Saturday, November 12, 2011

Pikkujoulukausi käyntiin arvonnalla!

Pikkujoulukausihan alkaa olla kuumimmillaan... Mietiskelin itse tuossa yhtenä päivänä mahdollisia pikkujouluasukokonaisuuksia ja päädyin mielessäni mustavalkoiseen asuun mausteinaan vaaleat helmikorut sekä punaiset huulet & kynnet!
Mielestäni kaunis yhdistelmä, johon en kyllästy varmaan ikinä :)
Nämä pienet punaiset yksityiskohdat tuo asuun tarpeeksi punaista joulun tuntua, sillä mulle ei sovi alkuunkaan mikään punainen vaatekappale. Ei sitten ollenkaan. Enkä siitä syystä sellaisia omistakaan (siis ihan kirkkaanpunaisia vaatteita).


Blogini kaikkien aikojen kävijäennätys meni rikki tässä parisen viikkoa sitten ja päätin, että se jos mikä on arvonnan paikka! Tämä siis pienenä kiitoksenani siitä, kun käytte täällä ja varsinkin, kun jätätte kivoja viestejä mun luettavaksi <3. 


Niinpä tässä yhtenä päivänä kaupungilla kierrellessäni hankin jotain punaista teidänkin mahdolliseen pikkujoululookiin! Ja mikä parasta, tällä kirkkaanpunaisella setillä saa myös ihanan freesin kesälookin kun yhdistää sen esim. kokovalkoiseen asuun ja pisteenä iin päälle vaikka kirkkaanpunaiset kengät, nammm! Eli ei välttämättä tarvitse olla jouluihminen osallistuakseen tähän ;)


Palkintona Diorin Rouge Dior Creamy Lip Gloss & Mavalan herkullisen kirkas punainen sävy Paris:


Eli jos nämä miellytti silmääsi, tervetuloa ottamaan osaa kisaan!


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.

Yhden arvan saat kommentilla, jossa kerrot miten olet ensimmäistä kertaa päätynyt blogiinitoisen olemalla/liittymällä lukijaksi ja kolmannen arvonnan linkityksellä omaan blogiisi. 
Lukijaksi liittymiseen tarvitset Google-tilin, jonka saat helposti tästä linkistä. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen sekä salasanan. Sen jälkeen kun olet kirjautunut Google-tiliisi, oikean sivupalkin kohdalla klikkaus join this site ja se on siinä!


Jos voitto osuu blogini facebook-ryhmäläiselle, sujautan pakettiin lisäksi vielä erään jouluisen yllärin ;) (mainitse siis siitäkin)


Muistathan mainita mahdolliset monikkoarvat, että huomaan ottaa ne lukuun. Anonyymisti kommentoivat voivat osallistua myös, mutta heidän tulee jättää itsestään tunnistettava nimimerkki.
Arvonta päättyy 20.11.2011 klo 20:11 ;)
Olkaahan sitä seuraavana päivänä kuulolla!

Punaista arpaonnea!

170 comments:

  1. Kahdella arvalla mukana! Enpä taida omistaa yhtään noin kirkasta huulipunaa tai kynsilakkaa, vaan milloinkas sitä ihmisen pitäisi venytellä mukavuusalueensa rajoja jollein pikkujouluna.... Milloin olen ensi kertaa blogiisi tullut ja miten? Jaa-a, tuntuu että olisin käynyt täällä aina, vaikka todellisuudessa olen tainnut löytää blogisi samoihin aikoihin kun alkukesällä "löysin" koko blogimaailman.

    ReplyDelete
  2. Kahdella arvalla mukaan! Punainen ei ole minunkaan lempivärini, mutta hyvin pieninä juttuina sitä elämääni huolin.

    Blogiisi eksyin joskus jonkun toisen blogiluettelon kautta ja jäin seuraamaan.

    ReplyDelete
  3. 2 arvalla mukana + facebook-tykkäys.

    Eksyin tänne aikanaan Sisustus ja Sepustus-blogin kautta ja en oo katunu ;)

    ReplyDelete
  4. Kahdella arvalla mukana! Olen tullut lukijaksi suoraan raksablogistasi mitä minulla oli myös ilo ja kunnia lukea! :)

    ReplyDelete
  5. Löysin blogiisi jonkin toisen blogin kautta....en muista minkä. kuulun myös facebook-ryhmään. Mukana kahdella arvalla!-Marja-

    ReplyDelete
  6. Tieni blogiisi löysin toisen blogin suosikkilistalta ja koukkuun jäin heti.
    Ihanat punaiset piristykset olisi kivat tähän pimeään vuodenaikaan.

    ReplyDelete
  7. Moi! Kahdella arvalla mukana, ja myös Facebookissa blogiasi seurailen! Olen ollut lukijasi nyt reilun vuoden verran, anonyyminä tähän asti. Nyt vasta olen luonut google-tilin, jotta pääsen kirjautumaan lukijaksi blogeihin! Alunalkaen löysin blogiisi Sisustus ja Sepustus -blogin kautta, sillon tais olla molemmissa blogeissa meneillään kodinhoitohuone- tai keittiöesittelyt tms. :) Mukavaa työviikonloppua, minä suuntaan Seinäjoelle Pohjanmaan suurmessuille tänään! :) -Sheldon

    ReplyDelete
  8. Kahdella arvalla mukana! Päädyin blogiisi jonain tylsänä työpäivänä (köh..) seikkaillessa blogien ihmeellisessä maailmassa ja klikkaillen siellä eteenpäin. En kyllä kuollaksenikaan muista, että mistä kautta tänne päädyin - kenties jostain muotiblogista? En muista. Joka tapauksessa blogisi on jäänyt siltä kierrokselta ainoana mieleen, ja palaan usein selailemaan erittäin inspiroivaa blogiasi. Pidän sisustustyylistäsi ja siitä, kuinka saat helposti kliinisen valkoisen näyttämään niiiin kotoisalta ja kutsuvalta!

    ReplyDelete
  9. Ihanat punaiset!
    Ja tänne olen silloin tällöin eksynyt just jonkun toisen blogin listalta. Olen kovin epäsäännöölinen lukija, kun aina unohdan missä olen käynyt ja mistä tykännyt. Tästä tykkään.

