Wednesday, January 26, 2011

Olohuoneemme KOKONAISkuvia!

Näitä ON kyllä ollu täällä aiemminkin, jonkinlaisia, mut nyt niitä on pyydetty lisää, joten tässä tulee!
Piti peruuttaa muutama metri käytävään et sain olkkarin kokonaan kuvaan :D.


Näyttää mun silmiin tällä hetkellä hiukan sekavalta ku siellä on muutama väliaikainen juttu:
- sohvapöytä (teetän pian uuden ku saan ne mitat mietittyä, huoh)
- tv-tasolle tulossa suuria muutoksia, jonka myötä tavarat tason päällä vähenevät
- ja se uusi asukaskin kotiutuu tänne olkkariin ;)
Muutoksia siis luvassa!


Laitan sitte uudet kuvat ku kaikki on sitä mitä pitää!

(On tuo elävä kisulainen tuossa matolla...)

Rakentamisen alkuvaiheessa funtsittiin kovasti, millanen sisäkatto tehdään. Eli tuleeko korotettu sisäkatto ja mistä se korotetaan yms. Yhdessä vaiheessa päätettiin jo ettei koroteta sisäkattoa, vaan laitetaan koko talon huonekorkeudeksi 2,7 metriä.
Meillä oli hankalaa siinä mielessä, et ku tehtiin talo pitkästä tavarasta (ei siis minkään firman pakettitalo), niin ei päästy näkemään samanlaisia taloja valmiina (ku ei niitä siis ole). Mutta sitten kirvesmiehemme järjesti mahtavan tilaisuuden päästä vierailemaan samantyylisessä talossa, jossa oli tehty olohuoneeseen korotettu & vino sisäkatto. Se vierailu avasi silmämme ja päätös oli nopeasti tehty: meille tulee korotettu ja vino sisäkatto!!! Voi kamala jos ei tätä päätöstä oltas tehty :D. Kannattaakin siis aina käydä paikan päällä katsomassa oman talon tyylistä ratkaisua, se auttaa! Pelkillä mielikuvilla voi tulla karmaisevia virheitä!


Sitten me pähkäiltiin et mistä se sisäkatto korotettais ja mistä alkais se normi 2,7 metrin huonekorkeus. Ratkaisimme asian näin:


Eli olohuoneen ja ruokailutilan yläpuolella on korotettu osuus ja muissa tiloissa 2,7 metrin huonekorkeus.


Nukkamatoilla on niin mukava pötkötellä

Toinen viihtyy sohvalla

Tai sit omassa sängyssä

Peace & Joy!
:)


Aion tehdä lukijan toiveesta vielä huonekalupostauksen,
joskus, jonain päivänä :).
Mukavaa keskiviikkoa!

52 comments:

 1. Niiiiiiiiin siistiä, selkeää ja raikasta! Tykkään! Erityisesti tuosta korotetusta katosta ja olkkarin ikkunoista. Ja teidän keittiöstä! Juuri tuon liesituulettimen haluaisin, ja saarekkeen. Huoh.

  Rapsutukset kissoille! Välillä kyllä käy aamuisin kissaamme niin kateeksi kun käväisee syömässä ja painelee jatkamaan uniaan..

  ReplyDelete
 2. Ei hitsit, unohtui kysyä, että onko tuo teidän toinen (ei tv:n alla oleva) taso Ikean bestå-sarjaa? Ilman jalkoja? Haluaisin sitä olkkariimme, ja vähän joka huoneeseen - tyttärien huoneessa hyväksihavaittu.

  ReplyDelete
 3. No nyt näki oikein koko olkkarin kerralla ja hyvältähän se näytti:) Ihanan valoisaa ja avaraa!

  ReplyDelete
 4. Voi kuinka kaunista teillä onkaan, ihanan valoisaa.. :)

  ReplyDelete
 5. Herranenaika kuin ihanan valoisaa ja valkoista :)

  Mäkin tahdon oman talon, hihiii....

  ReplyDelete
 6. Moikka!
  Mä oon uusi lukija täällä sun blogissa, ja täytyy sanoa että ihana blogi, tykkään paljon. Kotinne näyttää ihanalta, valkoinen on aina niin raikkaan näköistä.
  Tuo kissan sänky oli kyllä aika mainio, saanko kysyä että mistä ootte sen löytänyt? Ja nuo olkkarin ikkunat on kyllä mahtavat.. :)

  ReplyDelete
 7. Mä ostasin milloin tahansa teidän talon meidän kakkostaloksi, on se vain niin ihana! Tykkään! :)

  ReplyDelete
 8. Teillä on kyllä aivan älyttömän ihana koti! <3
  Upeasti suuniteltu!

