Wednesday, September 15, 2010

Sisäisen harmonian halli

Ootteko kuullu et kiinalaiset kutsuu wc:tä tuolla nimellä? :)



Meidän koti on yleisilmeeltään aika pelkistetty, mut veskiin halusin jotain vähän koristeellisempaa... Halusin sinne myös ripauksen ylellisyyttä :). Meidän pikkuwc (siis tosi mini) on sit hiukan miehekkäämpi ;).



Peilin valmistumista odotettiin yli kaks kuukautta... Paikallisesta kehystysliikkeestä peilin tilasin ja tietysti just ne kehykset, joihin ihastuin, oli vaikeemmin tilattavissa. Silti päätin kärsivällisesti odottaa ja se kannatti, peili hopeisine kehyksineen on oikeen kiva!


Tämä kuva on otettu kesällä, jolloin vielä odottelimme peiliä... Meikkaukset ym. tapahtui kesän ajan aulassa :).


Tässä veskin kesälook 2010 :).

Nyt syksyn tullen mua huvittas kovasti laittaa vessaan ripaus mustaa!
Mustat pyyhkeet ja kynttilänjalat odottaa mustia mattoja kaverikseen, mut en oo vielä missään semmosiin törmänny. Ikeassa pitäis kuulemma olla, mut en mä vaan oo niitä koskaan siellä nähny, aina ovat olleet loppu :/.
Mistähän siis mustat pikkumatot löytäisin, any ideas?

25 comments:

  1. Tyylikäs wc!:)
    voiskohan jotexilla olla mustia mattoja?

    ReplyDelete
  2. maija maitoparta: kiitos! ja kiitti vinkistä, kävin kurkkaamassa eikä näyttäny olevan :(

    ReplyDelete
  3. Ihana valkoinen wc, kaunis tapetti.
    Anttilassa ja Kodin1:ssä on pyöreitä mustia mattoja, pienimmän halkaisija muistaakseni 80 cm. Maton nimi tais olla Rondo.

    -Tanja-

    ReplyDelete
  4. Ihana wc. Kuninkaalliset olot käydä veskissä :) Olen itse tilannut jotexilta mustan pyöreän maton, joten piti tarkistaa: http://www.jotex.fi/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryId=42642&productId=201225&sellingflag=Prediction&ST=Predictor%20-%20proddet1&pos=Predictor%20-%20proddet1%20-%20Pos%201

    Kurkkaappa tämä :)

    ReplyDelete
  5. Tanja: kiitos, ihastuin tohon tapettiin heti ensitapaamisella ;D. kiitti vinkistä, täytyy käydä kurkkaamassa noista liikkeissä :)

    Katuraliina: kiitos :). kyllä mies hetken mietti uskaltaako ees käsiä pyyhkiä valkoisiin pyyhkeisiin, mut ongelmitta tuo on sujunu :).
    mites se matto jonka oot tilannu? onko siinä se pinta"karva" harvaa? kerran tilasin Jotexilta kylppäriin maton, mut palautin just siks ku sen mustan pinnan välistä pilkotti liikaa se kuminen, valkoinen pohja... toiv. nuo ois erilaisia!

    ReplyDelete
  6. Jotexillahan on kylppärimattojen puolella myös sellanen musta suorakaiteenmuotoinen, jossa on "timantteja". Sopis varmaan loistavasti tuohon sinun Harmonian halliin...itelleni sitä himoitsin, mut on väärän kokonen. :(
    Meillä on kanssa erikseen "tyttöjen" ja "poikien" vessat...aika luxusta kun meillä sentään olen ainut tyttö ja miespuolisia on kolme! :) Käytännössä tyttöjen vessa sijaitsee makuuhuoneemme yhteydessä, joten sieltä löytyy myös parranajovälineet kristallin, helmien ja hempeitten juttujen ohella, toinen vessa taas on mustaa, harmaata ja teräksen kiiltoa.

    ReplyDelete
  7. On tuo vessa kyllä niin ihana ja tyylikäs ja valoisa!! Ja peili sopii oikein hyvin sinne!
    Toivottavasti löydät maton!

    ReplyDelete
  8. http://www.halens.fi/Product/031228?sortBy=Default&sortDirection=Ascending&filter=aW52ZW50b3J5PUZhbHNl&mid=543&oc=038

    ReplyDelete
  9. Anu: kuulostaa kyllä tosi kivalta nuo teidän veskijärjestelyt :). mä tykkään ku on vessassa noin iso peili, mahdutaan aamuisin helposti molemmat yhtäaikaa peilaileen (tosin onneks mies ei tee sitä liikaa ;D). täytyypä katsastaa vielä tuokin matto, kiitti vinkistä!

    Hanna: kiitos paljon :). näytti ehkä vähä harvalta tuo Halensin matto... tai sit kuva on tosi huono.

    ReplyDelete
  10. Tosi kaunis! Samaa värimaailmaan on todennäköisesti tulossa meillekin yläkertaan. Minulla on myös hopeakehyksinen peili hakusessa :) Ihana tapetti, niin haalea mutta kuitenkin kaunis.

    ReplyDelete
  11. Tässä ei ole semmoista karvaa oikeastaan vaan se on enempi semmosta huopamaista se pinta... Olen ollut tyytyväinen mattoon.

    ReplyDelete
  12. Hanna: kiitos! ite aattelin et tuo vessan värimaailma ois kuitenki aika neutraali, mihin ei niin helposti kyllästy, mut halutessaan voi lisätä jotain väriä :). joo tuo tapetti erottuu kyllä selvästi, mut just sopivasti, ei liikaa :). se on niin tarkka tuo raja :D.