    - Elma -

    ReplyDelete
  10. Kahdella arvalla mukaan ja facebook-tykkääjä olen myös! Tänä syksynä löysin blogisi ja tätä nykyä tämä on suosikkiblogini, jota seuraan jokapäivä. Pikkuhiljaa oon lukenut postaukset ja tykkään todella paljon! Kiitos! Mielenkiinnolla ootan tulevia postauksia ja ennenkaikkea Joulujuttuja :) Ja matkakertomukset kiinnostaa myös! ;)

    ReplyDelete
  11. Wauuu, rakastan punaista joka muodossa, tämmöset olis tosi mieleiset :)
    Kahdella arvalla mukana.
    Alunperin päädyin tänne jonkun toisen blogin kautta, ja vieläpä monesti, ennenkuin tajusin, että täällähän on yks huippublogi ja nyt ollaan ihan koukussa! :)

    ReplyDelete
  12. Taisi olla että jonkun muun blogin kautta huomasin, ja sisustusmakusi miellytti kovasti, joten ahkerasti blogiasi seurailen! :) *anna-maija*

    ReplyDelete
  13. Blogiisi eksyin kun etsin sisustusjuttuja netistä. Tänne jäin...:)

    Tarkotuksena on ollut ostaa punaista huulipunaa, mutta en oo saanu aikaiseksi.

    T.Tiina-tonttu

    ReplyDelete
  14. Hei!
    Yhdellä arvalla mukana. Ensimmäisen kerran lueskelin blogiasi, kun googlen kautta etsin kuvia valkoisesta sisustuksesta. Näin päädyin blogiasi seuraamaan.

    -Arja L.-

    ReplyDelete
  15. Yhdellä arvalla mukana! Punaista kaipailisin vähän pikkujoulumekkoa piristämään :) Tänne eksyin ensimmäisen kerran jonkun toisen blogin kautta selailemalla ja jäin seurailemaan kivaa blogiasi :)
    t. Hen-na

    ReplyDelete
  16. eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi googlen kautta, kun etsin jotain sisustusjuttuja ja löysin tänne. :)

    olen myös bloggerin kautta lukija, eli kaksi arpaa! :)

    ReplyDelete
  17. Löysin blogisi jonkun toisen blogin kautta. Ja säännöllisesti täällä vierailen. :) Ihana palkinto!! Osallistun mielellään kahdella arvalla.

    ReplyDelete
  18. Oi punaiset kynsilakat on niin mun juttu! Niin kesä-kuin talviaikaankin.
    Yhdellä arvalla mukana :)
    Ensimmäisen kerran kävin blogissasi varmaan sitä kautta, kun etsiskelin vaaleita/valkoisia koteja.. Ja sillä tiellä ollaan :D

    - Kaz

    ReplyDelete
  19. Pakko myöntää etten muista mitä googletin, kun löysin tieni tänne, mutta tänne löydän tieni aina uudelleen ja uudelleen. Ihanat punaiset herkut.

    t:pääsky

    ReplyDelete
  20. Kolmella arvalla mukaan :).
    Löysin blogiisi ensimmäisen kerran, kun etsin valkoisia sisustuvinkkejä googlettamalla! :) Jäin heti koukkuun tähän ihanaan blogiin.

    Olen lukija, ja blogisi linkki on löytynyt oman blogini sivupalkista "parhaimmat blogit" jo pitemmän aikaa :)

    ReplyDelete
  21. Ompas kiva palkinto! Itelä juuri loppukin punanen kynsilakka ;D

    Löysin blogiisi tooosi kauan sitten jonkun muun blogin kautta. Sitten se jäi, ja joku kerta googletin sisustuskuvia, niin löysin uudelleen ja lisäsin osotteen visusti talteen :)

    Eli kahdella arvalla.

    ReplyDelete
  22. KAhdella arvalla +fb. Ensimmäisen kerran eksyin tänne googlen kautta kun suunnittelin keittiötämme. Täällä oli just silloin postaus keittiösuunnittelusta :). Joten meillekkin tuli pistorasiat heti pöytätason päälle. Eipä näy inhottavia johtoja. Hyvä idea, kyllä tykkään kiitos :)

    ReplyDelete
  23. Kahdella arvalla mukana ja facebookin kauttakin seuraan. Tulin tänne toisen blogin kautta ja tännehän jäin.
    Punainen on ihana väri,mutta minun kohdalla jollakin toisella. Ihastelen kovasti aina noita sävyjä, mutta itselleni en vaan saa sitä mukaan. Muutaman punaisen laukun omistan ja jotain muutakin punaista, mutta kaapin perukoile ne ovat jääneet 8/.
    Mukavaa viikonloppua!
    -päivi-

    ReplyDelete
  24. Osallistun kahdella arvalla! Eksyin blogiisi jonkin linkkauksen kautta ja olen jäänyt seurailemaan! :)

    ReplyDelete
  25. IHANAAN blogiisi eksyin muistaakseni kun googletin valkoisia sisustuksia :)
    Olen mukana kahdella arvalla.

    ReplyDelete
  26. Tulin blogisi lukijaksi googlettamalla kun hain apua, että miten sisustustella omaa kotia valkoisilla esineillä.

    Sinulla on melkein samanlainen sisustusmaku kuin minulla ja täten käyn lukemassa sinun blogiasi kun mietin uusia sisustusjuttuja omaan kotiini. Esimerkiksi KoKo-juttu oli hyvä ja hyödyllinen. Itse olen kauan pähkäillyt uusia osia omaan astiavalikoimaan, ja lukemalla kyseisen postauksesi päädyin toivomaan joulupukilta KoKo-sarjaa.

    JK

    ReplyDelete
  27. Kahdella arvalla ja facebook tykkäyksellä mukana :) Ensimmäisen kerran blogiin päädyin kaverin suosittelujen kautta ja eihän näistä jutuista voi kuin tykätä :) Itsekin vasta rakentaneena ja sisustusintoilijana saa kivoja ideoita omien rinnalle tällaisista blogeista, hienoa työtä :)
    -sisustus intoilija-

    ReplyDelete
  28. Kahdella arvalla ja facebook seurailijana mukana! :)

    En yhtään muista mistä tänne päädyin, taisin löytää jonkun toisen blogin kautta! :)

    PS: Onpas herkullisen punainen lakka!

