Saturday, September 11, 2010

Sisustustarralle paikka!

Omistan yhden ainoan sisustustarran, jonka hankin alkuvuodesta talomme ollessa vielä aivan keskeneräinen. Nyt sille pitäis löytyä kiva paikka :).

Minne sen laittaisin?

Osaisitteko ehdottaa hyvää paikkaa niiden kuvien perusteella mitä ootte meidän kodista nähny?

Tarra on väriltään harmaa.

Näitä paikkavaihtoehtoja oon miettiny:

Eteisen ruman sähkötaulun koristukseksi...

Tai aulaan tuolin yläpuolelle, seinävalaisimen alle...

Kumpi ois parempi?


20 comments:

 1. Minä en laittaisi Home-tekstiä minnekään missä ei ole oikeasti hometta ;)

  ReplyDelete
 2. Hobgoblin: niin... mä taas en laittais mihinkään pelkkää HOME-sanaa, mut tossa lauseessa se nyt ei todellakaan tarkoita suomen kielen hometta. tai sit saa lähtee enkkua opiskeleen :)

  ReplyDelete
 3. Kiva teksti, mutta nyt en osaa auttaa :) Täällä nimittäin samanlainen ongelma. Tilasin myös joku aika sitten tarran ja täällä oon kiikuttanu sitä ympäri huuhollia, huoneesta toiseen, mutta en oo löytäny omallenikaan paikkaa :D

  ReplyDelete
 4. Mä oon suunnitellut ostavani ehkä tuollaisen sisustustekstin ja laittavani jonkin oviaukon päälle. Siis niin kuin meillä on esim. tuossa olohuoneen ja keittiön välissä nuo oviaukot, niin sinne päälle vois laittaa. Löytyiskö teiltä jotain samanlaista kohtaa?
  Mites löytyiskö eteisestä joku paikka?

  ReplyDelete
 5. Katuraliina: ok :). millanen tarra sulta löytyy?

  Hanna: joo teillehän ne sopis oviaukon yläpuolelle tosi hyvin!!! esim. olohuoneen oviaukon päälle ni näkee sen aina ku tulee kotiin :). no mulla on kaks mahdollista paikkaa tolle nyt.. muokkaan tekstiä ja laitan mahdollisista paikoista kuvat :)

  ReplyDelete
 6. Oi että kun tykkään tuosta teidän tarrasta! Itse olen myös haaveillut omaan kotiin hankittavaksi, mutta eipä ole tullut vielä sopivaa vastaan.. Ongelma on myös meillä sama, että mihin sen sitten laittaisi..

  Teillä se varmasti sopisi loistavasti tuohon aulaan tuolin yläpuolelle. Tuo valaistus on myös kiva, kun se valaisisi tekstiä ja toisi sen esille kauniisti. :)

  ReplyDelete
 7. Mä laittaisin tuohon valon alle aulaan. :)

  ReplyDelete
 8. Mulla on tuo aivan sama tarra olohuoneessa. Meillä on kaksi lack-hyllyä silleen limittäin päällekkäin ja teksti on siinä ylemmän hyllyn alapuolella, eli alemman hyllyn vieressä :) ja hyllyjen alapuolella on sitten telkkari.. Siihen tuolin yläpuolelle minä teillä sen laittaisin :)

  ReplyDelete
 9. Soile: ok :)

  Kaija: joo mulla kans tuo pyöriny täällä ku en oo saanu päätettyä mihin sen lätkäsen, mut ehkä se nyt viikonlopun aikana paikkansa löytää :).

  Hanna: ok :) aula johtaa...

  Paula: voi mäki tahon pari tollasta lack-hyllyä olkkariin!!! sit niihin Iittalan kivi-tuikkuja riviin, oi ihanaa tunnelmaa!! :)

  ReplyDelete
 10. Sähkötaulu näistä vaihtoehdoista, mutta siinäkin vähän sommittelukysymys. Meillä nuo samat cube valaisimet, ja mietin että miltä tarra sitten näyttää kun valo ei välttämättä osukaan ihan oikein tarraan, valaisee vain yhdestä kohtaa, kun tuo valo kuitenkin hajaantuu keskelle enemmän kuin reunoille... olipa hankalasti selitetty, toivottavasti ymmärsit ;)
  Ja se minun sisustustarra. Hopealla teksti: Enjoy this moment, this moment is your life.

  ReplyDelete
 11. p.s. löysin lisää samaa kuin meillä, väliovi :)

  ReplyDelete
 12. Katuraliina: joo sähkötauluun tekstin joutus laittaa sanat allekain, aattelin sillee vähä vinosti sommitella, jos siihen päädyn :).
  niin... se riippuu missä nuo valaisimet on. esim. meillä tuo aula on suurimmaks osaks päivänvalossa et teksti näkyis ilman valoakin. mut iltaisin on nuo seinävalaisimet päällä, joten sit teksti ei ehkä näkyiskään niin hyvin, mut haittaako se... ;)
  kiva lause sun tarrassa! ja hyvät väliovet teillä ;), mistä ostitte ne? meidän on Skaalan.

  ReplyDelete
 13. Mielenkiinnolla odotan mistä tarra löytää paikkansa :)
  Meillä ovet ovat fenestran ef300-malli.

  ReplyDelete
 14. Löysin tänään blogisi.. Tykkään tyylistäsi ja odotan kovasti lisää kuvia kauniista kodistasi!

  ReplyDelete
 15. Mä puolestani en laittaisi sähkötauluun. Lähinnä sen takia, että sitten katse kiinnittyy juurikin siihen sähkökaappiin (ja se taas ei ole tavoitteena).

  ReplyDelete
 16. Siellä missä ananas ei kasva: hei kiva! lämpimästi tervetuloa ja kiva ku jätit kommenttia :)

  Elina: niin, hyvä pointti!! ja kyllä nyt on löytyny tarralle paikka ;)

  ReplyDelete
 17. aulan tuolin alle!!!

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S