Tuesday, January 25, 2011

Loput ostokseni

Niin sieltä Kärkkäiseltä ostin vielä keittiöaiheisia juttuja :).

Kevääksi & kesäksi kahdet erilaiset pöytätabletit:

Nämä raitaiset; 1,50 €/kpl. Näitä raitaisia oli myös ruskeina.

Läppärin johto ärsyttävästi taustalla; ei kovin kaunista, mut niin välttämätöntä...  Kattokaa vaikka noita tulppaaneja ;).

Toiset ostamani tabletit on Wave-tabletit; 8 kpl/3,80 €. Ei hinnalla pilattuja vai mitä :). Näitä Wave-tabletteja oli myös lilana ja mustana, kivat nekin!


Wave-tabletit sopii aika hyvin Villeroy & Bochin New Wave -astioihini ;).

Näin talvella sitä ei välttämättä halua käyttää näitä valkoisia tabletteja, kun pöytä on valkoinen ja kotona on muutenkin valkoista aika lailla ja suurista ikkunoista avautuva äärettömän kaunis talvimaisema on valkoinen! Keväämmällä sitten ku ikkunoista alkaa pikkuhiljaa tulvia sisätiloihin kesän värejä :).

Jos taas välttämättä haluaa valkoiset tabletit jo nyt, voi väriä lisätä astioilla: mustaa, beigeä tai turkoosia, nam!


Lisäks nappasin Kärkkäisellä ostoskärryyn näitä ihania lautasliinoja (tiiän, oon edelleen niiden ostokiellossa :/)!
Mut makso vaan 1,50 € kaks pakettia!
Ihanaa pitää kesällä grillausiltoja: valkoiset astiat ja nämä ihanan pirtsakat lautasliinat!!!


Kävin nimittäin tässä yks päivä ystävälläni ja hän laittoi meille kaakaokattaukseen tämäntapaiset aivan ihanan pirteät servetit! Ne jäi mun mieleen ja heti ku näin nämä Kärkkäisellä ni nappasin mukaani :)).

Siinä mun ostokset! Mies tosiaan osti aika lailla, työkaluja ja muuta, sirkkelinteriä...
En ottanu niistä kuvia. Oisitteko halunnu?
Yhteydenotoista päätellen tätä blogiani lukee kyllä ainakin muutama mies :).


29 comments:

  1. Onnea puolivuotiaalle!Meillä jäi se kärkkäisen reissu tekemättä eilen,hiukan harmittaa.Onneksi se on silti lähellä,kun oulussa on:)

    ReplyDelete
  2. Hah, joo ei sirkkelinteriä kiitti :D
    Ihania ostoksia, mäkin olen servettihamsteri!! Raksalle just kannoin 11 uutta pakettia servettejä ja täällä kotona odottaa vielä pari pakettia :P

    ReplyDelete
  3. aivan ihana tuo sinun villeroy & bochin new wave astiastosi!!! :)<3 mistä olet hankkinut sen? :)

    ReplyDelete
  4. Minä niin oisin halunnut nähdä kuvia niistä sirkkelinteristä ja muista! :D
    Tosi kauniit nuo tabletit ja servetit! :)
    Hyvin sopii nuo erilaiset kupit tabletteihin, tuovat kivasti väriä.
    Ja tulppaanitkin on niin kivasti aseteltu maljakkoon! :) Kaunista! <3

    ReplyDelete
  5. Hitsi että mä sitten odotan aikaa kun pääsen laittamaan kotia. Sulta saa niin paljon inspiraatiota. Nykyistä kotia ei viitsi laittaa ihmeemmin nyt, kun tarkoitus olisi uutta reissun jälkeen katsella.

    ReplyDelete
  6. Kivoja ostoksia, servettejähän ei voi koskaan olla liikaa, aina niitä tarttee :) Mulla on hirveesti alkanu tekeen mieli turkoosia väriä kotiin, katoin jo turkoosin värisiä astioitakin mut sit en tiiä et kyllästynkö niihin miten äkkiä.
    Reps* Joo kaikki terät ja vasarat vaan kameran eteen ;DD

    ReplyDelete
  7. Niiiiiin ihanan valkoinen ja kaunis koti! Itse juuri muuttopuuhissa, täältä saa inspistä uuden kodin sisustukseen :)

    ReplyDelete
  8. Ihanan pirtsakat servetit. Tulee niin keväinen fiilis pelkästään niitä katsomalla :)

    Nuo New Wave astiat on vaan upeita, siitä ei pääse mihinkään!