    ReplyDelete
  29. Kahdella arvalla mukana. Löysin tänne kun kävit kommentoimassa minun blogissani :)

    Ihana arvonta!

    ReplyDelete
  30. VALKOISTEN RUUSUJEN KOTI/Sarpan blogilistalta tänne tulin...itse olen ruokabloggaaja ;) tykkään punaisesta paljon,,,yhdellä arvalla mukaan =)

    ReplyDelete
  31. Kahdella arvalla mukana + FB-seuralijana yllätystäkin toivomassa :) Löysin tänne aikoinaan toisesta blogista, ja jäin heti ihastelemaan - tykkään sun tyylistä ja jutuista.

    ReplyDelete
  32. Kolmella arvalla mukana, linkitän blogiini!
    Voi apua, en yhtään muista miten löysin blogisi, mutta ilonen oon että löysin tänne!! Ihanan ihana blogi ja sä osaat kirjottaa niin hyvin :) Monesti täällä on ääneen naurettu kisukuville, hyville ilmeille ja sun repliikeille niihin kuviin. Just niiku kissa oikeesti sanois niin :D

    ReplyDelete
  33. Heippa,
    ompa iiiihanat arvonnan palkinnot. Niin minun väriseni :)

    Aikoinaan eksyin blogiisi jonkun toisen bloggaajan kautta. Jäin heti lukijaksesi. Sisustusjutut ovat lähellä sydäntäni ja siksikin viihdyn blogisi parissa.

    Facebookissa olen myös tykkääjäsi :)

    -Saprukka

    ReplyDelete
  34. Yhdellä arvalla mukana. Blogiisi eksyin joko jonkun toisen blogin kautta tai jonkun keskustelupalstaketjun vinkkaamana, en muista enää kumpi.

    Sooppo

    ReplyDelete
  35. Soile esitteli blogisi omassa, ja sitä kautta tänne löysin :) Viime aikoina blogivierailut on vaan jäänyt vähälle :(

    Kahdella mukana, koska linkittäminen suljetun blogin takaa on turhaa

    ReplyDelete
  36. Esmeraldan vinkkauksesta täällä nyt ekaa kertaa.
    Kiva löytö! - Tämän jälkeen sitten alan selailla sivujasi tarkemmin.

    ReplyDelete
  37. Punaista pitää olla joulun aikaan, edes pikkusen!
    Olen löytänyt blogisi luultavimmin jonkun toisen blogin kautta.
    -Kata

    ReplyDelete
  38. Onpas ihanan jouluinen arvonta!:)
    Ensimmäisen kerran taisin löytää tänne ihan jättämäsi kommentin kautta omaan blogiini..
    Kahdella arvalla mukaan.

    ReplyDelete
  39. Arvonnassa mukana! Blogisi löysin blogilistalta kun selailin uusia blogeja luettavaksi. :) Olen facebook ryhmässäsi.

    -Rii

    ReplyDelete
  40. Kahdella arvalla mukana.
    Kaveri vinkkas mulle tästä sun blogista.
    Kiitokset siis hälle vinkistä ja sulle kivasta blogista. :)

    ReplyDelete
  41. Eksyin tänne muistaakseni Moa's Daily Style-blogin kautta. :) Kivoja punaisen sävyjä! :)

    ReplyDelete
  42. Kahdella arvalla mukana. Olen muistaakseni löytänyt blogiisi joskus jonkun toisen blogin kautta, missä blogistasi oli vinkattu. Käyn joka päivä lukemassa blogiasi :)

    ReplyDelete
  43. 2 mukana + fb :) Löysin blogisi jonkun toisen blogin kautta, mutten enää millään muista mitä kautta, koska tätä nykyä tuntuu että seuraamme useampaa samaa blogia :) Toivottavasti mun kommentti nyt onnistuu, mulla on bugannut jo useamman viikon kaikki kommentoinnit :(

    ReplyDelete
  44. Hei!

    Ihana arvonta, ehdottomasti mukana kahdella arvalla! Olen innostunut näin syksyllä punaisesta ja pianhan on joulukin. <3

    Eksyin blogiisi sattumalta jonkun toisen blogiluottelon kauttaa, en vain millään muista kenen blogi se oli.

    Mukavaa viikonloppua ja kiitos ihanasta blogista! <3

    ReplyDelete
  45. Heissan. Ihana arvonta, mukana ollaan yhdellä arvalla. Löysin blogisi jonkun toisen blogiluettelon kautta puolisen vuotta sitten :).
    -Hanna-

    ReplyDelete
  46. Jonkun toisen blogin kautta, enääen muista minkä, löysin blogiisi ja olen lueskellut jo jonkin aikaa. Pikkujouluissa olisi kiva säväyttää punaisilla huulilla;)

    ReplyDelete
  47. Mukana ollaan yhdellä arvalla :) Ihana uusi blogituttavuus!

    ReplyDelete
  48. Kolmella arvalla mukana, on nimittäin ihanat palkinnot:)
    Olen tullut blogiisi ensimmäisen kerran toisen blogin kautta jossa olit sivupalkissa esillä :)

    ReplyDelete
  49. Tää ois mukana kahdella arvalla :). Päädyin tähän blogiin jonkun toisen blogin kautta ja menetin sydämeni noille sinun karvatassuille <3
    Olen myös naamakirjaryhmässä :)

    ReplyDelete
  50. Hei!
    Punainen piristäisi myös minua ja juuri kosmetiikan muodossa.

    Löysin blogisi ja koko blogimaailman viime keväänä. Sinun blogiisi eksyin googlen kuvahakujen kautta useastikin eri hakusanoilla ja jäin koukkuun :)

    Ja mukana olen yhdellä arvalla.

    -M-

    ReplyDelete
  51. Yhella mukana. Paadyin tanne jonkun toisen blogin linkeista varmaan kuukausi tms sitten. On vahan omat sisustussuunitelmat hakusessa niin taalta on kiva etsia inspiraatiota :-)

    ReplyDelete
  52. Löysin blogisi ihan bloglovin kautta kun etsin sisustusaiheisiablogeja, olen myös facebook-tilaaja, ja olen myös lukija.len myös intohimoinen Dior-fani.

    ReplyDelete
  53. Päädyin blogiisi alunperin googlen kuvahaun kautta. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa!

