Wednesday, November 17, 2010

Ihanaa, ihanaa!

Moikka ♥
Haluan ensimmäiseksi kiittää teitä kaikkia ihanista kommenteistanne pientä kotikylpyläämme koskien :). Joten kiitos, jokainen kommentti oli ihana ja mulle tärkeä, kuten aina. Suorastaan rakastan lukea kommenttejanne, ei tässä kirjoittelussa muuten mitään mieltä ois! Haluan myöskin aina vastata kommentteihinne ajan kanssa ja toivottavasti sillä tapaa viestiä teille, että ne on mulle tärkeitä ja näen vaivaa niihin vastata, kuten tekin näette vaivaa kommentin jättäessänne.
Joka postaukseen en tätä kiitosta liitä, menettäisihän se jo merkityksensäkin, mutta tiedättehän, että kommentit sydäntäni lämmittää, aina ja joka kerta :).

Löysin kivoja kuvia, jotka haluan näyttää täälläkin. Joten kurkataanpas välillä muita koteja!

Aivan ihana tunnelma kuvissa, vai mitä sanotte!

Onko teidän mieleen tällaiset kattoparrut? Mua ne viehättää, vaikka en niitä omaan kotiini laittaisikaan. Kyllähän sitä monesti ihastelee kaikenlaista, mutta ei kaikkia ihastelemiaan asioita voi omaan kotiin änkeä :).

Kattoparruista tulee näin joulun lähestyessä mieleen ihana hirsimökki Lapissa, valtavasti lunta, kuurankukkia ikkunoissa, kynttilöitä, sauna, takkatuli & lampaantalja...
Jakaako kukaan mun kaa tän mielikuvan? :)

Houkuttaisko teitä tämmönen lukunurkkaus :)?
Tiiliseinä + valkoinen lepotuoli = ♥
Joskus näkee valkoisia moderneja keittiöitä, joissa yksi seinä on tällaista punaista tiiltä. Nekin on tosi herkullisen näköisiä!!

Kaunis keittiö!


Täältä löytyy meidän ruokapöydän tuolit. Tämän Ikean valaisimen meinasin ostaa ruokapöydän valaisimeksi, ihan kiva ois ollu tuokin! Oon silti tyytyväinen et panostin ja ostin Solero-kruunun.

Tämä Ikean kattovalaisin meillä on käyttämättömänä :/.
Ihanat kynttilänjalat pöydällä!

Ja sitten, tällainen erittäin herkullisen näköinen olohuone!!!

Tuo sohva kutsuu mua :D

Tällasen harmaan maton ostan seuraavaks meidän olohuoneeseen (sitte joskus...). Kesällä kuitenkin valkoinen vei voiton, joten niillä mennään nyt jonku aikaa :).

Ja makuuhuone... Aivan ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan ♥
Kuvat lainattu Stadshem & Alvhem.


Tykkäsittekö? 

18 comments:

  1. Tykkäsin kaikista kuvista! Mutta erityisesti tykkäsin ensimmäisestä ja toisesta kuvasta! Ne oli jotenkin superhienoja! Mietittiin jossain vaiheessa keittiöön tuollaista tiiliseinää välitilaan, mutta päädyttiin kuitenkin nykyiseen ratkaisuun. :) Tällä hetkellä mietitään yläkerran aulaan jonkinlaista tiilimäistä ratkaisua savunpiippuun,joka näkyy aulassa. Saa nähdä, mihin päädytään. :)

    ReplyDelete
  2. Moikka! Ole hyvä vain :) Teillä on kyllä niin UPEA kylppäri <3

    Itsellenikin on tärkeää vastata jokaiselle kommentin jättäneelle, kaikki kommentit on ihanaa luettavaa ja piristävät paljon! Ymmärrän kyllä jos aina ei ehdi vastata jokaiselle erikseen kuten sellaisissa blogeissa joissa on 500-1000 lukijaa ja kommentteja tulee kuin sieniä sateella ;)

    Mä tykkään noista kattoparruista ja ihastelinkin Bauhaussissa sellaista kevyttä "tekopuuta", joka on aivan oikean parrun näköinen.

    ReplyDelete
  3. Ihania kuvia! Tykkäsin varsinkin olohuoneesta ja makkarista :) Kommentit lämmittävät aina kovasti, kun niitä saa, joten niitä on myös mukava jättää! :D

    ReplyDelete
  4. Ihania kuvia! Etenkin keittiö oli ihan mun makuun.

    ReplyDelete
  5. Ihania kuvia! Tuli vähän oma olkkari mieleen noista vimpoista kuvista; tosin meillä on vain se Ektorp-divaani ja sohvana nahkaversio;)Mutta verhot ja matto oli samantyyliset ja pöytä!

    ReplyDelete
  6. No kyllä tykkäsin! Keittiö oli ehkä eniten mieluinen ja 7. kuvassa olevat kynttilänjalat on tosi kivat!