    ReplyDelete
  9. Jahas..pitääköhän sitä tänään pyörähtää Kärkkäisellä :D

    ReplyDelete
  10. Kiitos kivasta "päivän piristyksestä" taas kerran ;)Teillä on niin kaunis koti! Löysin blogiisi sattumalta, etsiessäni vinkkejä keittiöön. Meillä on remontti edessä ja vaaleus on päätetty, mutta kaikki muu auki ;) Mukavaa päivää ja kiitos blogistasi <3
    T.Heidi

    ReplyDelete
  11. Kyllä ne miehetkin näköjään lukee näitä blogeja, mullekkin on tullu sisustusapupyyntöjä miehiltäkin sähköpostiin ja makkarikuviakin tuli parilta mieheltäkin;)
    Meillä nuo mustat läppärijohdot on "kivasti" olohuoneen sohvan edessä; molemmilla vielä oma:/ Ei näytä meillä varsinkaan hyvältä...

    ReplyDelete
  12. Ihanat ostokset! Varmaa kivat ne sirkkelinterätkin ;) Miks mä en koskaan löydä noin kivoja tabletteja?! Toisekseen näyttävätkin kyllä paremmalta valkoisella pöydällä kuin meidän mikä lie kumipuu pöydällä...

    ReplyDelete
  13. Minttunen: voi kiitos :)). no hyvä että teillä on se lähellä, meillä sadan kilsan päässä :).

    J&M: jei, kohtalotoveri!!! täällä toinen servettihamsteri :D

    Minttu: kiitos Minttu :). se on kyl lemppari!!! Kodin Ykkönen myy sitä, itse hankin sitä yhdestä liikkeestä kotikaupungistani.

    Hanna: no voi harmi :D.
    kiitti! joo niin mustaki tuovat väriä ja ihan halpisastioita noi värikkäät :). kiitos paljon sulle ihanasta kommentista <3

    Ansku: voi ku niiiiin mukava kuulla et saat inspiraatiota :). ai mihin reissuun.. paljastuuko se sun blogista, täytyy mennä kurkkimaan :)

    ReplyDelete
  14. Mistä olet ostanut nuo turkoosit pyöreälinjaiset kulhot tai mitä sarjaa ne ovat? Minä olen tuollaisia etsinyt mutta en ole löytänyt tuon sävyisenä. Meillä on samansävyiset ikean hieman neliskanttiset lautaset ja niille kaveriksi olen tuollaisia etsinyt. :)

    ReplyDelete
  15. J: se on kyllä totta että kuluuhan niitä koko ajan! turkoosi on tosi kaunis väri, oi että! osta vaikka jotku mukit tai murokulhot turkoosina ni saat kivat väripilkut kattaukseen eikä oo iso satsaus eikä harmita jos kyllästyttää :). ja niin pieneen astiamäärään tuskin edes kyllästyy.

    -T-: voi lämmin kiitos sulle <3. mukava et saat sisustusinspistä :)

    Reetta: joo niin tulee mullekin!! ja aivan samaa mieltä astioista, vuosien kerääminen on kannattanu :)

    Anttis: hih :)

    Heidi: kiitos Heidi vaan itellesi ku piristit mun päivää noin ihanalla kommentilla :). mulla on tulossa tässä viimeistään ens viikolla keittiöpostaus, kalusteita yms. pysyhän kuulolla :)
    aurinkoa päivääsi!

    Soile: joo kiva et miehetki alkaa enemmän ja enemmän hokata tän blogimaailman! joo johdot ei oo kiva, mut ite ajattelinki siirtää ton johdon noiden bestå-lipstojen taa ni ei ois niin näkyvillä :)

    ReplyDelete
  16. Hanna: kiva et tykkäät :). työkalut ym. sirkkelinterät on onneks autotallissa ;). ne ei ees käyny sisällä :D.
    mikä kumipuupöytä :D. varmasti sopis noi wave-tabletit teidänkin pöytään, esim. mustina!

    Johanna: joo nuo on kans Ikeasta! muistaakseni viime kesänä ostin Treen Ikeasta. toisaalta luulis et niitä ois joka Ikeassa, oisko sit ollu väliaikasesti loppu, jos et oo nähny :)

    ReplyDelete
  17. Oiskaan ne sit samaa sarjaa siis Ikean sarjaa, mitä mulla on ne valkoset, ossaisikko sanoa? Tein postauksen niistä jokin aika sitte.. Höh, pittää vissiin lähtä tonne ikean suuntaan, en viimeksi ainakaan tuollaisia nähny ja ne meidän turkoosit neliskanttiset lautasetkin löysin poistopisteestä :)

    ReplyDelete
  18. Voi miten ihanat nuo tabletit!
    Meillä myös valkea pöytä, niin olenkin talvella pitänyt Pentikin kankaisia ruskeita, mutta kun otin ne jouluksi pois, en ole niitä uudelleen laittanut ja nyt on oltu ilman. Haluaisin myös jotkut , mutta en osaa päättää millaiset ja minkä väriset, minusta meillä kun on pöytä ikkunan alla , niin näyttää niin valjulta, vaikka ei sinulla ne niin näyttänyt. Pitänee miettiä samantyylisiä ja värisiä meillekin =)
    -päivi-

    ReplyDelete
  19. Vai lautasliinojen ostokiellossa... =) hihiiih
    Hyvältä ne kielletyt kyllä näyttää!!

