Saturday, January 15, 2011

Jotain kivaa lukijoilleni!

Elämä on tällä hetkellä melko kiireistä työn, opintojen, kodin sisustamisen sekä normiarjen pyörittämisen kanssa. Kohta joukon jatkoksi voi lisätä uuden työharjoittelupaikan...
Tämä blogi antaa mulle mahdollisuuden hengähdystaukoon kaiken kiireen keskellä; täällä blogimaailmassa mieli lepää! 
Blogin kirjoittelu ja ennen kaikkea te lukijat kommentteinenne tuotatte mulle paljon iloa & hyvää mieltä.
Kiitos!


Niinpä yhteistyössä minä, blogini ja Decodeco.fi -verkkokauppa järjestämme teidän kesken arvonnan!
Jos et ole vielä kuullut Decodecosta, kerron tässä hiukan ja lisätietoa löydät luonnollisesti Decodecon sivuilta!


Olen usein ihastellut tämän verkkokaupan sivuilla kaikenlaisia ihanuuksia. Sieltä löytyy vaikka mitä kelloista ja kattauksista radioihin sekä valaistuksesta kodin pientavaroihin! Cult Designin tuotteitakin mielin määrin.



Yritysinfon lausahdus: "Emme myy halpaa "krääsää", emmekä myöskään huimaavan hintaista huippudesignia." kuvaa mielestäni verkkokauppaa erittäin hyvin!


Ite tuskastelen silloin tällöin keittiön pienesineiden kanssa. Kaikennäköistä puutetta vielä ois... Tarvitsemme ehdottomasti kivan, keittiömme tyyliin sopivan leipälaatikon! Joku nätti, jota voi pitää esillä. Leipien säilyttäminen kaapissa ei innosta. Eikä niitä voi pitää keittiössä pelkän pussin suojissa, kiitos nuoremman kisumme... (Syö kaiken mikä on syötäväksi tarkoitettu, joskus jopa osan leipäpussista.)
Toinen mikä ois aika MUST meidän keittiöön, on tämä setti (joka sattuukin olemaan yksi Decodeco-verkkokaupan suosituimpia tuotteita!) :

Hih, voiko tiskiharjan säilytys olla nättiä, näköjään voi! Kiva ratkaisu, jos ei tykkää roikottaa tiskiharjaa tiskialtaan yläpuolella... Ja kyllähän keraaminen pumppupullo aina Fairyn muotoilun voittaa ;). 
Alustaa saa valkoisen lisäksi mustana, tammen sekä tumman puun värisenä, joten aika lailla monen tyyliin sopivana vai mitä!

Oonkohan ainoa, jonka mies juo aina ruuan kans mieluiten maitoa? Oli kyseessä sit mikä juhlapyhä tahansa... Kyllä se viinikin menee, mut ruuan kans pitäis aina olla myös maitoa... :D
Onpa kiva nostaa se maitopurkki juhlapöytään, kröhöm... Tosin viime aikojen juhlapäivinä hän on käyny kaatamassa maitoa lasiinsa jääkaapin luona (alkaa oppia) :D.
Oon jo monta vuotta sitte löytäny tähän ratkaisun, mut sellasta ei oo koskaan osunu silmiin kaupoissa! Eka kerran näin tällasen vuosia sit Salkkareissa, Sievisten aamiaispöydässä :P.

Kyllähän tää passaa sata kertaa paremmin meidän korkeakiiltovalkoiseen ruokapöytään ku pahvinen maitotölkki!

Nämä sirottimetkin niiiiiin söpöt:
Kaikki kuvat lainattu Decodeco.fi -verkkokaupan sivulta.

Jos teillä on tarvetta esim. keittiön pienesineille, käykäähän kurkkaamassa Decodecon sivuilla ni varmasti löytyy ideoita! Eikä ainoastaan keittiöaiheeseen!
Sivuilta löytyy lisäksi kivoja sisustusideoita.
Ei muuten kannata missata OUTLET-osiotakaan :P.

Sitten siihen arvontaan!
 Arvontaan osallistut jättämällä jonkin kivan kommentin tähän postaukseen :).
Kaikki ovat tasa-arvoisia ja voivat ansaita yhden arvan.
Toki voit liittyä blogini lukijaksi oikeassa sivupalkissa ja toki voit myös vinkata tästä arvonnasta omassa blogissasi ;).
Myös anonyymit voivat kommentoida, mutta nimimerkki tai nimi anonyymeiltä vaaditaan arvontaan osallistumiseen!

Arvonta päättyy 22.1.2011 klo 12.
Voittajan paljastan 23.1.2011.

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi 50 euron lahjakortin Decodeco.fi -verkkokauppaan!
Lisäksi,
kaikki blogini lukijat saavat Decodecon tuotteista -15 % alennuksen!
Huomioithan, että tarjous koskee myös jo alennettuja ja outlet-tuotteita!
Tarjousta voit hyödyntää 1.3.2011 saakka &
alennuksen saat koodilla ALLYOUNEEDISWHITE.

Nyt rohkeasti arpaonnea koittamaan :).
Ilman arpaa ei voi voittaa, siispä sankoin joukoin osallistumaan!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!
Onnenpotkuin,

174 comments:

  1. Voi miten kivoja tuotteita tuolla nettikaupassa onkaan :) Täytyy ehdottomasti käydä tutustumassa heidän tuotteisiinsa. Ja osallistunpa samalla siis arvontaan :)

    ReplyDelete
  2. tuo maitopurkin suoja kiva meil ei mies voi syödä jos ei saa litran maitoa mukaan ruokailuun olin juhla mikä tahansa.hauskaa viikonloppua ja takkaan tuli niin tein minäkin ,tuli vaihteeksi pakkaset,kisut ei mene ulos makaavat takan lähettyvillä.terveisin ansku.