  ReplyDelete
 9. Ihana valoisaa ja siistiä :)
  Olen myös tosi tyytyväinen korotettuun ja vinoon sisäkattoon, tila näyttää niin paljon avarammalta ja valoisammalta! Ja tuohan se ilmeikkyyttäkin toisin kuin tasakatto.

  ReplyDelete
 10. Oi kuinka selkeää ja mun silmään kaunista. Keittiökin siellä taustalla näyttää kauniilta!

  ReplyDelete
 11. Upea koti! ihanan raikasta ja valoisaa. Tykkään kovasti! Kaunista:)

  T.Henni

  ReplyDelete
 12. Todella kaunista! Meillekin tulossa aika vaaleaa, mutten tiedä onko se fiksua, kun kolme pientä lasta... Mikä sisäkattomateriaali teillä on? Useat näyttävät kamalan "muovisilta", mutta tuo on kaunis.

  ReplyDelete
 13. Niin kaunista ja ihanaa! Meilläkin on korotettu ja vino sisäkatto (huonekorkeus 4,7m korkeimmillaan) mutta silti erilainen kuin teillä :) Ihanat huovat sohvalla, onko mistä hankittu?

  ReplyDelete
 14. Olipa kiva nähä lisää kuvia olkkarista :) Ihanan valoisa!
  Tykkään tosta katon mallista ja hyvin ootte toteuttaneet sen. Meilläkin oli suunnitelmissa tehdä vino korotettu sisäkatto olkkariin mut sit se vaan jäi..oishan se tuonu paljon avaruutta lisää.
  Ja tuosta oviaukosta tykkään kans ku siinä ei oo ovea, mennäänkö tosta eteiseen? Mistä oot muuten löytäny tuon valkosen maton vai onko se teetetty, näyttää niin isolta? Kauheesti kysymyksiä :D

  ReplyDelete
 15. Kaunista on, ihanan valoisaa ja niin avaraa! Eika nayta ollenkaan sekavalta. Ja kisut tekee talosta kodin, ihania sohvanvaltaajia! :)

  Rags

  ReplyDelete
 16. Ihanan valoisaa! Minäkin olen kyllä tosi tyytyväinen kun päädyttiin vinoon ja korotettuun sisäkattoon, se tekee niin paljon.
  Oon ollut ihan hukassa kun meidän tietokone hajos ja blogeihin en oo juuri päässyt. Mutta nyt on taas kone kunnossa! :)
  Ikävä juttu tuo negatiiviset jutut mitä täällä oli ollut :( Kannattaa jättää tuollaiset ihan omaan arvoonsa! Teillä on kaunis ja ihana koti ja kiva blogi! :)

  -A-

  ReplyDelete
 17. Todella kaunis,valkoinen,valoisa,avara ja raikas!<3 Ja nuo ihanat kisut kruunaavat kokonaisuuden! ;D

  Mukavaa viikonjatkoa!

  ReplyDelete
 18. Ihanan valkoista : )
  Mietin että nuo tasot sopisivat mielettömän hyvin yhdeksi kokonaisuudeksi toiselle seinälle ja sohva yksin toiselle puolelle. Oletko miettinyt että joku suuri rahi voisi korvata sohvapöydän? Yhdellä tutuillani oli nyt hankittu ihana iso rahi (valkoinen) sohvapöydän tilalle. He olivat laittaneet siihen ihanan puutarjottimen ja siihen kaikkea ihanaa sisustuskrääsää : )

  Kata

  ReplyDelete
 19. Ihanalta näyttää! :) Nuo korkeat ikkunat on kyllä mahtavat!

  ReplyDelete
 20. Hei mitä mitä mitä??? Teiän sohva ei ole valkoinen? :D :D :D
  Ihanalta näyttää silti ;) Niin kaunista!

  ReplyDelete
 21. IIIK kuinka ihana tuo kisulin sänky! :)

  ReplyDelete
 22. Aivan ihana <3 Meille kans;)

  ReplyDelete
 23. Totta, korotettu sisäkatto on tosi makee! Meille valittiin myös se, kun nähtiin yhdessä esittelytalossa vastaava. Eikä olla kaduttu, varsinkin nyt kun paneelit on saatu kattoon ja alkaa (ihana) todellisuus paljastua! :) Meillä ei ole nykymittapuulla kovin iso olohuone (n. 20 m2), joten erityisesti siinä tuo korotettu katto tuo ikäänkuin lisätilaa ja avaruutta. Huonekorkeus meillä on muualla 2,60m.
  -t

  ReplyDelete
 24. Moi kaikki!
  oo mikä kommenttitulva :)
  palaan vastailemaan teille kaikille iltasella!