    Kielo

    ReplyDelete
  54. Yhdellä arvalla mukana, ensikertaa blogiisi taisin tulla Charin blogin kautta. Sen jälkeen olen ollut mukana hiljaisena lukijana. :)

    ReplyDelete
  55. Voi että kun muistaisi miten olen aikanaan tänne päätynyt! Olisiko Blogilistalta tai toisen blogin kautta? Ääh...

    ReplyDelete
  56. Olen ollut pidempää lukijana joten en millään muista mitä kautta alunperin tänne päädyin. Nykyään löytyy bookmarkseista :)Punaisella saisi kivasti piristettyä luotto-pikkumustaani.

    t.Tiiu

    ReplyDelete
  57. Muistaakseni "ajauduin" tänne jonkun toisen blogin sivupalkin kautta ja nyt olen jo pi vuotta katsonut joka päivä kirjoituksiasi! Innolla odotellen joulupostauksiasi! :)
    -MEMMU-

    ReplyDelete
  58. Osallistun kahdella arvalla.

    Lukijana olen ollut ainakin muutaman kuukauden. Päädyin tänne jonkun toisen blogin kautta, mutta en enää muista mistä ja milloin :)

    ReplyDelete
  59. Päädyin blogiisi toisen blogin kautta. Yhdellä arvalla olen tavoittelemassa palkintoa.

    ReplyDelete
  60. Taisin googlata "sisustusblogi" tms :) kahdella arvalla ollaan mukana ja facebookissa tykkäillään!

    ReplyDelete
  61. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. :>

    Päädyin blogiisi vakilukijaksi sinun itsesi kautta, kun olit kommentoinut blogiini. :)

    ReplyDelete
  62. Ihzna punainen väri =)
    Eksyin blogiisi aikoinaan Eeviskäisen elämää-blogin kautta ja kuten moni muukin jäin koukkuun ihanan vaaleaan sisustusmakuusi!
    Olen mukana kahdella arvalla ja myös FB-kommentilla.

    ReplyDelete
  63. Päädyin blogiisi muistaakseni etsiessäni inspiroivia sisustusblogeja, ja sellaisen todella löysin! :)
    Liityin myös lukijaksi! :)

    ReplyDelete
  64. Sisustus ja Sepustus blogin kautta löysin sivuillesi jo kauan sitten ja tykännyt olen :))

    Kahdella arvalla mukana ja tykkääjänä myös facessa.

    Mukavaa viikonloppua.

    ReplyDelete
  65. kahdella arvalla mukana.
    Olen seuraillut blogeja reilu vuoden ja varmaan alusta asti myös sun blogia. blogihaussa etsin maalaisromanttisia blogeja ja jotain kautta löysin sinutkin. En muista mitä kautta:)

    ReplyDelete
  66. Moikka!

    Mukana kahdella arvalla, + facebook tykkäyksellä ;)

    Löysin blogisin kun etsin netistä jotain huonekalua tai sisustustuotetta. Näin kauniita kuviasi kodistanne ja jäin siis lopullisesti koukkuun blogiisi :)

    ReplyDelete
  67. Kahdella arvalla.

    Muistaakseni löysin blogisi toisen bloggaajan blogiluettelosta ja sen jälkeen jäin vakkarilukijaksi :)

    ReplyDelete
  68. Kahdella arvalla mukana!
    Muistelen etsineeni netistä alkuvuodesta jotain, yksi linkki johti blogiisi ja jäin kerralla koukkuun:) Se johti google-tilin avaamiseen ja blogimaailman löytämiseen!

    ReplyDelete
  69. Mukaan kolmella arvalla + Facebookilaisena :) Aivan ihana palkinto! Ensimmäisen kerran tänne olen ajelehtinut jonkun toisen blogin kautta (en tosin muista minkä)... Vahingossa siis, mutten kadu yhtään!!

    ReplyDelete
  70. En muista yhtään miten alunperin löysin blogiisi. Muistan vaan, että jäin heti koukkuun :) Kolmella arvalla + fb tykkäyksellä mukana, eli lyhyellä matikalla laskettuna yhteensä neljällä arvalla mukana <3

    ReplyDelete
  71. Kiitokset ihanasta blogista ja hienosta arvonnasta! Mukaan olen tullut jonkin toisen blogilistan kautta, joten kahdella arvalla mukaan! Terveisin Anakonda

    ReplyDelete
  72. yhdellä arvalla osallistun! Yhdestä toisesta blogista kerran tulin katsomaan ja menipä sivusi postausten syöttö samantien kirjanmerkkeihin :)
    - NiinaJ

    ReplyDelete
  73. Kahdella arvalla mukana (+facebookissa) :) Löysin blogiisi joskus jonkun toisen blogin kautta, oisko ollut sisustus ja sepustus :)

    ReplyDelete
  74. Kahdella arvalla mukaan (ja olen myös facebook-tykkääjä)! Onpas räväkän punaiset arpajaisvoitot, ihanat:)! Blogiisi olen eksynyt muistaakseni niin, että olen selaillut erilaisia sisustusblogeja ja niiden kautta sitten sinun blogisi on tullut esiin:)

    ReplyDelete
  75. Helou! Parilla arvalla mukana ja facebookissa myös :) hmm, taisin eksyä tänne sisustusta ja sepustusta-blogin kautta ! Jäin kyllä koukkuun heti, varsinki teidän kissoihin <3 mukavaa viikonloppua :)

    tiija

    ReplyDelete
  76. Ensimmäistä kertaa löysin blogisi, kun googlailin hakusanalla hyviä sisustusblogeja. Blogisi osui ja upposi. Sisustuksesi on vähän erilaisempi kuin omani,mutta silti tämä on yltänyt minulla luetuimmaksi blogisi. Kiitos sinulle :)

    Osallistun siis arvontaan lukijana:)

    ReplyDelete
  77. Mukana kahdella arvalla + facebookin kautta ! Päädyin tänne ensimmäisen kerran Sisustus ja Sepustus-blogin kautta. :)

    ReplyDelete
  78. Yhdellä arvalla mukana. Löysin blogiisi aikanaan toisen blogin kautta ja lukijaksi jäin :)

    -Maariah-

    ReplyDelete
  79. Kahdella arvalla =) Mä tykkäänki huulikiilloista, en osaa käyttää huulipunia ja kynsilakkaa nyt aina tarttee =)

