meillekään kotiin merihenkistä sisustusta! Mökille se tosissaan passaa, tosin sopivassa määrin sinnekin. Noissa asuntomessutaloissahan on meri lähellä, joten sinne tietty sopiikin tuollainen sisustus.

  -I-

  ReplyDelete
 7. Nämä oli ihan mun lempikuvia ja muhun todellakin iski nuo lipputyynyt! Niin paljon että hankin meille samanlaisia. Kyseessä on toki vain tyynyliinat, joten kun kyllästyminen tulee niin muutos ei tule kalliiksi. Meillä on myös hieman merihenkistä sisustusta, vaikka meri ei ihan lähellä olekaan. Mutta todellakin vain "hieman", ja kuten muunkin sisustuksen kanssa, olemme pyrkineet kohtuuteen kaikessa. Silloin ei kyllästy niin helposti.

  ReplyDelete
 8. I: aivan. kyllä se merihenkisyys musta taloihin sopii, jos talon tyyli on sellanen et se sinne istuu! :)

  Hanna: joo kyllä mäki tuosta kohteesta tykkäsin! kuten paikan päällä silloin sanoinkin :).
  ja teidän talon tyyli on erilainen ku meidän, joten teille sopii ku nenä päähän ne lipputyynyt! nehän on aivan ihanat siellä olkkarissa sen uuden lattiavalaisimen kera <3. en vaan näe niitä lippukuoseja meidän kodissa, ehkä joku vois nähä mut mä en.

  ReplyDelete
 9. Mä tykkään merihenkisestä sisustuksesta paljon. En kuitenkaan koe että se sopisi omaan kotiini koska asun keskellä kaupunkia.. Mökille veden äärelle sopii ja jos joskus pääsen itse mökkiä sisustamaan niin silloin merihenkinen sisustus on pop.

  ReplyDelete
 10. Heippa!

  Olen rakastunut! Tähän blogiin nimittäin :) Sattumalta surffailin tänne ja olen nyt 1,5 h lukenut kissapostauksia läpi :D Sisustusta ja kissoja, kaikki mitä tarvitset. Tuli kauhee ikävä omia karvapalleroita, ovat maalla vanhemmillani, koska eivät enää yksiössäni viihdy :( Mutta huomenna pääsen nuuskuttamaan niitä, ihanaa!

  Kiitos siis Sinulle ja mahtavaa vkl! :)

  - Marjo

  ReplyDelete
 11. You take lovely pictures.

  andshesings.blogspot.com

  ReplyDelete
 12. En mäkään näe teillä lippukuoseja. :D

  ReplyDelete
 13. Reetta: aivan. mäki tykkään merihenkisyydestä, varsinkin raitakuosit on aivan <3 <3 <3 ja kyllä monet muutkin :)

  Marjo: oi ihana Marjo! kiitos kovasti ihanan piristävän hauskasta kommentistasi! :) voi teidän kisut varmasti rakastaa yli kaiken olla maalla :). ihanaa viikonloppua sinnekin ja nautihan omien karvapalleroiden seurasta!

  Little Photo Girl: well thank you :)

  Hanna: :) kivaa viikonloppua teille <3

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S