  ReplyDelete
 25. ihanan selkeää ja valoisaa!Saako kysyä mikä lattia teillä on? Oletteko tykänneet?

  ReplyDelete
 26. Teillä on kyllä kaunista!

  Minulla pisti heti silmään nuo ihanat tähtipeitot sohvalla, mistä olet ne löytänyt?

  ReplyDelete
 27. Olkkari on todella upea, mun mielestä ei todellakaan mitenkään sekava, päin vastoin todella selkeä. Ja voi miten suloisen litteä kisuli matolta löytyikään :)

  ReplyDelete
 28. Upea olohuone, tykkään kun se on noin avara ja korkea! :) Kuinka paljon siinä on neliöitä?

  ReplyDelete
 29. Todella kaunista:) Odotan kovasti, minkälaiseen uuteen tv-tasoratkaisuun päädyt. Itselläni myös tv-taso-projekti työn alla. Nyt työhuoneessamme on samaa valkoista bestå-sarjaa kuin teillä ja tietysti mieheni hifilaitteiden täyttämänä... mutta olohuoneeseen tarttis uuden tv-tason. Toiveena tietysti matala ja pitkä, mutta myös tilava. Jos sitten jatkais tuolla bestålla, kun tuntuu olevan niin monipuolinen sarja ja jälkeenpäin muokattavissa..?

  -Inksu-

  ReplyDelete
 30. c'est magnifique, il y a vraiment de très jolies photos sur ton blog

  ReplyDelete
 31. Oonkin miettiny et miten kummassa teillä voi olla niin paljon enemmän valoisaa....siis tietty valkoiset pinnat sen tekee, mut kuitenkin, mut nyt tajusin et ku on enempi tilaa esim. nyt huonekorkeutta ja noi lattiasta kattoon ikkunat, ni mahtuu paljon enemmän valoa :DD
  Kaunis tilava olkkari :)

  ReplyDelete
 32. Teillä on tosi kaunis koti!

  Meillä on rakennusprojekti meneillään ja ollaan kovasti pähkäilty lattian värin kanssa. Teillä on nätti vaalea lattia, muistatko mikä se on "merkiltään ja malliltaan"? Oletko ollut lähes valkoiseen lattiaan muuten tyytyväinen?

  -Hanna-

  ReplyDelete
 33. Aah, ihanan isot ikkunat ja huippu huonekorkeus! Kiitos näistä ihanista kokonaiskuvista:)) Teillä on tosi valoisa ja avara olohuone, tykkään <3

  ReplyDelete
 34. Kyllä teillä on sitten kaunis olohuone! Parasta on tosiaan, jos pääsee katsomaan erilaisia ratkaisuja ihan livenä. Paperilla ja mielikuvissa voi olla hyvinkin erinäköisiä. Vaikka meillä ei rakentaminen ole pariin seuraavaan vuoteen ajankohtaista, niin käyn silti taloesittelyissä jo nyt katselemassa. Perjantaina olisi Kannustalon esittely Kälviällä-taidan poiketa töiden jälkeen :) Saiko tytöt seitiä? - kysyy Miisu :D

  ReplyDelete
 35. Marja: kiitos paljon niin kokonaisvaltaisista kehuista Marja :). kisuilla on kyllä elämänasenne kohdallaan :D. joo kyllä, kaikki olohuoneen valkoiset kalusteet on Ikean Bestå-sarjaa. nuo tasot missä on taulut, on tosiaan niillä Bestån mukana tulevilla minijaloilla.

  Soile: kiitos, kiva että tykkäät :)

  Mari: kiitos Mari :)

  Outi: voi että kiitos sulle Outi :)

  Helkku: moikka ja tervetuloa lueskelemaan! kiva että ilmoitit itsestäsi :). ja toki saa kysyä, kissasänky on ostettu 5 vuotta sitten HongKong-liikkeestä. niitä on myynyt myös Minimani, en tiedä onko vielä myynnissä :).

  Hanna: voi kiitos <3. ja samat sanat, teilläkin on aivan upea koti, jossa viihtyisi kylässäkin iät ja ajat :D

  Niina: kiitos kiitos kiitos :). aivan ihana kommentti, niin mukava kuulla!

  J&M: kiitos :). oon täysin samaa mieltä! en malta oottaa et nähdään kuvia teidän kauniista kodista :).

  Terhi: kiitos Terhi kehuista :).

