Wednesday, November 16, 2011

Ihanuus vai inhokki?

Pidän itseäni melko avarakatseisena, mitä tulee sisustukseen. 
Oman makuni tiedän tasan tarkkaan, mutta toki pidän muunlaisistakin sisustuksista. Vaikka pitää jostain, ei se automaattisesti tarkoita et sen haluaa omaan kotiin. Joskus riittää siis se, kun vain pitää jostain :)
Tässä postauksessa näytän teille kuitenkin jotain sellaista, mitä en ihan ymmärrä ja mikä suoraan sanottuna saa mut nauramaan eli oon tässä aika samoilla linjoilla mieheni kanssa... 
Huomautan myöskin, ettei kenenkään pidä tästä postauksesta loukkaantua, sillä makuasioista EI voi kiistellä. Makuasioissa ei kukaan ole koskaan oikeassa tai väärässä, on vaan erilaisia makuja ja mieltymyksiä. Ja hyvä niin!

Arvaatteko tästä kuvasta mikä pistää hiukan negatiivisella tavalla mun silmään?

Siis tuo lamppu! Joo, tosiaan lamppu. Nyt ei kyllä voi puhua valaisimesta :D

Siis oikeesti???

Mun mielestä tällaiset lamput sopii hyvin sellaiseen tehdastyyliin raakabetoniseinineen yms. 
Ei tämmöisiin ympäristöihin, näissä ne melkein kuin pilkkaa kaunista sisustusta, vähättelee sitä ja kotia ympärillään. Liian orvolta näyttää yksi lamppu isossa tilassa.


Nämä valaisimet (nyt voi jo puhua valaisimista) on ihan kivat, sopii tähän ympäristöön. Eli nämä ei enää mulla lukeudu inhokkeihin, vaikkakaan omaan kotiini näitäkään ei ole tulossa. Mutta tässä kokonaisuudessa nämä jo miellyttää silmääni :)
Kuvat

Tämmöisiä ajatuksia keskellä viikkoa!


Mitäs mieltä te ootte näistä tällaisista lampuista?

31 comments:

 1. Mä tykkään, mut ite laittasin monta tuollaista samaan rykelmään, vaikka viis tuommosta ja eri korkeudelle.

  Heh mä mietin kauan et mistä et tykänny tossa ekassa kuvassa ja en keksinyt ni oli pakko lukea eteenpäin :D
  Kivaa keskiviikkoa ässälle :)

  ReplyDelete
 2. Niin samaa mieltä! Ihan kamalia nuo lamput ja pilaavat muuten kauniin sisustuksen :/ Nuihin kyllä kiinnittyy heti huomio (Sehän se kai on tarkoituskin kun on värilliset johdot ja kaikki ;))

  ReplyDelete
 3. Joo, kyllahan ne vahan silta nayttaa, etta siita jotain puuttuu. Ei voi sanoa, etta inhoan niita, mutta ei niita myoskaan meille tule. Kuten sanoit, sopii johonkin tietynlaiseen ymparistoon.

  Ma myos tykkaan niin monenlaisesta tyylista, mutta kaikkia tyyleja ei tule meille kotiin! :-D

  ReplyDelete
 4. Juu ei meille. Eikä oikein suurimpaan osaan noista kuvien kodeistakaan käynyt. Hauskoja ehkä toisenlaisessa ympäristössä.

  ReplyDelete
 5. Ei henk.koht. nappaa myöskään mua. Meillä kun mies on vielä valaituksessa niin tarkka ja toteuttanut meidän kotiin itse paljon valaistuksia, niin olen itsekin tullut niistä melko tarkaksi.

  Kuitenkin mun on pakko myöntää, että meillä on makkarissa juurikin tuollainen valaistus tällä hetkellä. Huone odottaa remontointia, emmekä siksi ole vielä saaneet sinne parempaa valaisinta :D (seliseli :D)

  ReplyDelete
 6. Olen AIVAN samaa mieltä. Jotenkin näyttää siltä, että lamppu olisi väliaikaisratkaisu, että sisustus on jotenkin kesken. Ei minun mielestäni sovi noihin kuviin.