    ReplyDelete
  80. Oi, ehdottomasti haluan olla arvonnassa mukana, punasia sävyjä ei löydy täältäkään, vaatteissa eikä kyllä vielä meikeistäkään.
    Blogisi löysin joskus toisen blogin kautta.
    Aiemmin seurasin hurjan montaa eri sisustusblogia ja nykyään sun blogi on ainut sisustusblogi jota seuraan. Osa syynä siihen on kyllä että kodin sisustus "hömppä romanttisesta" on muuttunut pelkistetympään ja sit ne toisen tyyliset sisustusblogit on jääny matkalla.
    Nim.White

    ReplyDelete
  81. Oi ihania juttuja! :) Yhdellä arvalla mukana. En muista mitä kautta eksyin blogiisi, luultavasti jonkun sisustusblogin kautta kun mulla oli keväällä sellanen sisustusvaihe :D Tullut joku 5 vuotta luettua blogeja, enkä taida muistaa enää miten eksyin edes näitä ikinä lukemaan :D

    ReplyDelete
  82. Yhdellä arvalla mukana!
    Ensimmäistä kertaa päädyin blogiisi, kun googlettelin jotain sisustusjuttua helmikuussa. En kyllä enää muista, mikä juttu se oli, kun tänne johdatti, mutta siitä asti on tullut lähes poikkeuksetta päivittäin seurattua.
    -riikka-

    ReplyDelete
  83. Oih, ihanaa punaista! 2 arvalla mukana ;)

    Blogiisi olen aikoinaan päätynyt googlettelemalla sisustusjuttuja. Sillä tiellä edelleen, sinulla on aivan ihana blogi :)

    ReplyDelete
  84. Kahdella arvalla mukana myös, löysin tämän aivan ihanan blogin googlatessani sanat "sisustus" ja "valkoinen" ja aivan nappiin meni, olen lukenut blogiasi siitä asti! :)

    ReplyDelete
  85. Plus rakastan kissoja!<3 Joten siinä myös yksi syy miksi olen aivan ihastunut blogiisi ;)

    ReplyDelete
  86. Heips! En tällä kertaa osallistu arvontaan (itselläni on punainen tukka joten punaiset huulet ja kynnet olisi vähän liikaa :P), mutta kerron nyt kutenkin miten löysin itseni blogistasi.

    Muistan joskus googlettaneeni johonkin sisustukseen liittyvällä hakusanalla, mutta kuva joka minut blogiisi toi oli tosi suloinen kuva kissastasi! :) Tietysti kun blogiisi pääsin niin myös sisustusmakusi kolahti :D

    Ihanaa alkutalvea! :)

    ReplyDelete
  87. En tiedä tuliko eka osallistuminen ollenkaan perille, (perustin google tilin enkä osaa sanoa menikö se oikein :S ) joten kahdella arvalla mukana. Asiakas mainitsi aikoinaan blogistasi, koska kissojakin aiheena, ja tässä sitä ollaan "koukussa" T: Niina ja 4kisua

    ReplyDelete
  88. Hei! Blogiisi "eksyin" kaverini suosittelemana kun mietin ideoita talomme keittiöön. Kaverini kertoi, että täällä on sinulla oikein perusteellinen keittiöpostaus ja sen myötä aloin lukea myös muita tekstejäsi ja niinpäs jäin koukkuun :)

    Miia

    ReplyDelete
  89. Arvonnassa mukana kahdella arvalla!
    Blogiisi eksyin noin vuosi sitten toisen blogin suositusten kautta.. Ja tääläedelleen ollaan ja ihaillaan kaunista valkoista kotia! =)

    ReplyDelete
  90. Heippa. Ensimmäisen kerran löysin blogiisi jonkun muun blogin kautta, en enää muista minkä. Kissajuttuja on mukava seurata, mutta sisustusmaku meillä on aivan erilainen :)
    Tällä kommentilla mukana yhdellä arvalla.

    -Sussi-

    ReplyDelete
  91. Eksyin tänne vain googlaamalla sisustusblogeja! :)

    Hyvää joulun odotusta ;)

    -Mia (:

    ReplyDelete
  92. Löysin tieni blogiisi toisen blogin kautta.
    Ihana arvonta! Osallistun kahdella arvalla.

    ReplyDelete
  93. Sisustusblogeja etsiskelin ja jostain googlen uumenista löytyi. Omaa blogia en ole vielä saanut aikaiseksi aloittaa, mutta olen lukija ja facebook fani ! :)

    ReplyDelete
  94. Kahdella arvalla mukana. Eksyin blogiisi joskus tylsänä päivänä kun selailin bloglovinilla blogeja. Siitä lähtien olen aina seurannut. Kun lukee sinun blogia tulee jotenkin rauhallinen, ihana valkoinen olo:) ja tekisi mieli vain tuijottaa sinun kauniita kuvia ja muutenkin ihanaa kotia ja kisujasi. Mukavaa Joulun odotusta!

    ReplyDelete
  95. Hei, osallistun kahdella arvalla. Blogiisi löysin kaverin vinkkaamana että täältä löytyy ihania sisustusvinkkejä ja sen jälkeen on tullut luettua todella aktiivisesti! Ja facebookissa fanina myös, helppo seurata myös sieltäkin kautta.

    Hyviä joulun odotuksia!

    ReplyDelete
  96. kaksi arpaa lukijana ja vielä faceboook ylläri KUN voita. Kiitos :)

    ReplyDelete
  97. Mukana kahdella arvalla. En kyllà muista enàà kuinka olen lòytànyt blogiisi, siità on jo sen verran aikaa.

    ReplyDelete
  98. Yhdellä arvalla mukana. Taisin tulla jonkun muun blogin kautta ja tykästyin heti blogiisi. -Ninka-

    ReplyDelete
  99. Olen lukenut blogiasi melko kauan ja muistelen saaneeni linkin blogiisi eräältä ystävältäni.

    Eeva

    ReplyDelete
  100. Kahdella arvalla mukana. Löysin blogisi toisen blogin kautta, mutta en enää muista minkä blogin kautta.

