Tuesday, November 22, 2011

Äänestä jouluolohuonetta

Juu oikeassa olitte!
Ajattelin tosiaan siirtää punaiset sohvat olohuoneeseen joulun ajaksi, melkoinen huonekalujen roudaamisoperaatio olikin valloillaan lauantaina, mutta nyt en enää tiedä, jääkö nämä olkkariin joulun yli vai roudaammeko ne takaisin jo ennen joulua ;D (Sinänsä sama; ennen vai jälkeen joulun, ei ne kuitenkaan olohuoneeseen pysyvästi ole jäämässä...)

Koska aloin jahkaamaan tätä asiaa, ajattelin kysyä teidän mielipiteitä!


Mitä mieltä olette; punaiset sohvat vai mustanharmaa sohva jouluolohuoneeseemme?
Ehkä tässä käy niin, että annan teidän jopa päättää, you never know... ;)


Ja huom.! Jos päädyn pitämään olkkarissa nämä punaiset sohvat, tummanharmaat verhot siirtyy meidän makkariin. En vaan vielä viitsinyt niitä siirtää, jos se olisikin turhaa, sillä se on aivan oma operaationsa se, huh... (Meiltä puuttuu apuväline, millä päästä vaihtamaan verhoja/ripustamaan joulutähtiä olkkarin ikkunoihin ;D)

Tässä kuvat punaisesta lookista (huonekalujen sijoituksiin ei kannata kovin suuresti huomiota vielä kiinnittää):

Ja tässä harmaasta:


Lisäsin oikeaan sivupalkkiin kyselyn, olisi kiva jos viitsisit sinne käydä äänesi klikkaamassa :)
Kysely on voimassa vain pari päivää!
Niin ja saa toki kommenttiboxiinkin perustella :)

72 comments:

  1. Punainen!!! <3 Ja minusta kyllä harmaat verhot sais olla juuri noin, ettei mene täysin mariannekarkkipunavalkoiseksi ;)

    ReplyDelete
  2. Joo kyllä tuo punainen näyttää niin ihanan jouluiselta ja raikkaalta niin kyllä ääneni menee punavalkoiselle olohuoneelle. :o) Ja minun mielestäni huonekalujen sijoittelu näyttää todella hyvälle, paremmalle kuin ennen. Olet tehnyt hyvää työtä! :o) Tosin mä olen samaa mieltä sun kanssa siitä verhojen vaihdosta, vaihtaisin. :o)

    Vaikka tää sun blogi onkin aivan mielettömän ihana muutenkin, niin tämä (ja jo edellinenkin) postaus oli kyllä varsinainen piristysruiske! :o) Ja siis minähän en yleensä ole mikään räiskyvien värien ystävä niin silti tämä näyttää hyvältä. Olin jo aikaisemmin itsekin päätymässä mielessäni valk./hopea jouluun meille itselle, mutta jotenkin tuo punainen on alkanut näyttämään sittenkin niin kivalle...pienesti ;o)

    ReplyDelete
  3. Kaisa: :) kiva että tykkäisit harmaista verhoista paikoillaan! se ois kyllä huomattavasti helpompi ratkaisu :D
    mut en tiiä miks mua häiritsee puna-valko-harmaa, kaikki yhdessä siis... pelkkä punavalkoinen ois ehkä ihanampi, tykkään Marianne-karkeista ;D

    ReplyDelete
  4. Kävin äänestämässäkin, mutta olen ehdottomasti punavalkoisen kannalla! Se on niin pirteä ja nimenomaan jouluinen. Toki harmaakin on hieno, mutta sehän on teillä koko muun ajan vuodesta. Ja tuo punainen sydänkin sopii kivasti punavalkoisen olkkarin kaveriksi :) Pidä siis ihmeessä nuo sohvat joulun ajan olkkarissa, kun olette ne sinne kovalla vaivalla raijanneet!