    ReplyDelete
  3. Ohoh! Sähän olet saanut mahtavan sponsorin. :) En mä taidakaan pitää itse arvontaa, hehee. :D Oon niin ehdottomasti mukana! :)

    ReplyDelete
  4. Aivan ihanan arvonnan järjestit meille lukijoille. Olen mukana ehdottomasti! Blogisi on kyllä päivän piristys :)

    ReplyDelete
  5. Huomenta!:>

    Minä osallistun ehdottomasti!!:) Blogin lukija ollut jo jonkin aikaa,ja aina täältä löytyy jotain ihastuttavaa luettavaa!:)

    ReplyDelete
  6. Mahtava juttu!!!
    Eli ilman muuta olen mukana arvonnassa! Ja huippua tuo kaikille tarkoitettu alennuskin!
    Olen vieraillut usein kyseisen verkkokaupan sivuilla, mutta en ole vielä koskaan tilannut. Ihastuin noihin esittelemiisi keittiötavaroihin! :)

    ReplyDelete
  7. OSallistun!!! Meillä on ollut tapana roikottaa tiskiharja kuivauskaapin keskimmäisen kaapin ritilöistä ja alimmalla hyllyllä on myös tiskiainepötikkä! tämä decon vaihtoehto olisi ehkä käytännöllisempi! :) Kiitos piristävistä ja ei-niin-massa-postauksista, persoonallisuudesta! Olisi niin ihana päästä vähän kirtelemään teidän asunnossanne, tuntuu että en ole vielä nähnyt tarpeeksi! :D
    -MACTIQ (mari--@luukku.com)

    ReplyDelete
  8. Rakastuin varsinkin keittiön sisustusjuttuihin. Keittiöön tulee harvemmin muutenkaan mietittyä sisustusjuttuja niin tarkasti niin tuolta löytäisin vaikka mitä piristystä! :)

    Ihanaa kevään odotusta!

    -Helga

    ReplyDelete
  9. Voi aivan ihania juttuja, täytyy ehdottomasti mennä tutustumaan paremmin kaupan tarjontaan. Ja onneakin tietty täytyy kokeilla ehdottomasti! Tää blogi tulee ehdottomasti olemaan yksi ideoiden hakupaikka sitten kun omaomistamaa kotia aletaan jossain vaiheessa laitella :)

    ReplyDelete
  10. ooh onpa ihania tuotteita! Osallistun arvontaan :)

    ReplyDelete
  11. Osallistun!
    Mulla on juurikin mustana tiskiaine-setti ja vähän samantapainen maitokaadin :) (tosin ei ole Decodecosta ostetut).

    ReplyDelete
  12. Ihania juttuja,kelpais kyllä meillekkin.
    Tuollaista maitojuttua olen etsinytkin...
    Kiitokset kauniista blogistasi,käyn usein kurkkimassa vaikka harvoin jätän mitään kommenttia.

    Iitu

    ReplyDelete
  13. Arvonta, kiva juttu! Ehdottomasti mukana :) Ihania jutskia oli tuolla sivuilla. Tykästyin mm. Cult Desing Box sarjaan.

    ReplyDelete
  14. Mukana ollaan ehdottomasti, ihania tuotteita.. :) pitääpäs heti lähteä kurkkaamaan nuita sivuja.. :)
    Toivotaan että arpaonni suosii minua.. Hauskaa viikonloppua! sinulla on ihana blogi ja kotinne on todella kaunis! :)

    ReplyDelete
  15. Tietysti kokeilen arpaonneani:))

    Cult Designin tuoteet ovat kovin mieluisia! Meiltä löytyy jo nuo pumppupullot tiskiaineelle ja saippualle, ovat kätevät ja nätit:) Ouh ja ois tuo maitokannu meillekin ihan passeli:D

    ReplyDelete
  16. Oih, ihana arvonta!

    Ihana mieheni osti kolme vuotta sitten minulle nimipäivälahjaksi tuollaisen Cult Designin "maito"-kannun, sekä sokerikon. Tykkään kovasti ja oon ollu ihan harmistuksissani, kun liikettä ei enää ole, joka täällä meilläpäin noita tuotteita möi. Mutta nytpä tiedän, mistä saan noita lisää! Ja kyllä käynpä hyödyntämässä nyt myös tuon alennuksen...

    ReplyDelete
  17. Oi että, tuollainen tiskiainejuttu olisi ihana, saisi tosiaan ne rumat Fairy-pullot piiloon. Ja tuo maitopurkkiteline olisi myös ihan mahtava. En ollut aiemmin kuullutkaan tuosta kaupasta, mutta tuotteet ovat jollain tapaa tuttuja. :) Ihan mahtava palkinto, kiva että järjestät näitä kilpailuja!

    ReplyDelete
  18. Löysin blogisi muutama päivä sitten ja varmaan tuntitolkulla olen lukenut ja uppoutunut kuviisi :) Me olemme myös juuri muuttaneet uuteen, omaan kotiin ja sisustusmaut menee niin yksiin, että tuttuja tavaroita (tai vielä haaveita) vilahtelee kuvissasi! Meillä valitettavasti harmoniaa sekottaa kaksi pientä lasta ;)

    Halusin ilmoittaa itsestäni ja mielelläni osallistun toki arvontaan. Tulen toistekin!

    ReplyDelete
  19. Voi S! Blogisi on todella innostava. Se on rehti ja pröystäilemätön. Usein sisustus- ja tyyliblogien pitäjät vaikuttavat varsinaisilta yli-ihmisiltä, mutta sinun tapasi kirjoittaa ja kuvata ihmisiä on paljon ihmisläheisempi. Kiitos tästä.

    Repsukka

    ReplyDelete
  20. Aivan uusi tuttavuus tämä mutta kiinnostuin kovasti, ja tietenkin osallistun arvontaan!

    ReplyDelete
  21. Liityin lukijaksi ja osallistun samalla arvontaan =) Teillä on kaunis koti.