    -Pia

    ReplyDelete
  101. Olen lukijasi ja ensimmäistä kertaa taisin eksyä blogiisi etsien kauniita sisustuksia googlen kautta :)

    -Miilu

    ReplyDelete
  102. Perinteisesti blogista toiseen hyppimällä taisin tänne ensimmäistä kertaa löytää. Siltä istumalta luinkin sitten koko blogin läpi ja siitä lähtien blogilistalta oon seurannut päivityksiä. Nykyään myös Facebookista, se on niin kätevää. :) Lukijanakin olen elikkäs siitä taitaa nyt tulla sitten kaksi arpaa plus fb. :)

    ReplyDelete
  103. Heippa!
    Ihana arvonta! Kahdella arvalla mukana. Osuin tänne eka kerran kesäkuussa, kun hain Googlen kuvahaun kautta tietoa terassin tekemisestä. Laitoin blogisi heti suosikkeihini, kun oli niin kivasti ja mukaansatempaavasti kirjoitettu eri aiheista. Ottamasi kuvat ovat myös tosi hienoja, ja teillä on niin kaunista!

    ReplyDelete
  104. Arvalla mukana:)

    Eksyin joskus blogiisi muiden sisustusblogien kautta ja tällä tielle olen jäänyt.

    ReplyDelete
  105. Heippa,

    En enää muista miten tänne päädyin, googlettamalla tai toisen blogin kautta. Facen kautta myös!

    Kiva blogi, rakentaessa sai hauskoja ideoita.

    ReplyDelete
  106. Olen varmaan löytänyt ihan sattumalta blogiisi, ja alkanut lukemaan, melko lailla jäin heti koukkuun ja lukijaksi ilmoittauduin varmaan samana päivänä jo :) Ihana blogi ja ihana tää arvontaki! Kolmella arvalla siis mukana.
    http://janikanelamaa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  107. ihan sattumalta lukiessani toista blogia;)mutta,täällä ollaan ja arvonnassa mukana:)titti

    ReplyDelete
  108. Hei! Lähinnä täällä taustalla seurailen kun jotenkin se kommentointi tuppaa jäämään vähälle.. *nolostus*
    Ostin ensimmäisen punaisen huulipunani viime keväänä. Siinä kävikin sitten niin, että kaupan valoissa kivalta näyttänyt puna olikin kotiin päästyä liian kylmän sävyinen mulle. Se on siis jäänyt vähälle käytölle ja uutta pitäis saaha kokeiluun. :o)

    Lukijaksi blogiisi klikkauduin kun löysin tänne muistaakseni vaaleanpunaisen hirsitalon Marjan tai Siirappia ja hunajaa -blogin Marian kautta. Olen siis mukana kahdella arvalla. :o)

    ReplyDelete
  109. Ensimmäinen vierailukerta täällä blogissa... hmmmmm.... olisinko tullut jonkun toisen blogin kautta tai sitten facebookin kautta.. En voi muistaa sitten millään. No tulin, näin ja hyväksi havaitsin, tänne jäin :D

    2 arpaa + fb

    ReplyDelete
  110. Blogiin löysin googlettamalla sisustusblogeja.
    luinkin sitten koko blogin kokonaan läpi :)
    -miija

    ReplyDelete
  111. Kiva arvonta! Löysin blogisi jonkun toisen blogin kautta. Olen mukana kahdella arvalla ja facebook-fanina. Kivaa joulunodotusta! :)

    ReplyDelete
  112. Kahdella arvalla mukana :) Eksyin tänne kesällä, taisin löytää blogisi jonkin toisen blogin kautta ja suurena kissarakastajana omat kisusi veivät sydämeni! En kyllä pistä noita ihania sisustuspostauksiasikaan pahitteeksi :) Ihana blogi sinulla!

    ReplyDelete
  113. Huomasin työkaverin tykkäävän tästä blogista facebookissa ja päätin kurkistaa. Nyt täysin koukussa, kiitos!

    Sameli

    ReplyDelete
  114. Hei,
    Varmaankin Sisustus ja Sepustus blogin kautta törmäsin tähän blogiin. 2 arvalla mukana, omaa blogia ei ole:( Myös Facebookissa tykkään. Sainpas tästä postauksesta ideoita myös omaan pikkujouluasuuni, kiitos siitä.

    t. Nina K.

    ReplyDelete
  115. Jonkin toisen blogin kautta tämän löysin, nimeä en kyllä muista!
    Ihana blogi, ja ihania teiän kissat :)

    ReplyDelete
  116. Ihana arvonta,mukana yhdellä arvalla.

    Muistaakseni löysin tämän blogin toisen blogin kautta.Ihania ideoita olen täältä saanut kotiini,ja erityisen kiitollinen olen niistä postauksista missä on kerätty mm. kodinhoitohuoneen ja keittiön oleellisimmat jutut yhteen niitä suunniteltaessa.

    ReplyDelete
  117. Moi,

    Osallistun arvontaan kahdella arvalla. Päädyin blogiisi kenties valkoista sisustusta rakastavana, mutta se, mistä blogiisi muinoin löysin, on unohtunut. Villi veikkaus on, että Sisustus ja Sepustus -blogin kautta :)

    Maiju

    ReplyDelete
  118. Mukana kahdella arvalla :) löysin blogisi juuri äsken toisen blogin kautta, jossa tätä arvontaa mainostettiin :D nimi vaikutti kiinnostavalta ja päätin käydä katsomassa. Rakastuin heti! :) aivan ihania sisustuspostauksia ^_^ Liityin myös lukijaksi.

    Aivan ihana arvonta :)

    ReplyDelete
  119. Löysin bloigisi vasta hiljattain googlettamalla valkoisia sisustusideoita.

    ReplyDelete
  120. Päädyin blogiisi ensimmäisen kerran, kun googletin Kartellin Bourgie-lamppua. Sain sellaisen lahjaksi ja päätin katsoa, millaisia sisustusratkaisuja Bourgien omistajilla on. :) Luettuani blogiasi, se pääsi välittömästi kirjanmerkkilistalle.


    Reetta

    ReplyDelete
  121. Kaikilla kolmella arvalla mukaan.

    Mä eksyin ekan kerran blogiisin googlen avulla, kun hain käyttökokemuksia valokuvatapetin laitosta.

    Kokemuksesi ansiosta meiltä löytyy olohuoneen seinästä Brooklynin silta. :D

    ReplyDelete
  122. Kahdella arvalla mukaan! Olen ollut blogisi lukija jo kauan säännöllisen epäsäännölisesti, mutta en muista miten ensimmäisen kerran tänne löysin :) Luultavasti jonkun toisen blogin kautta.

