Wednesday, November 16, 2011

Hyvää mieltä kollaasista

Mun koneelta löytyy kollaasi kauniista asioista (materialistisista), jotka nään ensimmäisenä ku avaan koneen kuvatiedostot. Tämä kollaasi ihastuttaa mua päivästä toiseen, on tehny niin jo pitemmän aikaa! 

Hyvän mielen kollaasiini kuuluu Eamesin RAR-keinutuoli, Mulberryn Bayswater, Le Klint 172A & Ludwig Mies van der Rohen Barcelona-tuoli:





Yhdessä nämä neljä muodostaa jotenki tosi kauniin, silmiä hivelevän kokonaisuuden. Valkoista väriä, kauniita muotoja & lämmintä puuta :)
Kauniita klassikkoja, joissa silmä lepää!


Melkoisella varmuudella voin sanoa, että noista neljästä kollaasin tuotteesta Le Klintin 172A (tai 172B) on ainoa, minkä mahdollisesti jonain päivänä hankin. Nämä kolme muuta on haaveita, sellaisia haaveita jotka voi aivan hyvin jäädäkin haaveiksi. Saan iloa vain niiden katselemisesta ja se riittää! En nimittäin todellakaan hankkisi 8000 euron nojatuolia, juuei!
Joskus myös ihastus jonkun tuotteen hankkimiseen laimenee, kun siitä tulee liian "nähty". Niinpä ne päätyy ennemminkin kollaasin muotoon kuin oikeasti kotiin.
Oikeastaan välillä tuntuu kuin omistaisin nuo kaikki, niin usein ne koneellani nään :D. Tässä siis hyvä keino sellaisen oman budjetin ylittävän tuotteen "hankintaan" ;)
Pitääpäs alkaa miettiä uutta kollaasia!

Mitä teidän hyvän mielen kollaaseista löytyisi?

21 comments:

  1. Pitänee alkaa tehdä kollaaseja ylikorkeista mutta ah niin kauniista korkkareista (yleensä hinnasta puhumattakaan) joilla murtaisin vaan nilkkani :D
    Ja kylläpä tuo valaisinkin kelpaisi omaan olkkariin ;)

    ReplyDelete
  2. Oi kiva kun sieltä löytyy minun Bayswater...se ei sitten vissiin olekaan mummolaukku ;)

    ReplyDelete
  3. Pitäs olla tykkäys nappi täälläkin niin tyykäisin Annikan kommentista :) Voisin myös tehdä kosmetiikka kollaasin, auttaiskohan se kosmetiikka vimmaan.. Kauniita nuo kuvat, varsinkin tuo 8000e tuoli?! Oon ihaillu sitä sisustuslehdissä, mut en oo koskaan tienny sen hintaa, ompas tuolilla hintaa, varmasti jää täälläkin haaveeksi, ei epäilystäkään :)
    Nim:white

    ReplyDelete
  4. Ihan kivoja haaveita : )
    Nojatuolin ja laukun voisin minäkin ottaa...

    ReplyDelete
  5. Hej, kaunis kollaasi todella! En tiedä mikä on sun kanta "kopioihin", mutta vinkkaan varoksi, että ebayssa Eamesin inspiroimat keinutuolit ja tuolit maksaa alle 100e... ;) Kokemustakin on, eli uskallan sanoa että kauniita ovat!

    ReplyDelete
  6. Annika: voi siinähän loistava idea, teehän! ;)

    Soile: :D tätimäinen oli se termi Soile, tätimäinen! ja jotenki tää blogimaailma on aivopessy mut ton bayssin suhteen!!! en itekkään tiiä mitä mulle on tapahtunu ku pidän siitä ;D. mut en mä sitä varmaan ikinä hanki, ei oo käyttöä tolle mallille. tosin yks toinen laukku mulla on suunnitelmissa, Marc by Marc Jacobsia :P

    white: voi varmasti auttais!! :)
    joo aito Barcelona-tuoli on aivan älyttömän hintainen, sen rahi puolestaan lähtis vaivaisella neljällä tonnilla ;D

    Laura: kiva et löyty jotain :)

    Kaisa: hmm, mä oon päässy yli tuosta Eames-villityksestä, mikä vielä kesällä oli kovakin :D. silloin harkitsin vakavissani tota keinutuolia, mut sekin tais nyt jäädä tän kollaasin tasolle ;)

    ReplyDelete
  7. Ihana laukku sulla kuvassa. Täytin juuri pyöreitä ja sain mieheltäni lahjaksi konjakin värisen Michael Korsin nahkalaukun. Se on ihanan paksua nahkaa. Klassinen ja tyylikäs malli, jossa sopivasti koristeluja. Olen aivan myytyä naista. <3

    ReplyDelete
  8. Ompa tosiaan kaunis kollaasi!