    ReplyDelete
  22. Ihania juttuja tuolla. Ja valkoinen yhdistettynä tammeen, can't go wrong with that ; )

    ReplyDelete
  23. ihania juttuja tuolla! :) osallistun arvontaan! ^^

    ReplyDelete
  24. Tietenkin mukana!

    Ihanaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  25. Mukana arvonnassa! Täytyypi mennä kurkkimaan sivuja. Maitopurkin piilottaja olis ainakin ihan huippu!! =)
    -sussu-

    ReplyDelete
  26. Tuolla on kaikkia ihania juttuja, maitokaadin ois tarpeen, en tykkää yhtään ku se tölkki nostetaan pöytään :D Olen ennenkin nähnyt tuommosia mutten noin nättiä.

    Nauratti tuo juttu ku olit Sievisten pöydässä nähny eka kerran tuommosen :D Tuosta tuli muuten mieleen et sillon ku Ossi asu sielä ullakkokämpässä, ni mä aina ihailin sitä lehtitelinettä mikä siellä oli seinällä:D Meni taas vähä nää jutut ohi itse asiasta, mut mukana ollaan arvonnassa :)

    ReplyDelete
  27. oi että.. aivan ihania kaikkia tavaroita keittiöön :) hienoja ja hyödyllisiä:) Osallistuisin arvontaan :) menenkin heti selailemaan decodecon sivuille.... :) t. Minttu

    ReplyDelete
  28. Osallistun arvontaan! Löysin blogin vasta viikko-pari sitten ja aina ehtiessäni olen käynyt lueskelemassa sekä uusia että vanhoja juttuja. T: NeitiNäpsä

    ReplyDelete
  29. Kivaa, arvonta! Mulla on juuri mietinnässä keittiön sisustus. Tiskiharjaa tarvitsen jatkuvasti, mutta en tykkää roikottaa sitä näkösällä. Ja konetiskiaineelle on etsinnässä joku kaunis ja käytännöllinen säilytysratkaisu.

    ReplyDelete
  30. Löysin tämän ihanan blogin sattumalta noin kuukausi sitten. Ja nyt en voi olla kurkkaamatta päivääkään mitä uutta ja ihanaa blogista taas palajastuu :) T: AnneI

    ReplyDelete
  31. Nuo tuotteet ovat aivan ihania. Ja tuollaiselle maitokaatimelle olis kyllä käyttöä :) Arvonnassa tietenkin mukana :)

    ReplyDelete
  32. Kerrassaan kauniita juttuja Decodecossa - kuin myös sinun blogissasi!
    Ehdottomasti haluan mukaan arvontaan!

    ReplyDelete
  33. Minulla on jo tuo saippua -pullo! Se on ihana. Kiitos kivasta arvonnasta, johon ehdottomasti osallistun!

    - Alina

    ReplyDelete
  34. Hei, osallistun arvontaan :) Tykkään lukea blogiasi ja ihailen vaaleaa sisustustasi.<3 Pääsemme muuttamaan tänä keväänä valmistuvaan omakotitaloon. Siksipä mielenkiinnolla seuraan muiden uusia koteja ja sisustusta.

    ReplyDelete
  35. Oi joi, tuo maitotölkki-kaadin on aivan ihana!

    t.tiiu1

    ReplyDelete
  36. Toi on ihana kauppa, just joulun alla tilasin alustan kahella kipolla keittiöön missä nyt on mun kaikki puukapustat ja salaattiottimet.

    Kuolasin tuota astianpesupumppupullova ja tiskiharjatelinettä mutta olivatten sen verta tyyriit etten raaskinut tilata.
    Nyt täytyy miettiä uudestaan jos kerran saa vielä lisäalea :)

    ReplyDelete
  37. Kivaa, että olet saanut näin kivan yhteistyökuvion! :) Tuollainen "maitopurkkiteline" olisi kyllä kätevä.

    ReplyDelete
  38. Tuo tiskiaineen, saippuan ja tiskiharja säilytyssysteemi olis kyllä kiva!

    ReplyDelete
  39. Tämä sun blogi on aivan uusi tuttavuus ja kahlattuani blogisi läpi voi sanoa että jäin koukkuun!:) Aivan ihana koti teillä ja kisu on aivan suloinen tapaus!
    Arvonnassa mukana tottakai!=)

    Piia

    ReplyDelete
  40. Arvontaan minäkin mielelläni osallistun. Käyn täällä lueskelemassa niin usein kuin vain ehdin, on niin virkistävää. :) T:Suvi

    ReplyDelete
  41. Itse olen haaveillut juurikin tuosta setistä keittiöön, saisi astianpesuaineen kauniimmin ja huomaamattomammin esille.
    Pakkohan se on kokeilla, jos arpaonni suosisi tällä kertaa.

    ReplyDelete
  42. Olen monesti käynyt ihailemassa kaikkea kivaa tuolla nettikaupan sivuilla. Ihana toi maitokaadin! Osallistun arvontaan:)

    T.Henni

    ReplyDelete
  43. Mukana ollaan :) Tosi kivoja tuotteita kyllä toit esille. Mäkin muistan Salkkareista hyvin tuon maitopurkinkaatimen:) Tosi kivannäköinen myös tuo tiskiharjasetti.

    Ja kiitos sinulle kun jaksat niin ahkerasti päivitellä kaiken muun kiireen keskellä blogiasi, jota on todella ilo lukea:)

    ReplyDelete
  44. Mukana mukana:) Stemmaa oikein mainiosti Cultin kanssa...joten ostoksille siis Decodecon sivuille :)

    :) Kirsi

    ReplyDelete
  45. Mukana arvonnassa! Täytyykin mennä tuonne nettikauppaan tutustumaan. Ihana blogi muuten, tulee aina luettua uusimmat päivityksesi :)

    -Mirka :]

    ReplyDelete
  46. Oi miten mukavaa ja mieltä piristävää tälläinen ihana arvonta!!:)
    Mukana!!:)
    Ihanaa viikonloppua sinulle ihana!:)

    ReplyDelete
  47. Pitääpä heti käydä kurkkiin noi sivut.