    ReplyDelete
  123. yhdellä arvalla jälleen mukana!!mistä lie tänne olen ensimmäistä kertaa tieni löytänyt,mutta usin kyllä tulee käytyä.suosikkiblogini!!!tiitu

    ReplyDelete
  124. mukana kahdella arvalla +olen facebookkilainenkin!
    -ensimmäisen kerran tänne "eksyin" kaverini vinkistä ja sen jälkeen olenkin aika säännöllisesti lueskellut :-)
    -Merja-
    ps. laitoin aikasemmin jo kommentin mutta facebook jäi pois ja nimi/nimimerkki... :D

    ReplyDelete
  125. Kaipailin uuden keittiön suunnittelun yhteydessä inspiraatiota ja päädyin blogiisi aika monen mutkan kautta :)

    ReplyDelete
  126. Olen kahdella arvalla mukana arvonnassa ja tykkään blogistasi fb:ssa. Erään sisustusblogin kautta löysin mielenkiintoisen blogisi reilu vuosi sitten :)

    ReplyDelete
  127. Voi vitsit, pitkään olen miettinyt että haluaisin löytää jonkun hyvän sisustusblogin ja kas, nythän se löytyi :) Päädyin tänne erään omaan blogiini kommentoineen lukijan kautta ja Bloglovinin lukulistalle meni välittömästi. Eli tämän sepustuksen lopputulemana, mukana siis kahdella arvalla :)

    ReplyDelete
  128. Eksyin blogiisi puksipuuta googlettaessa :)

    *Kirsi*

    ReplyDelete
  129. Moi.Yhdellä arvalla mukana, Blogisi löysin listalta,olen innokas sisustusblogien lukija.

    T.Pörri

    ReplyDelete
  130. Arvalla mukana :) Googlen avulla löysin kauniit sivusi, ajankuluksi selailin sisustusblogeja. Vuoden verran olen ollut blogisi vakkarivierailija.

    ReplyDelete
  131. Kahdella arvalla mukana :) Blogiisi löysin aikoinaan toisen blogin suosikkilistan kautta ja siitä asti olen täällä vieraillut!

    ReplyDelete
  132. Päädyin blogiisi jonkun toisen blogin kautta. Olisko ollut Char & the City?!
    -Annu

    ReplyDelete
  133. Hejssan! Päädyin tänne jonkun toisen blogin kautta, kun joku oli listannut suosikkiblogejaan. Ihan yksi lemppareista on tämä :) Sun sisustustyyli todellakin nappaa ja kun mullakin on kotona kaksi raitapöksyä, niin ihan täydellistä lukea näitä sun postauksia! :D

    Kahdella arvalla mukana ja facebook ryhmään kuulun myös :)

    ReplyDelete
  134. Kahdella mukana pikkujoulukauteen sopivan palkinnon arvonnassa, olen siis myös lukijasi. Millään en enää voi muistaa kuinkahan olen blogiisi ensi kertaa tullut, luultavasti jonkin muun blogin linkistä, ehkä oli sisustus ja sepustus...

    ReplyDelete
  135. Taisin löytää joskus blogisi jonkun toisen blogin kautta ja siitä asti olen tykännyt lukea!:) kahdella mukana.

    ReplyDelete
  136. En muista kylla ollenkaan. Se on ollut mita todennakoisemmin niin, etta joku on maininnut blogisi omassa blogissaan tai sitten se on blogilistan kautta. Kauheen hyva kysymys!

    Ja mahan sua jo seuraan tietty tan bloggerin kautta ja naamakirjassakin fanitan valkoista vallankumousta!

    ReplyDelete
  137. Mukana ollaan kahdella arvalla. Sainpas samalla klikattua itseni lukijaksi, vaikka kauan olen jo mukana roikkunut :) Oliskohan ollu jonkun toisen blogin kautta tieni tänne löytänyt, villi veikkaus!

    ReplyDelete
  138. Oonko mä vielä vastannut tähän?!

    Alusta asti olen ollut mukana lukemassa blogia! :)
    Mukana kahdella arvalla! :)

    ReplyDelete
  139. Olen mukana kolmella arvalla:
    http://shining-land.blogspot.com/2011/11/all-you-need-is-white-giveaway.html

    Päädyin blogiisi Urpon takia.
    Isäni ja Tanja ottivat kyseisen hurmurin ja heidän kautta löysin tieni blogisi lukijaksi!
    Kiitokset siis kyseiselle kissalle että löysin näin mielenkiintoisen sisutusblogin.

    ReplyDelete
  140. Kahdella arvalla ollaan mukana :) Löysin blogisi blogilistan kautta, kun halusin etsiä uusia sisustus-aiheisia blogeja syysiltojen piristykseksi. Olen kyllä tykännyt kovasti ja kas kummaa hei, kohtahan on jo talvi - syysmasennus torjuttu siis aika mallikkaasti ;)

    ReplyDelete
  141. Yhellä arvalla mukana.
    Toisen blogin blogilistan kautta löysin tänne alunperin. :)

    -bozanna-

    ReplyDelete
  142. Jaa-a...olisinkohan nähnyt blogisi facebookin kautta..puolisen vuotta sitten, ja siitä se sitten lähti...vakituiseen tulee tsekattua blogisi, joka onkin hyvällä maulla koostettu :)

    Ja täällä pukeudutaan myös musta/valkeaan pikkujouluasuun....ja totta, punaiset kynnet ja huulet passaisi kyllä(tosin hiuksissakin hieman punaista pilkahtaa)joten ei muuta kun arvontaan mukaan !!

    ReplyDelete
  143. Ihanan punaiset jutut :)

    Lukijaksi päädyin aikanaan toisen blogin kautta, sivusi on pitkään ollut kirjanmerkeissä ja säännöllisesti käyn kurkkimassa ihania sisustusjuttuja.

    /Hattis

    ReplyDelete
  144. Kahdella arvalla mukana :) !

    Eksyin tänne muistaakseni sisustusjuttuja googletellessa.

    ReplyDelete
  145. Bloglovinin kautta päädyin ensimmäistä kertaa blogiin, ja sen jälkeen olen ollut täysin koukussa. Näin jonkun mielenkiintoisen sisustuspostauksen "Popular"-osiossa, ja siitä se sitten lähti. :)

    Bloglovinin kautta lukijana oleminen ei varmaan riitä kahteen arpaan, vai riittääkö? Muutoin olen mukana yhdellä arvalla.