    Katuraliina: ok hyvä tietää! :)

    ReplyDelete
  13. Onpa upea sisäisen harmonian halli :) Enpä tiennyt tuotakaan asiaa.
    Teidän wc on kyllä varsinainen harmonian halli, niin kaunis on tuo kokonaisuus ja varsinkin tuo tapetti ja peili. Kyllä vessassa pitää olla iso peili :)

    ReplyDelete
  14. Niina: kiitos kehuista :) iso peili on kyllä tosiaan huippu juttu!

    ReplyDelete
  15. Kaunein veski, jonka olen vähään aikaan nähnyt! Tyylikäs ja harmoninen. Pyyhkeillä ja matoilla väriä, jos sellaista kaipaat. Mun mielestä tosin teidän sisäisen harmonian halli toimii juuri tuollaisenakin :)

    ReplyDelete
  16. Maria: voi kiitos kommentista!! :) toistaseks en ainakaan kaipaa muuta kuin mustaa väriä pieninä määrinä, ehkä jouluna jotain punaista piristystä :)

    ReplyDelete
  17. Kaunis, naisellisen tyylikäs pikkula <3 tykkään. Ihanaa muuten, kun päivittelet usein!
    Terveisin innokas lukija, Salli :)

    ReplyDelete
  18. Salli: kiitos, tosi mukava kuulla :). yritän päivittäin tänne jotain laittaa, tähän asti on onnistunu :). mä puolestani tykkään että luet innokkaasti mun blogia :)

    ReplyDelete
  19. Aivan ihana wc! :) Tuollaisen kun joskus itsekin saisi.

    ReplyDelete
  20. nne: kiitos! toivottavasti saat joku päivä oman mieluisan sisäisen harmonian hallisi :)

    ReplyDelete
  21. Ensinnäkin kiitos ihastuttavasta blogista. Olen aina tykännyt valkoisesta, mutta blogisi myötä olen rakastunut valkoiseen ja pikkuhiljaa sitä hiipiikin kotiini enemmän, näin jouluna tietenkin punaisen rinnalla. :) Myös sisäisen harmonian hallisi on upea, tahtoisinkin udella mistä olet tapetin ostanut/mitä mallistoa se on. Minulla nimittäin jo pitkään etsinnässä vessaan valkoinen tapetti, mutta mieluista ei ole löytynyt vielä, kaikki ovat olleet jotenkin liian kellertäviä kalusteisiin ja laattoihin nähden.. onko tuo sinun tapetti luonnossa kovin kellertävä? -Dana

    ReplyDelete
  22. -Dana: kiitos sinulle ihanasta, mieltä lämmittävästä kommentista :). olipa mukava kuulla et mun pikkublogilla on ollut tuollainen vaikutus, olemme ylpeitä! (minä ja blogi :))
    meillä pitäis olla autotallissa vielä tuon tapetin jämiä, käyn penkomassa tämän illan aikana niitä löytääkseni tapettimallin! ilmoitan sen sitten heti tänne :).
    mun mielestä tapetti ei ole kellertävä, ehkä meidän vessan seinälamput saa sen joissain kuvissa kellertämään... tapetti on enemmänkin shamppanjanvärinen kuin kellertävä, tosi kaunis, tykkään valtavasti!! meillä on vessassa muut seinät valkoiset ja tuo tapettitaustaseinä sopii sinne tosi hyvin. kaikki vieraat aina huokailee ihastuksesta :). mutta palaan vielä asiaan!

    ReplyDelete
  23. -Dana: voi tiäkkö tuo tapetti oliki semmonen, jossa ei lue sitä mallia takana :(. en uskalla lähteä sitä arvailemaankaan.. voi harmi, mulla oli rakentaessa vahva aikomus laittaa ylös kaikki maalikoodit ja tapettimallit, mut tapettien osalta tuo ei toteutunut.
    mutta ei hätää, menet K-Rautaan tuon meidän veskin kuvan kans ja kysyt mikä tapetti se on, asiantunteva myyjä kyllä sen tunnistaa heti! tsemppiä :)
    ehkä uskaltaisin veikata et kansion nimi oli spirit, muistaakseni tuo tapettimalli löytyy sieltä.

    ReplyDelete
  24. Hitsit, teidän sisäisen harmonian halli on niin mielettömän kaunis. Olen melkein jo kallistumassa sille kannalle, ettei veskiin meille tulekaan tummaa tehostetapettia, vaan tuollainen kaunis valkoinen... ollaan rakentamassa siis omaa kotia... Voi ei, ihastuin nyt niin!

    Onko tuollainen vaalea lattialaatta miten vaikea pitää puhtaana? Oon niin haaveillut sellaista eteistilan lattiaan, mutta en vielä ole uskaltanut tehdä päätöstä sen puoleen, kun niin pelottaa, että se on aina sitten likaisen näköinen...

    ReplyDelete
  25. Enia: kiitos paljon, ihana kuulla kehuja :). tykkään tuosta veskin tapetista kyllä tosi paljon! ei liian räikeä et kyllästyisin, mut silti siinä on sitä jotain :).
    meillä on eteisessä samaa laattaa ku vessassa. meidän laminaattikin on tosi vaalea, et siks laattakin: halusin yhtenäisemmän ilmeen. onhan vaalea lattia aina herkempi lialle ku tumma, mut en oo vielä kokenu mitenkään ongelmalliseksi. meillä on eteisessä iso matto et seki suojaa laattaa jonku verran. tosin se matto on valkoinen :D. ja helppohan se laatta on putsata jos jotain häiritseviä jälkiä on näkyvissä!
    paljon voimia teidän taloprojektiin :)

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S