    Musta on aika hauskaa, että juuri salkkareista bongasit tuon maitopurkin "suojuksen"

    Kiva blogi, seuraan joka päivä ;)

    ReplyDelete
  48. Olen monesti ihastellut noita decodecon tuotteita, joten osallistun ehdottomasti arvontaan! :)

    ReplyDelete
  49. Ihana tämä blogisi ja ihana kilpailu!

    ReplyDelete
  50. Tuttu kaupa ja Cultin tuotteita meiltä jo löytyy mm. keittiöstä ja vessasta, ovat kyllä niin kivoja!!!
    Osallistun arvontaan, totta kai!!!

    ReplyDelete
  51. Arvonnassa ehdottomasti mukana :)

    Seuraan blogiasi päivittäin FB:n ja blogilistan kautta.

    Maitokannu olis mun lemppari :D

    ReplyDelete
  52. Arvonnassa mukana! Kivoja kynttilänjalkoja oli nettikaupassa muun muassa :)

    ReplyDelete
  53. Kiitos paljon kun pidät meille arvonnan!
    Blogisi on parhaimmistoa ja todellakin persoonallinen (:
    -S myöskin-

    ReplyDelete
  54. Osallistun! Oon Decodecosta tilannut muutamia Cult Designin ihania ja silti käytännöllisiä esineitä. Toivottavasti onni potkii =)Ja kiitos mahtavasta blogistasi, miltein päivittäin käväisen täällä..
    Virpi

    ReplyDelete
  55. Oon edelleenkin sun fani :)
    Ja arvontaan osallistun!

    -Salli

    ReplyDelete
  56. Meillä on jo tuo "fairypumppis", mutta osallistunpa nyt, jos onnistuisin täydentämään sarjaa.

    Kommentoin ekaa kertaa, löysin blogisi syksyllä ja olen vieraillut lukemassa silloin tällöin. Ihana koti teillä!

    - Priska

    ReplyDelete
  57. Kiitos kivasta blogista ja nettikauppavinkistä! :)

    t. Virpi

    ReplyDelete
  58. Ihan uusi tuttavuus mulle nuo tuotteet. Pitääpä käydä kurkkimassa tarkemmin niitä.
    Juu ja arvontaan mukaan, jos sattuis arpaonni suosimaan=)

    ReplyDelete
  59. Ihania keittiöjuttuja! Täytyykin käydä tutustumassa nettikauppaan. :)
    Ja huvitti tuo sinun juttu kun mies joutuu jääkaapilla käydä maitonsa kaatamassa! :D Niin totta, ne tölkit on rumia!
    Mukavaa viikonloppua!

    -A-

    ReplyDelete
  60. Yhtä lailla blogisi tuottaa iloa ja hyvää mieltä ainakin minulle. Pidän huumoripitoisesta kirjoitustavasta :-) Minä kurja en osaa kommentoida kuin tällä ainokaisella tavalla. Olen siis armottoman huono tietokoneen käyttäjä ;-)

    Voi, että mitä ihania tuotteita!

    ReplyDelete
  61. Ihania tuotteita! Arvontaan osallistun ehdottomasti!

    Elviira

    ReplyDelete
  62. Toki osallistun noin ihanien tuotteiden osto mahdollisuuteen lahjakortilla jos voitan =)
    -päivi-

    ReplyDelete
  63. Tahtoo lisää ihania Cult Design-tuotteita! Mulla niitä onkin aika paljon, kun meillä oli pari vuotta sitten mun ystävän kanssa sisustuskauppa, jossa myimme juuri ja ainoastaan tuota Cult Designia, niin ja Belgialaista lahjasuklaata:)

    ReplyDelete
  64. Aivan Ihana Blogi!
    Ilmaisutyylisi on mukavaa luettavaa, kuvat loistavia, ja koti kaunis kuin mikä - varmalla, harkitulla minimalistisella tyylillä valittu. Toivottavasti teet sisustussuunnittelutöitä tulevaisuudessa, nin kaunista on jälkesi. Seuraan blogiasi päivittäin, nyt vaan taitaa olle ensimmäinen kerta, kun kommentoin :). Keep going!

    ReplyDelete
  65. Ensiasunnon kesällä ostanut nuori nainen osallistuu mielellään tähän arvontaan ja yrittää voittaa jotain täytettä pelkistettyä asuntoa piristämään :)

    ReplyDelete
  66. oi näyttääpä niin kivoilta tuotteilta, taidan surffailla vähän lähemmin.. :) näin rakentajana kaikki tämmöinen ihanuus on ajankohtaista! Kiitti kivasta blogista! tykkään tosi kovaa modernista tyylistäsi.

    -Nette

    ReplyDelete
  67. Oi miten ihanaaihanaa!!!!!!!!! :D
    Siis meille tuolta vaikka mitä!
    Juuri oikeanlaista desingia mun makuun, kiitos herkusta -15% alesta myös :)

    ReplyDelete
  68. Maitopurkkiteline on superkiva! Osallistun!