  ReplyDelete
 7. Heh, mä tykkään noista pikkusen :D Musta olis ihana laittaa vaikka eteiseen tollasia useampi eri korkuudelle semmoseen kasaan ei siis minne sattuu :D

  ReplyDelete
 8. Minä ymmärtäisin nuo lamput paremmin mustalla johdolla noihin tiloihin. En inhoa, mutten oikein tykkääkään. Oma maku on esim. 15 vuodessa muuttunut paljon. Ensimmäisen oman kodin sisustus hymyilyttää nyt, mutta se oli kuitenkin hyvin ajankuvansa mukainen ja ihan kiva koti. Ehkä me 15 vuoden päästä kauhistellaan taas tämän päivän ratkaisuja, sehän se on kauppamiehilläkin tavoitteena :D!

  ReplyDelete
 9. Siis oikeesti, todellakin!! :oD Kamalia. Heti ensimmäisessä kuvassa pisti silmään punainen lampun johto ja arvasin heti, että siitä on kyse. :oD

  Siis näin ammattilaisenahan pitäis olla aika avarakatseinen, mutta en mä kyllä ihan ensimmäiseks lähtisi tuollasia ehdottamaan...ainakaan tuohon kokonaisuuteen. Mutta kyllä tiedän ihmisiä joita tuollaiset lamput (tai pitäiskö oikein sanoa "polttimoratkaisut" :oD) viehättää ja eikä siinä mitään, makunsa kullakin, voihan jotkut inhota vaikka valkoista sisustustakin....vai voiko, ei kai?? :oD

  ReplyDelete
 10. J: joo sellanen rykelmä ois ehdottomasti parempi, mut senki laittaisin johonki karuun loft-asuntoon ;D
  kiitos samoin jii :))

  Carita: joo ei noita ainakaan voi olla huomaamatta, heh!

  Rags: joo sepä se oiski ku haalis omaan kotiinsa kaikenmaailman tyylejä ;D. mulla tulis ainaki melko levoton olo!

  Anttis: jep, johonki loftiin vois sopia :P

  Janet: heh! mulla tulee jotenki raksavalaistus noista mieleen :D

  ReplyDelete
 11. Anne: väliaikaisratkaisu nimenomaan tulee mieleen!

  Saara: joo esim. sellanen viiden rykelmä ois parempi, mut sekään ei mun silmissä sovi tän postauksen kuvien koteihin :D. toki kiva et joku näistä tykkää :)

  Pilvi: joo kyllä se maku muuttuu ja hyvähän se on et raha liikkuu :)

  Helene: heh :D. kyllä ammattilaisellakin oma maku on! ja ihan totta, aivan joka asialle löytyy ne tykkääjät ja inhoajat. ja hyvähän se vain on ettei kaikki tykkää samasta :)

  ReplyDelete
 12. Hauska postaus. :D Oon miettiny, että onko makuni jotenkin outo, kun nuo paljaat hehkut ei oikein kolahda, mutta näköjään meitä on muitakin samassa junassa.

  ReplyDelete
 13. Olen kanssasi samoilla linjoilla, ei iske ei ;)

  ReplyDelete
 14. No kyllä oli hirvitykset, varsinkin keittiön pöydän päällä oleva viritys. Ihan kuin hyttynen itämeressä fiilis ;D ja en tarkoita positiivisella mielellä :S makunsa kullakinkin. Ihailen tässä taas le klinttiäni♥ T:Niina ja 4kisua

  ReplyDelete
 15. Hmmm, nuo lamput juu... voisivat sopia johonkin muuhun sisustukseen, itse en minäkään niitä huolisi ja jos olisi PAKKO edes väliaikaisesti, niin johdot ei kyl roikkuisi tollai!

  ReplyDelete
 16. Minusta nuo on omalla tavallaan aika söpöjä. Meillä on liian tavallista joten omaan kotiini en voisi ottaa, mutta tosiaan johonkin loft asuntoon voisi olla ihan ok.

  ReplyDelete
 17. Minä taas tykkään noista tosi paljon ja makkaristamme löytyykin valkoisella narulla tuollainen. Pidän siitä, että se on todella huomaamaton, eikä kerää pölyä ollessaan suoraan sängyn päällä! Mutta makuasioista ei voi kiistellä ;)

  ReplyDelete
 18. En tykkää. Sitä mieltä :) Kivaa loppuviikkoa!