    -I-

    ReplyDelete
  5. Helene: niin tuo mustaharmaa sohvahan on divaanisohva, joten sitä ei voi sijoittaa muuten kuin yhdelle seinustalle :). tykkään kyllä siitä sohvasta hirmusti!
    voi kiitos aivan ihanista sanoista, sun kommentti vasta piristysruiske olikin! mä olin ihan varma et harmaavalkoinen vie voiton lukijoiden keskuudessa, mut tällä hetkellä punavalkoinen johtaa :P. kiva yllättyä!
    joo laita jotain pientä punaista joulukotiin, osta vaikka punainen sohva ;D

    ReplyDelete
  6. I: kiitos äänestä ja kommentista! kovalla työllä joo, kyllä siinä hiki tuli ;D. ja toinen kissa menetti kiiltävää turkkiaan, toinen sitä vastoin kuorsas makkarissa.

    ReplyDelete
  7. Punavalkoisen puolesta liputetaan täälläkin. Itse jumiudun herkästi hyväksi havaitsemaani huonekalujärjestykseen, joten hatunnosto viitseliäisyydestä. Lopputulos on hurmaava ja näyttää suorastaan jouluihmisen unelmalta. ;)

    -P

    ReplyDelete
  8. No sekin vielä ;D Ajattele nyt, jos viette sohvat saman tien takaisin toiseen huoneeseen, on kisulikin ihan turhaan menettänyt turkkiaan ja stressannut ;)

    -I-

    ReplyDelete
  9. Minusta ehdottomasti punainen ja pitäisin myös harmaat verhot paikoillaan, tuovat kivasti raikkautta huoneeseen kun ei mene ihan marianneksi :) Toki teet niin kuin itse tykkäät, mutta miksi et laittaisi harmaita ja valkoisia ja harmaa-valko-punaisia tyynyjä sohvalle ja tekisi kolmeväristä olkkaria?
    Olen jo pidemmän aikaa seuraillut blogiasi ja teillä on todella kaunista, valoisaa ja harmoonista! Laitoin blogisi myös linkkinä omaani, toivottavasti ei haittaa :)
    Käy toki vierailulla meilläkin!

    ReplyDelete
  10. minä en osaa päättää ; )! muistatkos mikä harmaan sävy teidän olohuoneen seinässä on? Etsin sävyä joka ei taita siniseen...

    ReplyDelete
  11. Heh musta on tullut niin värivammainen että punaset sohvat hyökkää tuolta silmille. Vaikka on se toisaalta hyvä asia, että on joku väriläiskä, varsinkin kun nyt on kyse joulusta!!!

    ReplyDelete
  12. Ehdottomasti punaiset, ainakin jouluksi! voin kuvitella tuonne jo kaikkee muutakin ihanaa jouluista. Ja siitä syystä sun onkin pakko noi tonne jättää että nään sit mitä muuta kivaa keksit jouluks teidän olkkariin ;)

    ReplyDelete
  13. Hei!
    Ääneni menee ehdottomasti puna valkoiselle olohuoneelle, aivan ihanan jouluinen, tykkään!! Harmaat verhot ottaisin itse pois, koska mua saattaisi häiritä ne sitten kun on kuusi ja enemmän jouluvaloja ja koristeita :)

    ReplyDelete
  14. Oi!

    Näyttävätpä punaiset sohvat hyvältä! Pidä ehdottomasti nuo joulun yli, olohuoneesta tuli todella raikkaan ja kauniin näköinen. :) onnistunut muutos!

    -Salli

    ReplyDelete
  15. Täytyy kyllä sanoa, että nuo punaiset näyttävät suorastaan herkullisen raikkailta tuolla vaaleassa olohuoneessa! :) Kun mahdollisuus kerta noin on vaihdella, niin anna ihmeellä olla joulun yli, vaihtelu virkistää aina :)

    ReplyDelete
  16. Punainen näyttää tosi kivalta ja raikkaalta.