    ReplyDelete
  69. Blogiasi on kiva seurata. Kotisi on kaunis ja tyylikäs.
    Cult Design tuotteet on ihania.

    t:Tiina

    ReplyDelete
  70. Oi mulle heti tuo tiskiharja/saippua/tiskiaine teline, kiitos :)

    ReplyDelete
  71. Osallistun :)

    Ihania tuotteita näyttäis olevan Decodecon valikoimissa.. arkisiin asioihin pientä piristystä :) Varsinkin toi maitopurkinpidike on ihan mahtava, itse myös näin sellasen ekan kerran Salkkareissa :D

    ReplyDelete
  72. Aivan ihania tavaroita! Pitikin heti laittaa tilaus menemään.. Mukavaa kun olet näin ihanan arvonnan iloksemme loihtinut, suuri kiitos sinulle siitä!! :)

    Terv. Emppu

    ReplyDelete
  73. Näitä tuotteita löytyy ennestään, mutta en edes muista mitä, kun ovat olleet pari vuotta pakkattuina muutolaatikkoihin. Nyt kuitenkin keväällä muutto edessä ja ehdottomasti kaipaan lisää ihania tuotteita.

    ReplyDelete
  74. Oi, eilen (vasta) löysin blogisi ja olen lukenut sen läpi eilen/tänään. Ehdottomasti osallistun arvontaan!

    ReplyDelete
  75. Ohhoh, olipa siinä kauppa täynnä kaikkea ihanaa! Löytyikin jo kaikenlaista kivaa mihin lahjakortin voisi käyttää :)

    ReplyDelete
  76. Aivan ihania tuotteita! Arvonnassa mukana siis minäkin:)

    ReplyDelete
  77. Todellakin mukana! :)

    Astianpesuaineen ja tiskiharjan 'naamiointipurkit' olisikin aika kivat, laitetaan ostoslistalle ;)

    ReplyDelete
  78. Tähän arvontaan pitää kyllä ehdottomasti osallistua, jos sitä joskus vaikka voittais ;) Ei varmasti olis ongelmia sen lahjakortin käytössä :D Tää sun bloggailuhan on lähtenyt upeasti liikkeelle kun yhteistyötarjouksiakin on tullu ja ilmeisesti lukijoitakin riittää, kun postaus on eiliseltä ja vastauksia on jo näin paljon :O Wau!

    ReplyDelete
  79. Ehdottomasti mukana!

    Ahkerasti ilmeisti ihmiset tilanneet kun tiskiainepullo jo loppunut :/ :)

    ReplyDelete
  80. Hei, haluan ehdottomasti osallistua arvontaan. Tuo maitopurkkisysteemi on nerokas ja tyylikkään näköinen.
    Eksyin tänne blogiisi varmaan blogisi nimen perusteella, sillä tykkään valkoisesta sisustuksessa. Kivoja juttuja sinulla ja luen aina hymyssä suin tarinoita ihanista kissoistasi :)

    Marde

    ReplyDelete
  81. Kiva blogi ja kiva kisa! Minäkin olen ihastunut Cult Designin tuotteisiin. Meiltä löytyy mm. keittiöstä tiskiainepullo ja vessasta saippuapullo - jos niitä nyt "pulloiksi" voi sanoa. :)

    -Jennica-

    ReplyDelete
  82. Arvonnassa mukana! Niin ja kiitos visiitistä omaan blogiini. Toivottavasti sulla on illalla tuuria, kun arvon omat palkintoni :)
    Kivaa tammikuun jatkoa!!

    ReplyDelete
  83. Mukana arvonnassa :)

    Meillä on ennestään tuo maitoastia ja jokin saman sarjan tuote kyllä kelpaisi kaveriksi.

    Lattianne on todella kaunis. Mitä se on ja mistä olette hankkineet?

    ReplyDelete
  84. Olen seurannut ihanaa blogiasi lähes päivittäin ja nyt arvonta sai minutkin jättämään tänne kommentin :)

    Täytyypäs käydä ehdottomasti tutustumassa verkkokauppaan!!

    -nita-

    ReplyDelete
  85. Ihana yllätys ! ja kivoja tuotteita tuolla, ehdottomasti osallistun (: -maria

    ReplyDelete
  86. Hei, tuo "maitokannuhan" on todella loistava keksintö! Aivan pakko hankkia. Todella ihanaa tavaraa löytyy tuolta nettikaupasta. Ja aivan loistava on myös arvonnan palkinto :)

    -Arja-

    ReplyDelete
  87. hei!

    teillä on kyllä niin ihana vaalea koti ja mainiot persoonalliset kisut =D aurinkoa teidän kevääseen <3

    emmi

    ReplyDelete
  88. Ihana idea tuo tiskiaine-täytepullo. Taidanpa laittaa sellaisen :D nyt on perusFairy tiskikaapissa piilossa, ei mikään kaunis ilmestys, totta turisit :-D
    En ole kuullutkaan Decodecosta, pitänee käydä vilkaisemassa ;)
    Oulussa ( sisustusliike Decora ) olen nähnyt samantapaisen tiskiaine''pullon'' mutta punaisena jossa lukee Ketsuppi :D sekin on kiva kattauksia ajatellen. :)

    ReplyDelete
  89. Decodecon tuotteet ovatkin jo minulle tuttuja. Ihania tavaroita, joista haluaisin vaikka mitä. Osallistun ehdottomasti tähän arvontaan :)

    -Maariah-

    ReplyDelete
  90. hihii oon arvonnassa täysillä mukana! :)

    -Siina

    ReplyDelete
  91. osallistun tottakai! voisin tässä samantien kehaista blogiasi,ja kotiasi myös. kaikki niin mun mieleen. : )

    ReplyDelete
  92. Ihana,kaunis koti!Aamiaiskuvat saivat lisäämään ostoslistaan ihanan hedelmäsalaatin ainekset...Huomista odotellen =) Kiitos lämpöisistä jutuistasi ja ahkerista päivityksistäsi!Sinulla on selvästi taito saada ihmiset koukuttumaan =)
    Toivottavasti onni potkii arvonnassa =)
    -Enna

    ReplyDelete
  93. Ihana palkinto! Toivottavasti onni suosii :)

    ReplyDelete
  94. Löysin juuri blogisi, aivan ihana!! Ja heti mahtavaarvonta, mukana ollaan! T. Pähkinä

    ReplyDelete
  95. Løysin blogisi vasta ja tulen kylla vierailemaan jatkossakin. Ihana tuo tuorein postus.. kunnon breku!