    ReplyDelete
  7. Blogiasi on tosi mukavaa lukea kun päivittelet sitä niin usein ja huomaa että todellakin näet vaivaa sen eteen, kiitos siitä:)

    Aivan upeita kuvia myös tälläkin kertaa :) Kattoparru on tosi kiva mauste tuohon huoneeseen samoin lukunurkka kiva idea vaikka en välttämättä sitä omaan kotiini ehkä laittaisi. Keittiö oli aivan ihana! Tosi paljon sen tyyppinen millaisen itsekin haluaisin sitten joskus. valkoisesta sohvasta olen myös haaveillut mutta tiedän että se olisi ainakin meillä epäkäytännöllinen, mutta kuvasta kiva ihastella :)

    ReplyDelete
  8. Hanna*: niin minäkin! ja tuo lukunurkkaus-kuva on jotenkin aivan superihana. voi jännityksellä ootan mitä keksitte sinne yläkerran aulaan, tulee varmasti hieno! ihanaa ku te saatte vielä miettiä kaikkee tommosta :). vaikka muistan kyllä vielä miten se välillä tympikin ;).

    -J-: voi kiitos taas :). jep, kommenteilla on kyllä ihmeellinen vaikutus!
    mun blogin päivittäinen lukijamäärä asuu tolle asteikolle, sieniä sateella odotellessa ;D.

    Niina: joo olkkari- ja makkarikuvat tosi lämminhenkisiä :). jopa minä modernista pitävä tykkäsin! ja oon täysin samaa mieltä kommenttiasiasta :).

    salsas: joo keittiö on kyllä kaunis! tosin liian vähän säilytystilaa :P.

    Soile: eikö! no niin, no nehän oli sit kotoisia kuvia :). koti-ikävää havaittavissa..? ;)

    Hanna: keittiö oli munki mieleen :). joo mistähän sais tommoset kynttilänjalat..

    ReplyDelete
  9. Marika: kiitos, kiva että oot tuota mieltä ja kiva että ilahdutit mua kertomalla siitä mulle! :)
    mikäs tätä blogia on kirjotella ku on noin ihania lukijoita :).
    keittiö oli munki makuun, ylläri..
    meilläkin tosi epäkäytännöllinen ois valkonen sohva, mut mulla aivan sama et ihailen niitä kuvissa!! en halua sellasta elämää et saan joka päivä putsailla sitä valkoista sohvaa mm. teippiharjalla... mä stressaisin tollasesta asiasta, riittää tuo valkonen divaani, sen kans pärjään ainaki toistaseks :D

    ReplyDelete
  10. On aivan tosi ihania kuvia. Tykkään myös kattopalkeista ja keittiöstä! Pääsispä jo sisustelemaan omaa kotia :)

    ReplyDelete
  11. Moikka! tuollaisia kynttilänjalkoja saa muuten ikeasta nimeltään NÄSSJÖ 9,95 / kpl

    Viimeksi kun kävin ikeassa hiplasin niitä, mut jäi vielä kuiteskin kauppaan:-)
    T.Henni

    ReplyDelete
  12. Hanna: kiva että tykkäät :). voi tiiän ton tunteen!! mut kyl sä pian pääset :)

    Henni: moi! kiitos, olitpa ystävällinen ku kerroit!! mitenköhän en oo koskaan niitä siellä laittanu merkille... voi mitenköhän saisin tommoset, on Ikea aika kaukana ja oon niin kärsimätön :D

    ReplyDelete
  13. olisi kiva tietää mitä tuolla ekassa kuvassa oviaukosta näkyvässä seinässä lukee.. tollaset seinäteksti voiskin olla kiva, jos löytyisi joku itselle merkityksellinen teksti :)
    -tästä tulikin näköjään tämmönen "ääneen"pohdiskelu kommentti :D

    -nia

    ReplyDelete
  14. Tykkään kuvien sisustuksista!
    Harmaa matto on ihana ja siitäkin hyvä, että vaikka meillä on ollut sellainen jo melkein vuoden en ole siihen pätkääkään kyllästynyt, joka on jo suoranainen ihme ;-))))

    ReplyDelete
  15. -nia: no sinäpä sen sanoit!! en ollu noin paljo kiinnittäny asiaan huomiota, mut nyt ku sanoit ni muaki alko kiinnostaan mitä siellä lukee :D. ääneenpohdiskelut on kivoja!

    Sabuska: totta, harmaat matot on kauniita. varsinki tollaset nukkamatot eikä näy lika niin helposti ku valkosessa, vaikka valkosetki on kauniita :)

    ReplyDelete
  16. Asun itse tääl vantaalla päin ja aika vieressä on toi ikea. Jos vaan haluat sellaisen kynttilänjalan voin laittaa postin kautta tulemaan:) en tiedä kuin paljon postarit sit ois...

    T.Henni

    ReplyDelete
  17. Henni: voi että ku oot ystävällinen, oikeen mua varten kävisit hakeen, kiitos paljon, tarjoutumisesi lämmitti niin kovasti <3.
    ystävällinen opiskelukaverini Soile käy kuitenkin kipaisemassa ne Ikeasta ja saan ne ens viikolla ku nähään :).
    kiitos kuitenkin Henni!!

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S