    Mitä tulee divaanisohvaan niin eihän sen tarvitse seinässä kiinni olla. Muistaakseni Marko Paananen sanoi jossain sisustusohjelmassa, että suomalaisilla on tapana laittaa kaikki huonekalut kiertämään seiniä vaikka muunkinlaisia mahdollisuuksia olisi vaikka kuika paljon.

    Teidän isot ikkunat ovat kyllä mielettömän ihanat ja valoa tuovat :))

    ReplyDelete
  17. Mahtava väriläiskä tuo punainen, ääneni meni siis punaisille sohville!! :) Kerranhan sitä vuodessa on joulu niin voi "irrotella". Ja minustaki nuo harmaat sopii hyvin tuonne punaisen ja valkoisen comboon!

    ReplyDelete
  18. P: oi kiitos, olipa kivasti sanottu! nyt nään itekki olkkarimme jotenki uusin silmin, kiitos sinun :)

    I: joo jos heti viedään ni siltähän alkaa näkyä jo nahka joistain kohdista ;D

    Anna: ihan hyvä mielipide, mut siten tulis liikaa väriä ku meille tulee vielä ISO vihreä kuusi... ihan liian suuri värikirjo sit mun makuun :D
    kiitos paljon kauniista sanoista <3
    ei tietenkään haittaa linkki ja kiitti, tuun vierailulle!

    Anonyymi: haha, en muista ku sävy on valkoinen :D

    Hyypiön elämää: saanko edelleen käyttää susta sun etunimeä, tunnen sut sillä paremmin ku tällä nickillä? ;)

    ReplyDelete
  19. Saara: heh, mukava kommentti ja kerro toki mitä muuta ihanaa jouluista tuolla näet :)

    Anonyymi: kiva :) ja aivan juuri noin itekki ajattelen verhoista, vielä ku kuusi on vihreä :D

    Salli: voi kiitos paljon kiva Salli <3

    Tonttutyttö: :)

    Onnen Omenia: vaihtelu todellakin virkistää :))

    Tiina: juu ei tarvikaan, mut ku on neljän metrin divaanista kyse, ni ei sitä ihan mihin vaan sijoiteta :D. mun mielestä näyttäis tyhmältä jos se ois esim. puoli metriä irti seinästä. mites sit sen vieressä oleva lipasto, kiinni seinään vai irti ;D
    nää olkkarin ikkunat on kyl ihan lempparit! <3

    Saila: kiitos mielipiteestäsi Saila :)

    ReplyDelete
  20. Itselle punainen väri on tosi värikäs, mutta toi puna-valko olkkari näytti ihan tajuttoman hyvältä!! Ehdottomasti laittasin joulun ajaksi sen noin.
    Ihanan lämmin tunnelma,mutte kuitenkaan liian värikäs tai "sekava" :)
    Määki tahdon punaset sohvat, jotka voi aina halutessaan (jouluks) siirtää olkkariin :D :D

    -Kaz

    ReplyDelete
  21. Of course my darling :)
    Mun bloggeri sekos kun yritin tehdä toista blogia ja se mun nimi tippui tosta poijes..täytyykin käydä lisäämään se uudestaan!!!

    ReplyDelete
  22. Kaz: voi kiitos paljon! ei sit muuta ku soffakaupoille ;D

    Outi: nice one :))

    ReplyDelete
  23. Mie kans liputan puna-valkosen puolesta ja valkosilla verhoilla :) Tosi raikas ja kevyt, tyylikäs ilme tullee minun mielestä kokonaan valkosilla verhoilla :) Ja nuo valkoset tekstiilit on piste i-päälle :)Sitte ku laitat niitä koristeitaki, kuusen ja valoja ja kynttilät ja takka pallaa niin ihana mikä tunnelma tullee olohuoneeseen! Ihanan joulunen, raikas ja kevyt, tyylikäs :) Ja hoppeiset koristeet mitä aiot laittaa niin soppii loistavasti punaseen :)