    ReplyDelete
  96. Mahtava palkinto! Ehdottomasti mukana! :)

    ReplyDelete
  97. Osallistun myös! Käyn välillä täältä vinkkejä hakemassa meidän uuteen kotiin.

    Ansku

    ReplyDelete
  98. Ihania tavaroita, täytyykin heti katsomassa nettisivuja. Kiitos vinkistä! :) Toivottavasti onni suosisi minua arvonnassa!

    -Minna

    ReplyDelete
  99. Ihanan inspiroiva blogi! Osallistun arvontaan.

    ReplyDelete
  100. Ihana arvonta! Olen mukana ehdottomasti :)

    ReplyDelete
  101. Suosikkiblogini :) Arvonnassa mukana =))

    ReplyDelete
  102. Blogisi tuore lukija ilmoittautuu arvontaan mukaan. Löysin tänne n. pari viikkoa sitten, kun googletin Norrsten -kaappia. Valkoinen ja raikas sisustusmakusi menee omani kanssa niin hyvin yksiin, että blogisi päätyi oitis suosikkeihin :)

    Kielo

    ReplyDelete
  103. Voi ei, esittelit juuri kaiken mitä tarvitsen! Pitääpä kokeilla onneaan ensin ja köyhdyttää sitten vähän kukkaroaan, jos onnetar ei suosi :)

    ReplyDelete
  104. Voi miten kivaa, arvonta! :) Näihin on aina hauska osallistua..
    Tosi kauniita sisustusesineitä tuolta löytyykin. Voisin kotiuttaa noista monia kotiimme. Kyllä sisustaminen on sitten mukavaa! :)

    ReplyDelete
  105. Kivaa, arvonta! Tulis keittiörempan jälkeen lahjakortti tarpeeseen, niin pääsis sisustamisen alkuun :)

    t. kaisu

    ReplyDelete
  106. Upeat sivut! Vautsi! :)

    Heidi

    ReplyDelete
  107. Ehdottomasti mukaan arvontaan!!:)
    Sinulla on ihana blogi!! Ja nopeasti tsekattuani myös nuo mainitsemasi decodecon nettisivut olivat myös oikein kiinnostavat, kyllä senkin parissa menee tunti jos toinenkin! :)

    t. Terhi Raumalta

    ReplyDelete
  108. Aivan ihana arvonta! Ehdottomasti osallistun.
    Blogissasi pidän kaikesta!! :)
    t: Sini

    ReplyDelete
  109. Blogisi on kiva ja olen jäänyt siihen aivan koukkuun.
    Otan ehdottomasti osaa huippu arvontaan. Jos onni suosisi tulee kyllä valinnan vaikeus.

    ReplyDelete
  110. Kiitos linkkivinkistä, tosi kiva kauppa, pitää joskus syventyä ihan ajan kanssa. Arvonnassa mukana! :)

    kaija

    ReplyDelete
  111. minäkin suuntaan tämän postauksen luvun jälkeen kyseiseen nettikauppaan. Ja toivon samalla, että onni tärppäis tässä arvonnassa niin voisin heti kohta jotain tilatakin ;)

    miriam

    ReplyDelete
  112. Tuollainen maitopurkkipiilotin olisi huippu! :)

    Arvonnassa mukana!

    ReplyDelete
  113. Kiitos kivasta nettisivuvinkistä ja muutenki kivasta blogista. :) t.Heidi T. (jonka googlekirjautuminen ei jostain syystä nyt onnnistu..)

    ReplyDelete
  114. aivan ihania juttuja kuvia täällä .arvonnassa mukana.one

    ReplyDelete
  115. Mulla on jo aika paljon juttuja Cultilta, mut tarviisin vielä jotain lisää...mm. öljypullon, joten tulenpa mukaan arvontaan! :)

    -A-

    ReplyDelete
  116. Hei,
    Mukana arvonnassa. Minulla tiskiharja menee aina allaskaappiin omaan muovikippoonasa. En roikota sitä näkyvillä.
    t.Iinuska

    ReplyDelete
  117. Löysin sivusi vastaikään ! :) Ihanan samanlainen maku sinulla ja olenkin tykästynyt lukemaan blogiasi. Decodeco sivucto vaikutti mielenkiintoiselta ja jotain sieltä tulikin tilattua :). Terveisin Madde

    ReplyDelete
  118. Ihanan raikas ja moderni blogi sinulla! Kirjoitat kivasti ja mielenkiintoisesti.

    Meillä tiskiharjaa ja fairypulloa säilytetään ikeasta ostetussa teräsastiassa.

    ReplyDelete
  119. Pidän todella paljon blogistasi! Jatka samana malliin :) Terkuin SuupiDuu

    ReplyDelete
  120. Mukana arvonnassa vielä viime tingassa! =) Sun blogi on kyllä niin huippu, kirjotat hauskalla omalla tyylilläsi ja on ihanaa, että on muitakin sisustusblogeja, eikä aina niitä maalaisromanttisia :). Todella kiinnostavalta vaikuttaa tuo Decodeco ja heidän tuotteensa, menenpäs heti selailemaan nettisivuja... :)

    ReplyDelete
  121. Hei,
    raikas blogi sinulla ! Olet säilyttänyt mukavan salaperäisyyden blogissasi etkä ole julkaissut kuvia perheenjäsenistäsi etkä itsestäsi. Kissakuvasi ovat mainioita ja ilmeikkäitä.
    Kotisi on kaunis !
    -Malla-

    ReplyDelete
  122. Meillä on aina kotikotona säilytetty tiskirättiä, tiskiainepulloa ja sitä harjaa allaskaapissa ja niin tehdään myös meillä. En oikeastaan ole edes ymmärtänyt, että joku säilyttää noita millään tavoin näkyvillä, kun mun lähipiirissä ne olivat aina piilossa kaapissa. :) Tykkään kun keittiö on mahdollisimman "vähärojuinen" joten ihan mieluusti sitä hieman niiaa ottamaan tiskirätin alempaa. :)

    Toivottavasti arpaonni suosii. :)

    ReplyDelete
  123. Oi mitä herkkuja tuolla decodecossa onkaan! Tiskiharjaainesaippuateline on mahtava! Tahtoo! :) Meillä ei juuri juoda maitoa, mutta melkein tuollaisen maitopurkkiratkaisun takia voisi aloittaa!