  ReplyDelete
 19. Heh, minuakin nämä on monesti huvittaneet =D
  Toki saat omassa blogissasi kirjoitella mitä haluat ja kertoa omat mielipiteesi, tyhmä on se joka siitä itseensä ottaa! =)

  ReplyDelete
 20. Musta nuo lamput on kivoja jossain pienissä tiloissa, noissa näyttää nimenomaan naurettavilta, liian pieni valaisin roikkuvana suureen tilaan.

  ReplyDelete
 21. Hih, meiltä löytyy nipussa noita mustilla ja valkoisilla johdoilla . Ovat mun mielestä kivat kun on korkea kattokorkeus ja ovat sillain solmittuna rykelmässä. :) lisäksi meillä on eteisessä ihan sellainen musta roikkavalaisin, oikein kunnon "raksavalaisin"! :))
  mutta niinhän se on, makuasioista ei voi kiistellä ;)

  -A-

  ReplyDelete
 22. Minusta nuo on jollain tavalla ihan kivat :) Sopisi just johonkin tehdasmaiseen sisustukseen tai sitten kohdevalaisimeksi, jos olisi useampi kappale. Kuitenkin noissa makkari- ja eteiskuvissa mittasuhteet on mun mielestä liian avarat tuolle valaisimelle.

  -taika

  ReplyDelete
 23. Anonyymi: vaatii pilkettä silmäkulmaan jos näkee tän hauskana, joten kiva huomata et edes joillain lukijoilla sitä on :)

  Night at Vogue: :))

  Anne: :D

  Niina ja 4kisua: voi että mä repesin :DD
  Le Klint on kyllä niin pure love!

  Sari: joo jotenki noihin ne ei oikein passaa, tuo firma käyttää noita nyt lähes jokaisessa stailaamassaan asunnossa...

  Hanna ★: loft-asuntoon juurikin!

  ReplyDelete
 24. E: tuo pölypointti onkin hyvä! ei voikaan kiistellä, kiva et on erilaisia makuja ja jokaikiselle asialle tässä maailmassa löytyy ne ihmiset jotka pitää ja ne jotka ei pidä :)

  Johanna: kiitos samoin Johanna! :)

  Anniina: no tottahan toki saan! ja toiv. tästä ei nyt joku taas ottanu nokkiinsa sitte.. tai no semmosia löytyy aina, aina on joku tyytymätön ja sillä hyvä! :)

  Anonyymi: no sepä juuri! korostuu oikein ton lampun pienuus noin suuressa tilassa...

  A: arvaas mitä! nyt kuulin sulta sellasen version, mistä voisin itekki pitää! semmonen ihanan runsas rykelmä noita mustavalkoisena, NAMMM!!! jos vain haluat/viitsit, voisit ilomielin laittaa kuvan siitä sähköpostiini :))

  taika: no niinpä! jotenki tossa ympäristössä vaan näyttää hassuilta, jossain upeassa loft-asunnossa fiilis ois ihan eri!
  edellisen kommentoijan A:n versio noista lampuista kuulostaa mun korvaan tosi herkulta!

  ReplyDelete
 25. Hahah, ite taas tykkään! Meillä tuollainen roikkuukin portaikossa, jossa korkeutta on reilut 4 metriä. Sopii ku nappi paitaan tiiliseinää ja puuportaita vasten :) Ja meillä sentäs on melko normaali rivariasunto, ei edes mikään ihana lofti.

  ReplyDelete
 26. minni: portaikossa varmasti kiva yksityiskohta! ei oo liikaa (kuten 20 neliötä) tilaa ympärillä, joten näyttää varmasti hyvältä!

  ReplyDelete
 27. Tietyssä ympäristössä varmaan ihan jees, mutta itse en kanssa lämpene.. Ehkä silleen että ois vaikka viisi nipussa tai jotain, vois menetellä, mutta missään muodossa ei meille tulisi. =)

  ReplyDelete
 28. Tinsku: niinpä, oon samaa mieltä :)

  ReplyDelete
 29. Mä taas rakastan noita! Ja nimenomaan yksittäin. Sopivan karuja :) Muuten meil on paljo samanlainen maku mut valaisimissa ei. Vaikka toki voisin tuon Soihdun (?) teiltä ottaa :)

  ReplyDelete
 30. nonni! kato ei tiedä vaikka niistä innostuukin ;) voin laittaa sulle kuvaa, kunhan tässä oon joku päivä sillain kotona että sais vähän luonnonvaloa! ja voin laittaa kuvan siitä eteisen roikkavalostakin ;)

  -A-

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S