    On harmaaki totta kai hieno ja tyylikäs :) Ja jos kerta ittekki tykkäät tänä jouluna punasesta niin vielä parempi :D

    ReplyDelete
  24. Ääni täältä puna-valko-harmaalle, se on jotenkin vielä jouluisempi yhdistelmä kuin vain punavalkoinen ja antaa vähän syvyyttä (paremman sanan puutteessa). Mutta jos puna-valko-harmaa on ehdoton ei niin sitten ääni punavalkoiselle! ;)

    ReplyDelete
  25. Hih, sä oot niin "jouluhullu" että pidä ihmeessä punaiset sohvat ainakin joulunajan!
    Vaihtelu virkistää!

    ReplyDelete
  26. voi, tuo punainen olohuoneessa jouluksi on tuhat kertaa kiva. lovin' it.

    ReplyDelete
  27. Annoin ääneni puna-valkealle, koska mielestäni tuo yhdistelmä on vain jouluisampi. Ja kun tuo sohva sattuu olemaan vielä väriltäänkin sellainen täydellinen joulunpunainen! <3 Verho-asiassa olen samaa mieltä kanssasi, ottaisin harmaat pois, ettei ole liikaa värejä ja että punainen väriläiskä pääsisi oikeuksiinsa.

    -taika

    ReplyDelete
  28. Ehdottomasti punaiset sohvat!! :) Tulee kivan jouluinen fiilis :) sit vielä huoneeseen jotain muuta punaista, kynttilöitä kuusenpalloja niin on täydellistä! :)

    ReplyDelete
  29. Hei! Punaisten sohvien kanssa huonekalujen sijoittelu näyttää paremmalta. Huone näyttää aika pitkulaiselta divaanin kanssa kun ei ole mitään visuaalisesti katkaisemassa tilaa. Punaisten sohvien kanssa divaani tuossa eri kohdassa rikkoo hieman tuota pitkulaisuutta joten näyttää mielestäni paremmalta. Ja saahan joulussa hieman väriä olla! Mutta tämä oli vain minun mielipide, kaunis kotisi on kummassakin kuvassa. :)

    ReplyDelete
  30. Teen omaan blogiini "lemppariblogit"-esittelyä, johon blogisi kuuluu ja tahtoisin käyttää pientä kuvaa banneristasi jutun ohessa. Saisinko luvan? =D

    ReplyDelete
  31. Punavalkoinen on paljon jouluisempi ja lämpimämpi tunnelmaltaan. Mulle joulu on just sellainen lämmin, kodikas ja leipomuksien tuoksuinen juhla, joten punainen on kyllä vähintään pienissä määrin must.

    ReplyDelete
  32. siis ehdottomasti punaiset sohvat jouluksi!!! sitten joulun jälkeen on varmasti oikein mukavaa vaihtaa harmaa sohva takaisin =) ja nuo harmaat verhot sopivat todella hyvin punaisiin sohviin, älä vaan vaihda niitä pois =D

    -kK

    ReplyDelete
  33. Oh, en osaa sanoa!! Kummatkin on niin kivat! Jos on pakko valita, niin sitten punavalkoiset ja ihan kisuja ajatellen, ettei tule enempaa stressia juuri jouluksi.
    :-D
    Mun mielesta harmaat verhot sattuu tosi hyvin tuonne, jos sulta loytyy viela vaikka joku harmaa torkku tai tyynyja, niin saat ne verhotkin yhdistettya muuhun sisustukseen. Kivat jouluvarit, punainen, valkoinen ja harmaa!!

    Ihanalta nayttaa kylla kummatkin vaihtoehdot!

    ReplyDelete
  34. Nyt vasta luin muut kommentit, eli sinne tulee kuusikin (tietysti!), siina tapauksessa ehka ottaisin harmaat verhot kylla pois. Ehka.