    ReplyDelete
  146. Kahdella arvalla mukana, ja mukaan lukijakseni tulin jonkun toisen blogin kautta, en vaan nyt muista mikä se on .. mut pääasia tykkään lukea blogiasi:)

    ReplyDelete
  147. Keittiövinkkejä etsiessäni löysin blogiisi ja siitä lähtien täällä on tullut vierailtua :)
    Liityin lukijaksi, joten kahdella arvalla mukana. Ja facebook ryhmään kuulun myös :)
    -2:n tytön äiti-

    ReplyDelete
  148. Päädyin blogiisi kirjoittaessani googleen all you..ja jotain. Vaihtoehtoina tekstilleni siis tarjoutui blogisi nimi ja mielenkiinnosta sitä sitten saman tien klikkailin.Olen seuraillut jo pidemmän aikaa ja pitänyt kovasti.
    Mukavaa joulun odotusta!
    Terkuin, Saara
    Niin, mukana siis kahdella arvalla.

    ReplyDelete
  149. En muista kyllä miten päädyin blogiisi, jotenkin monen mutkan kautta;)
    kahdella arvalla mukana! :)

    ReplyDelete
  150. Voi kun onkin kaunis jouluinen väri. Osallistun mielelläni kiitos. Aika alusta asti olen blogiasi lukenut ja varmaan jostain toisen sisustusaiheisesta blogista päädyin tänne,
    t. Äippä

    ReplyDelete
  151. Toisesta sisustusblogista löysin tieni tänne ja säännöllsesti käyn lukemassa. Herkullisen värisiä palkintoja tarjolla, toivottavasti onni suosii ;-)

    ReplyDelete
  152. Kahdella arvalla mukana :) Sä taisit kommentoida mun blogia ja sitä kautta löysin sitten tänne :)

    ReplyDelete
  153. Päädyin blogiisi jonkun toisen blogin kautta - en enää muista minkä. Säännöllisesti seurailen ja olen seuraillut useamman kuukauden. Ihania kuvia ja kivoja tekstejä. Jatka samaan malliin :)

    Mariakuu

    ReplyDelete
  154. Kahdella arvalla mukana. Eksyin blogiisi selaillessani muiden blogeja, kurkkaan aina muiden sivupalkista parhaimmat ja tsekkailen niitä sitten läpi. Tänne olen nyt eksynyt useammankin kerran viimeaikoina :)

    ReplyDelete
  155. Kahdella arvalla mukana!:)
    Täytyy myöntää, että en muista kuinka löysin tämän blogisi! Ei voi kyllä muuta sanoa, kun että onneksi löysin :) ihan huippu ihania juttuja, ja ihanat kisut on AINA päivän piristys! ^^
    soile1992@hotmail.com

    ReplyDelete
  156. Osallistun arvontaan kahdella arvalla. En vaan tiedä, pitääkö johonkin ilmoittautua lukijaksi, mutta olen jokatapauksessa seurannut blogiasi jo hyvän aikaa! :) Sisustusmakusi on samanlainen kuin minulla, ja blogisi perusteella opiskelemme samalla alalla :) Itse valmistun Sisustusartesaaniksi vuoden päästä! =) -jenppu-

    ReplyDelete
  157. Kaksi arpaa kiitos! Luulen löytäneeni blogisi bloglovinin suomenkielisten blogien listauksesta joskus tuossa alkusyksystä. Siltähän tätä seurailenkin :)

    ReplyDelete
  158. Arvontaan mukaan.Eksyin blogiisi Sisustus ja Sepustus blogin kautta!

    ReplyDelete
  159. Löysin blogisi toisen blogin kautta :)
    creepingdeath@suomi24.fi

    ReplyDelete
  160. Hello - ihana blogisi, seuraan sitä viikottain, päädyin sinne K:n pitämän blogin kautta :) Nyt arvontaan mukaan tällä kommentilla.

    marraskuun terkuin, Sipsukka

    ReplyDelete
  161. Heippa!

    Ensimmäistä kertaa löysin blogisi Sisustus ja Sepustus -blogin kautta. Koukkuun jäin, kun sisustaminen ja eläimet on myöskin sydäntä lähellä. :)

    Osallistun kolmella arvalla ja taidanpa olla facebookissakin liitynyt. :)

    ReplyDelete
  162. Blogiisi eksyin muistaakseni tämän vuoden alussa googletettuani sisustusaiheisia blogeja. Ja tämä on yksi parhaista! :)

    Kahdella arvalla olen mukana :)

    ReplyDelete
  163. Mukana yhdellä arvalla!:) Blogisi taisin löytää silloin joskus sisustus ja sepustus-blogin kautta.

    t.Piia

    ReplyDelete
  164. Päädyin tänne toisesta blogista ja klikkasin heti blogilistalle. Sen jälkeen onkin tullut käytyä säännöllisesti reilun vuoden ajan. Olen myös facebookfanisi :)

    ReplyDelete
  165. Jonkin aikaa olen blogiasi seurannut ja koska ise valkoisen sisusuksen ysävänä olen varmasti etsinyt valkoisia sisustuksia ja tätä kautta sitten löytänyt sivusi.

    ReplyDelete
  166. Ehdottomasti mukana. Ja kahdella arvalla!

    Alunperin blogin löytin vinkkinä jostain toisesta blogista. Nyt tämä kuuluu jo vakiokäynteihin ;)

    ReplyDelete
  167. Kahdella arvalla mukana.Kaveri joskus suositteli.

    ReplyDelete
  168. Osallistun kahdella arvalla! Löysin blogiisi ystäväni blogin kautta, ja ihastuin blogiisi heti ensisilmäyksellä! Olen ollut aktiivinen (mutta hiljainen ja ujo) lukijasi jo pitkän pitkän aikaa! Blogisi on inspiroinut minua paljon, ja piristänyt ankeaa arkeani, kiitos tuhannesti siitä!

    ReplyDelete
  169. Hei vaan! Kahdella arvalla mukaan vielä viime hetkillä!! =)
    Luulen, että löysin tänne ystäväni Marjan Vaaleanpunaisesta hirsitalosta.

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S