    ReplyDelete
  20. Ihanat tabletit! :) Löytyisköhän noita muualtakin.. :) Tai sit mun pitää vaan ajella reilun sadan kilometrin päähän ja tehdä ensimmäinen reissuni Kärkkäiselle. :D

    ReplyDelete
  21. Oi hienot tabletit! Pitikö sitä itekkin suunnistaa Kärkkäiselle :--D oulun kärkkäiseltä ei kyllä löyvy ikänä mittään, kytynen paikka..pitää kokeilla silti :D

    Ihana sul on erivärisiä astioita! :) tuo kivaa vaihtelua. säilytätkö kaikki astiat samassa paikassa vai levittäytyykö ne värien kirjossa ympäri kaappeja?

    Tämän postauksen myötä lähtee käyntiin kaappien tyhjennysoperaatio keittiössä --> ja uutta tilalle :D

    ReplyDelete
  22. kauniit tabletit, ja muutenkin kauniita kuvia kauniista kodista.
    valkoinen on aina kaunista....

    ReplyDelete
  23. Hih...mun on pakko sanoa, että nuo Wave-tabletit ja New Wave astiat sopii hyvin myös noihin sun Wave kynttiöihin, mitkä näkyy tuolla taustalla :)
    Servettejä ei voi olla liikaa! Nehän kuluu äkkiä pois :)

    ReplyDelete
  24. Ihania ostoksia!

    Mistä teidän ihana valkoinen ruokapöytä ja tuolit ovat, itselläni on hakusessa samanlaiset?

    -suvi-

    ReplyDelete
  25. Johanna: mulla on tota samaa sarjaa valkoiset neliskanttiset ruokalautaset, molempien pohjassa lukee design Susan Pryke eli samaa sarjaa ovat.

    Elämän Helmiä: joo jotenki sitä talvella haluaa väriä eikä pelkästään valkoista :). nuo valkoisetkin pääsee käyttöön sit keväämmällä, nyt on ulkona vielä liian valkoista ihan kokovalkoiselle sisustukselle :)

    FanniAuroora: joo asetin kiellon ku huomasin omistavani reilusti yli 10 pakettia niitä :D. (en ees kehtaa kertoo tarkkaa määrää)

    Nanna: eikö :). en tiiä onko muualla. meilläkin 100km matkaa Kärkkäiselle, joten siitä vain ;)

    Rekku: ai jaa, mä en oo koskaan käyny Oulun Kärkkäisellä. säilytän aina saman sarjan astiat yhdessä laatikossa, ei oo kaikki missä sattuu :D. voi munki pitäs tehdä toi kaappien tyhjennysoperaatio ja ottaa kirppispöytä :P

    Kirsikka: kiitos Kirsikka :) totta, valkoinen on kaunista!

    Lehdokki: voi että ku hauska huomio :D ja tarkka!! aivan totta :)

    suvi: kiitos Suvi :). tuolit on Kodin Ykkösen Flower-tuolit. ruokapöytä on mittatilaustyö :).

    ReplyDelete
  26. hih, juu olen mä sielläkin jotain reissusta höpötellyt. Sunnuntaina lähden siis Filippiineille ja sitten pari yötä HongKongissa tulomatkalla :)

    ReplyDelete
  27. Ansku: voi sua onnekasta!! nauti lomastasi :))

    ReplyDelete
  28. Hei, löysin vasta sun ihanan blogin.Ihailin noita keitiöntuoleja ovatko pinottavia.Itse ajattelin ostaa askosta 29€ tarjouksessa, tai sitten ikean gilbert tuolit osaisitko neuvoa kummat olis paremmat tai sirommat. Kiitos jos viitsisit vastata.Minulla ei toiminut koneella kysymysmerkit eikä muutkaan erikoismerkit.
    t.Pia

    ReplyDelete
  29. Pia: moi kiva et löysit tänne, tervetuloa! :)
    siis millaiset tuolit siellä Askossa on tarjouksessa, en ihan ymmärtäny..? en osaa vastata ennen kuin tiedän mihin Ikean tuoleja vertaan :). meidän tuolit voi pinota päällekäin, sitäkö tarkoitit?

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S