    :-)

    ReplyDelete
  35. Tuo punainen näyttää tosi modernilta, vaikka se ei mitenkään liittyisikään jouluun. Voisin kuvitella tuon punaisen vaikka keskellä syksyä, se on jotenkin niin piristävää.

    ReplyDelete
  36. Näyttää niin kivalta noi punaiset sohvat! :) Teillä on muutenkin kaunista ja tykkään teidän sohvasta (meillä hyvin samanlainen :D) mutta ihana piristysruiske ja juuri oikea aika laittaa punaiset sohvat väliaikaisesti olohuoneeseen. Itsellä ei ole mitään punaista ja jouluaki mietin et laitanko vai en, mutta tuolla kokovalkoisessa se näyttää niin herkulliselta <3 ja toi on kauniin punainen. Punavalko-look on just paras :) ja hienosti sopii sit ihan vihreä iso kuusi :):)

    ReplyDelete
  37. äänestin punavalkosen puolesta. mukavaa vaihtelua näin jouluksi,mutta joku siinä kuvassa häirittee silmää- mietin et sopisko siihen punaselle sohvalle tummat tyynyt (vaikka kirjoititki ettet tykkää tällaisesta 3värin yhistelmästä)?! tai sitte sitä vaan on ite niin valkoharmaahuumassa ettei mitään rajaa :D

    mulle itelle tulee t.harmaa sohva ja valkeaa sisustuksessa on jo(no ainaki seinät..) ja kohta lisää kun laitan valkean maton, punaista tulee punaisilla lumimarja-tyynynpäällisillä..Saa nähä et miltä tämä yhistelmä sit näyttää vai meneeko suunnitelmat uusiks :)

    t.marjo

    ReplyDelete
  38. Punavalkoinen ehdottomasti! Ja minäkin pitäisin nuo harmaat verhot. Tuo kivasti lämpöä ja tunnelmaa, kun ei ole kokonaan puna-valkoinen. Oletko ajatellut laittaa ripauksen punaista myös keittiöön? Se yhdistäisi tilat mukavasti toisiinsa. Esim punaiset pöytätabletit olisi niin herkun näköiset kiiltovalkoisella pöydällä, NAM! <3

    ReplyDelete
  39. No siis ehdottomasti PUNA-VALKOINEN!!! <3

    Kerran on kyseessä jouluinen olohuone, niin punainen sopii parhaiten! Ja kun vielä on mahdollisuus omasta takaa punaisiin sohviin. <3 Oiii,punaiseen sohvaan kävis ihanasti sitten valkoisia tyynyjä!!! <3

    ReplyDelete
  40. Hei, ehdottomasti tuo punainen! Teille sopis muuten hyvin tuollainen kahden sohvan ryhmä seuraavaksi! ;) TODELLA kodikkaan näköistä noissa punaisten sohvien kuvissa. En kyllä edes miettis. :)

    Mistä muuten on tuo teidän takkasetti, haluaisin samanlaisen? Ja oliko kallis, jos saa kysyä?

    Anna

    ReplyDelete
  41. Oi; tuo puna-valkoinen olkkari on aivan ihana! Melkein tässä lähden jo punaisia sohvia itsekin hankkimaan;) Nyt vielä vahvistui minunkin puna-valkoinen joulusisustussuunnitelma!

    ReplyDelete
  42. Minäki annan punaiselle ääneni, sopii niin hyvin :) Ihana jouluksi! Huonekalujen järjestyskin näyttää tosi hyvälle, äkkiä lisäkuvia ;)

    ReplyDelete
  43. Mun eilinen kommentti ei tainnut tulla perille...

    Mutta siis, kysyisinkin että saanko käyttää pientä kuvaa banneristasi, kun olen tekemässä suosikki-blogini-aiheista postausta ja sinäkin tietysti SUURENA LEMPPARINA siihen ryhään kuulut! <3

    ReplyDelete
  44. Liputan punaisten joulusohvien puolesta :) Näyttää tosi kivalta ja raikkaalta ja väriä on juuri sopivasti.