    Tällä hetkellä mun haavelistalla on Artekin Kanto, jonka aion jossain vaiheessa hankkia. Tykkään katsella moniakin tavaroita blogeissa ja sisustuslehdissä, mutta moni saakin jäädä vain haaveeksi.

    Viittaus edelliseen postaukseen, se lamppu roikkuvalla johdolla olisi mun kauhu meidän kodissa. Yritän muutenkin piilottaa kaikki johdot pois silmistä :) Mulla kestää muutenkin tottua kaikkiin muotijuttuihin niin vaatteissa kuin kodin sisustamisessakin, ehkä pidän siitä sitten, kun se ei ole enää muodissa:)

    T: -M-

    ReplyDelete
  9. Sari: oi kuulostaa tosi hyvältä! mäki täytän ens vuonna pyöreitä, oiskohan se laukun paikka :P

    M: hei, meillekin tulee Kanto! jossain vaiheessa :)). juu tääkin kollaasi on vain sellainen haave-kollaasi, en edes aio noita hankkia enkä siis edes haluaisi :D
    johdot on kyllä inhotuksia, varsinkin oikein sellaiset johtokasat YÖKS

    ReplyDelete
  10. Ai niinhän se olikin :D Mutta kiva, että meillä alkaa pikkuhiljaa tuo laukkumakukin osumaan kohdilleen ;)

    ReplyDelete
  11. Soile: joo niin on, tosin mua vähän jänskättää kuinka pitkälle tää oikein menee :D

    ReplyDelete
  12. Ihana kollaasi, kauniita klassikkoja. Tuo nojatuoli olisi tosiaan niin ihana, hinta tosin on varsin huikea.

    ReplyDelete
  13. Hanna: niin ois, mut jää haaveeksi :)

    ReplyDelete
  14. Nyt on ihan pakko tulla vinkkaamaan!! Käyhän katsomassa, millaisia tarjouksia mm. näistä tuotteista on Designers Revolt -nettikaupassa - ovat lähes puoli ilmaisia!

    Terv. Kape

    ReplyDelete
  15. Kape: wau!!!!! onkohan nuo aitoja/luotettava liike? onko sulla kokemusta? tuntuu et liian hyvää ollakseen totta :D

    ReplyDelete
  16. Sama tuli itsellekin mieleen, että miten mahtaa olla luotettavuuden kanssa, kun itselläni ei valitettavasti ole kokemusta kyseisestä liikkeestä. Nappasin tämän vinkin Valkoisen Harmajan blogista, jonne joku oli käynyt samaista asiaa vinkkaamassa. En sitten voinut vastustaa kiusausta laittaa sinulle eteenpäin, kun muistin tämän postauksesi. Pitänee tutkia asiaa vielä vähän lisää, ennen kuin uskaltaa tilata...

    Mukavaa vuodenvaihdetta sinulle ja kisuille!

    Terv. Kape

    ReplyDelete
  17. Kape: kiitos kun tulit vinkkaamaan! voisin tässä lähipäivinä kysyä lukijoilta onko heillä tästä kokemusta niin ehkä saataisiin lisätietoa :)

    ReplyDelete
  18. Ei tarvinnut kovin paljoa Googlella penkoa, kun löytyi jo mm. seuraava artikkeli: http://www.ehandel.org/nyheter/designers-revolt-saljer-billiga-mobelkopior-pa-natet-helt-lagligt/

    Ilmeisesti tuo kauppa kannattaa unohtaa saman tien! Liian hyvää se olikin ollakseen totta... :(

    Nyt kyllä ihan hävettää! Pahoitteluni, että tulin tänne innostuksissani asiasta edes mainitsemaan - ilman minkäänlaista taustatyötä...

    Terv. Kape

    ReplyDelete
  19. Kape: älä ole pahoillasi, eihän tässä kenellekään ehtinyt mitään vahinkoa tapahtumaan! mistäpä noista tietäis, netti on pullollaan kaikenlaista :)

    ReplyDelete
  20. Eikait sillä väliä jos ostaa keittiöön eamsin tuolit ebaysta halvalla? Muut design tuolit aitoja mitä omistan(3).. On nii paljo muutaki rahamenoo että oli pakko jo luovuttaa, vaikka ois tahtonut aidot:( ihanat on nuokin!!;D

    Heli

    ReplyDelete
    Replies
    1. eihän sillä mitään väliä olekaan, jokainen aikuinen ihminen päättää itse omasta elämästään ja siihen liittyvistä päätöksistä/hankinnoista :)
      eihän niitä kukaan voi tulla arvostelemaan.

      Delete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S