    ReplyDelete
  124. Uusi blogisi lukija ja ilolla mukana arvonnassa :)

    ReplyDelete
  125. Juuri ihailin cult designeja soilen blogissa ja sitten täällä oli arvonta :D mukana! ja uusi lukija täällä hei!

    ReplyDelete
  126. Löysin hienoon blogiin:)
    Ja hienoon arvontaan:)

    ReplyDelete
  127. Toivottavasti nyt onnistuu tämä kommentin lähetys, muutamaan kertaan olen jo koittanut eikä vielä ole tärpännyt! Tuo maitopurkin piilotin on suosikkini, ja osallistun arvontaan... :) t. Meri

    ReplyDelete
  128. Löysin blogisi.. en vielä ole ehtinyt tutustua kuin kodinhoitohuoneen esittelyyn, oli todella nätti, ja myös minun makuun. Löytyykö jostain uuden talosi pohjakuvaa? T: Opiskelutoverisi Mervi

    ReplyDelete
  129. Mukana arvonnassa!:) Seurailen blogiasi päivittäin!
    Riikkamaria

    ReplyDelete
  130. Heips. Täällä myös yksi lukija ilmoittautuu arvontaan :) Lueskelen blogiasi melko säännöllisesti ja rakastan itsekin valkoista! Meidän kotimmekin on melko valkoinen (paitsi lattia ja sekös harmittaa...). Vinkkaan arvonnastasi blogissani, toivottavasti joku vielä ehtii sitä kautta mukaan :)

    ReplyDelete
  131. Vasta löysin blogisi ja hyvä että löysin! Täällä on vierähtänyt tovi jos toinenki :) Ja arvontaan toki osallistun :)
    -Mari-

    ReplyDelete
  132. Hei, aivan mahtava blogi, olen ihan koukussa.
    Osallistun myös arvontaan.
    -Liisa

    ReplyDelete
  133. Hienoja tuotteita. Osallistun mielelläni arvontaan.

    nim. Marikki

    ReplyDelete
  134. Ensimmäistä kertaa blogissasi, tulen takuulla uudelleen ja paremmalla ajalla aion käydä läpi postauksiasi :)

    ReplyDelete
  135. Kivannäköisiä tuotteita kyllä!

    ReplyDelete
  136. ehdottomasti arvonnassa mukana!Ihania raikkaita tuotteita, varsinkin valkoiset purnukat!Niit ei voi olla koskaan liiaa;P

    ReplyDelete
  137. Oi kun on ihania tuotteita.....jos onni osuisi kohdalle, tietäisin HETI mitä ostan =)

    ReplyDelete
  138. Löysin blogisi sattumalta, onneksi! Parissa päivässä postaukset tuli selattua läpi, tämän jälkeen monta uutta ideaa rikkaampana ylipuhumaan tuota toista puoliskoa mm. uuden ruokailuryhmän hankitaan :) Kotisi on erittäin kaunis ja kiva että jaat sen kaikkien lukijoiden kanssa :)
    -Oona-

    ReplyDelete
  139. Blogisi on minulle uusi tuttavuus, mutta taitaa jäädä pysyväksi! Ja arvontoihin on aina kiva osallistua. Hyvää keväänodotusmieltä!

    "Sartsa"

    ReplyDelete
  140. On kyllä kätevä toi tiskiaineen pumppupullo etc, koko kokonaisuus siis! :) Meillä ruman fairypullon säilytys on ratkaistu niin, että ollaan laitettu fairya suihkepulloon. Sillä on kätevä annostella astioille pesuainetta, silloin kun pitää pestä jotain käsin, kun se on jo valmiiksi lantrattu veteen. Suihkepullo on sitten tietenkin piilossa katseilta kuivauskaapissa, kuten myös se alkuperäinen fairypullo. Aikaisemmin kysyit, missä lukijat pitävät rättejään. Me pidetään sitä piilossa kuivauskaapissa, kuten myös tiskiharjaa.
    Jenni R.

    ReplyDelete
  141. Kerrassaan ihana blogi - ja upea arvonta!

    ReplyDelete
  142. Teillä on todella kaunis koti! Kiva katsella kotia, joka on lähellä omaa makua. Kaikesta näkyy, että olette miettineet ratkaisuja todella tarkasti ja lopputulos on sen mukainen =)
    Osallistun ilman muuta näin kivaan arvontaan!

    ReplyDelete
  143. Löysin blogisi linkin kautta ja ihastuin! Hyviä ideoita ja vinkkejä. Ja kaiken lisäksi vielä tämä arvonta! :)

    ReplyDelete
  144. Löysin blogisi linkin kautta ja ihastuin heti! Hyviä ideoita ja vinkkejä! Kiitos niistä jo nyt, lisää on varmasti luvassa. Ja tämä arvonta on myös tosi kiva juttu!

    ReplyDelete
  145. Hei,

    Löysin blogiisi toisen sisustusblogin kautta. Täytyykin ajan kanssa kahlata se läpi.
    Ja tottahan toki arvontaan osallistun! =)

    Heidi

    ReplyDelete
  146. Hiphei. Mukana, klikkasin itseni jostain kauttarantain omien lukijoideni kautta blogiisi ja törmäsin heti mahtavaan arvontaan. Jee.