  Henni: voi ihanaa, kiitos Henni :).

  ReplyDelete
 36. Ullis: kiitti :). ei ne lapset sitä vaaleutta estä :). meidän sisäkatto on mdf-paneelia, kiva et näyttää hyvältä!

  Luksu: voi kiitoksia :)). meillä huonekorkeus on korkeimmillaan vähä reilu 4 metriä. tähtitorkut on Citymarketista!

  J: kiitos, kiva et tykkäsit kuvista! mattoina on 2 mattoa (Canada-matot Anttilasta) :). joo mä halusin mahdollisimman vähän väliovia eikä niitä ookkaan ku makkareissa ja veskissä, niin ja khh:ssa :). ja juu, tuosta käytävästä mennään eteiseen. käytävän varrella (keittiön takana) on eteisen vaatesäilytys: liukuovet. tulee esittelyä paremmin sit eteispostauksen yhteydessä joskus :)

  Rags: voi kiitos, ihana ettei jonku mielestä näytä sekavalta :). kisut totta tosiaankin tekee kodin <3.

  A: voi kiitos sulle A mieltä lämmittävästä kommentista :). ja kaikista kehuista myös! mukava juttu et kone taas pelittää :).

  linda sofia: tattista :)

  sarppa: oi, niin mukava kuulla et tuo kaikki välittyy kuvien kautta ku juuri noita asioita kotiimme halusinkin! ja kiitos sitä samaa sulle Sarppa! :)

  Kata: kiitti ja kiitti kuule hyvästä ideasta! mä oon vähä funtsinukki et joskus myöhemmin siirrän sohvan tuohon missä nyt on tv-taso, ja tv-tason tuolle toiselle seinälle muiden Bestå-lipastojen jatkoksi (jalat sit samanlaisiksi kaikissa). ja onneks tajusin ton ajoissa et hokattiin laittaa rakennusvaiheessa tv-pistoke toiseenkin paikkaan :)). jatkojohdot nimittäin ei oo IN ;).
  rahia puolestaan en ehkä meille halua, oon niin tykästyny siihen mun sohvapöytäideaan etten enää voi kuvitella muunlaista :).

  maisamiisa: kiitos sulle :). ikkunat on kyl huiput!!! niistä avautuva maisema on aina ku taulu!

  Lehdokki: joo ei oo :D. haaveilin kyllä valkoisesta, mut tulin järkiini ja ostettiin mustanharmaa sohva ja divaani sit VALKOISENA. sohva ei pysyis hyvänä näiden kattimusten turkin värin takia :P. ja kiitos :)

  ReplyDelete
 37. Heippa! Onko tuo tv-taso myös Ikean Bestå-sarjaa? Minkä kokoiset nuo alakaapistot ovat? Ajtellen dvd-soittimia, vahvistinta jne. Kiitos! Teillä on ihana koti!

  ReplyDelete
 38. Nanna: hih, niin on :)

  ~M~: voi kiitti! joo teille kans :))

  t: joo kyllä tällanen katto tuo lisää ihanuutta, se on totta :).

  Sini: kiitti Sini :). meidän lattialaminaatti on Kaakelikeskuksesta: Haro Tritty 75, white oak. ollaan tykätty tosi paljon!! ei valkoinen vaan vaalea, lämpimän sävyinen vaalea :)

  Sinisilmä: kiitos!! tähtitorkut on Citymarketista :).

  Marika: voi kitti! mukava kuulla ettei muiden silmissä oo sekava :). kisu ei oo kovin litteä, ainakaan masun kohdalta :DD.

  Nanna: kiitti Nanna :). neliöitä takan takaseinään asti on noin 40.

  ReplyDelete
 39. Kauhia, kuinka paljo teillä on tilaa! Hirviä linna :D Ei ku siis oikeesti, ihanan paljo tilaa, meitihän muuttas teille heti, kun vaan sais kutsun ;)

  Niin harmoonista ja miten ihmeessä ei muka yhtään kissankarvaa näkyny missään? Meidän kissa ei oo asunu meillä kahteen vuoteen ja vieläki välillä löydän sen karvoja jostain! Uskomatonta.

  Kyllä, talokuume sen kun kasvaa!

  ReplyDelete
 40. Inksu: kiitti! siis kalusteille ei tapahdu muutoksia, nuo Beståt on hankittu jäädäkseen :). digiboxin vaan siirtyy tv-tason sisään, joten tasolle jää enemmän tilaa jne. ajattelinkin huomenna postata aiheesta enemmän :), olehan kuulolla!

  agnes: merci beaucoup Agnes :)

  Päm: kiitos kommentistasi :). totta joka sana ja valkoinen väri tekee paljon!!! toki myös isot ikkunat :)

  Hanna: voi kiitos sulle :). meidän lattia on tilattu Kaakelikeskuksesta, se on Haro Tritty 75, sävy white oak. ollaan oltu erittäin tyytyväisiä, kestäväkin on :). toki siinä näkyy roskat, mut tummassa näkyy pöly & naarmut... kaikissa sävyissä puolensa :). jos saisin uudestaan valita, ottaisin tän saman, niin tyytyväinen tähän olen :)

  Piiju: oi, kiitos sulle vaan ihanasta kommentista ja kiva ku tykkäsit kuvista :)

  Niina: kiitos Niina!! se on hyvä aloittaa suunnittelut ajoissa ni saa paljon ideoita ja alkaa hahmottua, mistä tykkää ja mistä ei :). Miisulle tiedoksi et tytöt sai katkarapuja :D.
  hei kato sun sähköposti!!!!!

  Anonyymi: heippa! kaikki olohuoneen valkoiset kalusteet on Ikean Bestå-sarjaa. öö mitkä alakaapistot? siis minkä syvyisiä vai? meillä ainaki hyvin mahtunu kaikki laitteet tason sisään. ajattelin huomenna tehdä näistä Bestå-kalusteista pienen postauksen, siitä saat varmaan sinäkin lisätietoa :)

  ReplyDelete
 41. Maria: voi Maria, you're so funny :D. haluttiin näistä yhteisistä tiloista tilavat, makkarit on sitte pienempiä. en uskaltais nukkua kovin isossa huoneessa :D. ja on niitä karvoja kuule täälläkin... voi varsinkin keväällä ku neiteille tulee kesäturkit, sitte sitä karvaa on niin ettei eteensä nää :D
  kiitos hauskasta ja kivasta kommentista :)

  ReplyDelete
 42. Kaunis, kaunis & kaunis :) Valkoinen on kyllä aina niin puhdas ja raikkaan oloinen, love.

  ReplyDelete
 43. Kiitti vastauksesta, menenkin heti googlettamaan!Mulla on muutamat vaihtoehdot nyt mielessä, mutta lisäehdotukset ovat tervetulleita!

  ReplyDelete
 44. anne: kiitos, kiitos & kiitos :). totta!!!

  Sini: you're more than welcome :)

  ReplyDelete
 45. Kaunis ja todella tilava olohuone teillä :) Muutoksista kuvia odotellessa..

  ReplyDelete
 46. AIVAN IHANA TUO KISSANPETI ;3 aaaa

  ReplyDelete
 47. -Heli-: kiitos Heli :) kuvia tulee heti ku ehdin tilata ja ne toimittaa :). niin ja ku pöytä valmistuu, meneekin yli kuukausi siihen!

  Anonyymi: voi kiva, vanhempi kisuneiti nukkuu siinä nytkin, nojaa leukaa pehmustettuun reunaan ja kattelee mitä (pääkivussani) puuhailen :)

  ReplyDelete
 48. mulla on just sama bestå kaappisydeemi mikä teillä on tuossa sohvan vieressä tv:tä vastapäätä. meinaatteko laittaa tauluja ollenkaan seinään vai miten oot suunnitellut?:) mulla tuottaa hankaluuksia just samanlaisten taulujen sommittelu tuon tason päälle:)

  ReplyDelete
 49. Anonyymi: ei nyt toistaseks oo ollu mitään tarvetta laittaa tauluja seinälle :). tykkään taulujen asettelusta hyllyjen ym. päälle, näin tauluja voi helposti kierrättää huoneesta toiseen :). tauluhyllyt ois kyllä odottamassa oikeeta paikkaa, mut en oo vielä saanu päätettyä mihin laittaisin ne jos laitan mihinkään :D.
  en halua liikaa rojuja esille muutenkaan, vain muutama taulu :). laita ne sun taulut noin ku mäki, tason päälle nojaamaan seinää vasten!

  ReplyDelete
 50. Aivan ihana koti siulla! <3 Ite oon yrittäny sisustaa kämppääni musta-valko-tummanruskeaks ja haluisinkin kuulla siun mielipiteen sisustuksestani.. :)
  http://somethingaboutmaril.blogspot.com/2012/03/home-at-moment.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. oi kiitos Mari :)
   kävin kurkkimassa teidän kotia ja näytti kivalta, ootte tehny varmasti paljon muutoksia entiseen! jo valkoinen seinämaali tekee paljon :))
   ja ihana kisukin teillä!

   Delete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S