    ReplyDelete
  147. Ihana blogi ja ihana arvonta, nyt on ihan pakko osallistua! :)


    anni409

    ReplyDelete
  148. Ehdottomasti mukana! Aiemmin olen seurannut anonyyminä, mutta nyt jo lukijaksi ilmottauduin.
    Ihanaa kevään odotusta!

    ReplyDelete
  149. Hei!

    Ihana blogi! Kaunis koti, avara ja valoisa. Ja kissat...ne on niin söpöjä, kiva kun vilahtelevat kuvissa! :)

    -Sanna-

    ReplyDelete
  150. Hei! Löysin blogisi pari päivää sitten ja innostuin heti. Ihana on! Jään innolla odottamaan jatkoa.

    Leena

    ReplyDelete
  151. Vau, mainio kilpailu! :)
    Mukana ollaan!

    ReplyDelete
  152. Apua mun edellinen viesti ei ookkaa tullu perille asti, iik! Eli osallistun arvontaan, jospa minulla kerrankin kävisi tuuri! Decodeco oli ihan uutta mulle, ihania juttuja täynnä :)

    ReplyDelete
  153. Hei,

    Ihana tarjous. Menen heti tilaamaan 'ikusuosikkini' eli puisen näkkäriboxin ... ja ehkä pari pientä kätevää purnukkaa. Löysin joskus vuosia sitten Cult Designin liikkeen Riikan matkallamme ja ihastuin tavaroihin heti!

    Ja arvontaan haluan tietenkin osallistua :o)

    ReplyDelete
  154. kiva blogi.nätti koti.käyn kurkkimassa tämän tästä....uudesta talosta terveisin,tiitu

    ReplyDelete
  155. Olisihan se upeaa joskus voittaa. :)

    Kivoja tavaroita tuolla näyttää olevan.

    ReplyDelete
  156. Löysin blogisi tänään ja vauhdilla olen ahminut postauksiasi. Kerrassaa ihana blogi sinulla!!! Mekin ollaan kesällä 2010 muutettu itse rakennettuun omakotitaloon ja paljon on vielä sisustuksen suhteen tekemistä (siis sisustustarvaroilla yms) ja ihania ideoita sain heti sinulta. Tyyli ja maku käy hyvin yksiin. Sait minusta vakkarilukijan, vielä kun osaisin kirjautua... Mukana arvonnassa, Marja A

    ReplyDelete
  157. Jälleen löytyi uusi blogituttavuus ja varmasti lukijaksi jään :) Vaikuttaa lupaavalta! Seuraavaksi lähdenkin tutustumaan tuohon decodeco verkkokauppaan!

    -kricod

    ReplyDelete
  158. Ihana kilpailu! Pitääpäs lähte tarkemmin kauppaan tutkailemaan ;)

    ReplyDelete
  159. Heips!
    Ihana blogi sulla, luin sen kahdessa päivässä kokonaan! Jään seuraamaan!

    ReplyDelete
  160. Moikka!
    Tykkään blogistasi ja haluan olla arvonnassa mukana :)

    Maarit

    ReplyDelete
  161. kivoja juttuja olet bongannut! :) Arvonnassa mukana ollaan ;)

    -sonjas

    ReplyDelete
  162. Huh, vielä ehtii. Olen hetken matkaa mukana kulkenut ja blogisi on täynnä kauniita kuvia ja kirjoituksia.

    Mä sailytän harjat ja rätit roskakaapin sisällä olevassa vetolaatikossa. Tai sitten rätin laitan kuivumaan pitkään vetimeen, jonka laitatutin pyyhettä ja muuta pikkuroikkuvaa juttua varten kaapin kylkeen altaan läheisyyteen. Ja rätti on kaunis eikä mikään Viledan sininen ;)

    ReplyDelete
  163. VOi miten ihana blogi! Olen käynyt ennenkin, mutten pistänyt tarkempaa mieleen sijaintia. Nyt laitan, niin pääsen uudestaankin kurkistamaan. Vielä taidan ehtiä arvontaankin :)

    ReplyDelete
  164. Voi, ompa tuolla kauniita tuotteita <3 sopisi minun tulevaan kotiin niiiin hyvin!

    -Eepisss

    ReplyDelete
  165. Heippa Ässä!

    Ensimmäistä kertaa kommentoin blogiisi ja itseasiassa ensimmäistä kertaa osallistun blogiarvontaan. Nyt sattui sitten sellainen palkinto, jonka todella haluaisin voittaa :)

    Blogistasi tykkään myös kovasti! Löysin tänne vähän aikaa sitten Mansikkapaikasta vasemmalle-blogista ja olen tullut jäädäkseni! Talonne on tosi kaunis, samoin sisustus! Oma tyylini on ehkä aika erilainen, mutta se ei haittaa yhtään. Tykkään ihailla kaikenlaisia, persoonallisia ja hyvällä maulla toteutettuja koteja.

    Mukavaa viikonloppua teidän porukalle! Toivon, että Kärkkäiseltä löytyy ihania juttuja ;) (nim. Shopaholic itsekin)

    ReplyDelete
  166. Moi!
    Tuo maitopurkkiteline on aivan mahtava! Ihania tuotteita on muutkin myös :) Tykkään!

    -Arja-

    ReplyDelete
  167. Arja: moi :) tosin olin kattonu väärin, tuo maitopurkkiteline on kahvipöytäkokoa :)

    ReplyDelete
  168. Voi että tykkään myös noista keittiön pikkutavaroista! Tuo tiskiainepullo löytyykin, mutta ajattelin vielä hankkia ainakin tuon alustan ja tiskiharjan säilytyspurnukan (meillä ei ole kuivauskaappia, joten tiskiharja jää usein lavuaariin..) Ja kiitos vinkistä, pitääpä käydä tuolla nettikaupassa.

    T. -M-

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S