    ReplyDelete
  45. What a beautiful and cozy home <3 I hope one day I will have such an amazing place!

    XoXo
    Plami

    http://www.fashionthrill.com/

    ReplyDelete
  46. Meän Satu: aika pitkälle samoja ajatuksia sulla ku mullakin punavalkoisen olkkarin suhteen :). mut en oo vieläkään päättäny miten tehdään!

    Eirene: joo en tiiä miks mulla tökkii se harmaa, varmaan siks ku mietin sitä kuusen vihreää ni on jo ihan liikaa kaikkia värejä sekasin :D

    Viivi: en kai ole ;D

    Mickey: kiitos kiva! :)

    taika: joo munki mielestä toi punainen on se oikea joulunpunainen eli kirkkaanpunainen sen olla pitää! en niin tykkää siitä tummanpunaisesta, se on jotenki nähty.

    MJ: tollasta jotain olinki päässäni suunnitellu ku mietin näiden punaisten sohvien olohuoneeseen siirtoa ;)

    Anonyymi: se pitkulainen on tietysti tarkoituskin ku ite tämä talo ollaan joka senttimetriä myöten piirretty :D. ei haluttu neliöolkkaria! ja jos oisit joskus nähny meidän kodin livenä, et ois tuota mieltä. kuvat kertoo ehkä 25 %.
    munki mielestä tää on kivaa vaihtelua sijoittaa sohvat näin, mut missään nimessä tämä ei ole pysyvä ratkaisu. aivan ehdoton EI sille, että jotain (kuten sohva) tulee ihanien ikkunoiden eteen blokkaan näkymää <3 ja olkkari on ihanan iso ku sohvat ei oo keskellä.

    Miia: juu toki :)

    KittyCatCat: niin oon osittain samaa mieltä, mut mulle myös harmaavalkoinen on ihana joulun väriyhdistelmä. viime joulu oli ihan täydellinen harmaavalkoisena, joten pelkään ettei punavalkoisesta tulis yhtä täydellinen ja sit joutuu oottaa taas vuoden ennen ku on taas joulu :D

    kK: kiva kuulla! mut harmaat verhot on ehkä pikkupakko vaihtaa pois, jos punaiset sohvat jää :D. ne nimittäin riitelee jättimäisen vihreän joulukuusen kanssa :D

    ReplyDelete
  47. kiitoksia kovasti! Juttua tuleepi iltasella sitten! <3 <3 <3

    ReplyDelete
  48. Kyllä! Punaiset. ja harmaat verhot sinne myös.

    ReplyDelete
  49. Rags: tuo kisuperuste on kyllä ehkä paras ja painavin :D. joo kuusi ja harmaat verhot ei sovi JOS on punaiset sohvat, siitä oon samaa mieltä ja se osa on päätetty!

    Lila: ihanasti sanottu ja oon sun kans samaa mieltä :))

    lauraK: ehdottomasti laita joulua! eikä missään nimessä jouluna tarvitse olla punaista, jos ei halua. ei meilläkään viime jouluna ollut :). kiitos sulle ihanan lämpimästä kommentista!

    marjo: sä oot valkoharmaahuumassa! ;D ymmärrän mitä tarkoitat, päivänvalossa aika räikeästi osuvat tuolta munki silmiin, mutta päivänvaloa on näinä viikkoina tosi vähän eli suurimmaks osaks nähdään toi olkkari iltavalaistuksessa ja silloin punainen on ihanan lämmin ja kodikas siellä <3
    kivalta kuulostaa tuo sun suunnitelma!

    Niina: :)

    Miia: jos päädyn näihin punaisiin sohviin, harmaat verhot lähtee koska en tykkää et sit on harmaata, punaista ja kuusenvihreää :D. mietin sekunnin punaisia tabletteja ja ei, ei oo tulossa :D. joten ehkä vain punaiset kuusenpallot maljakossa yhdistää nämä tilat toisiinsa ;D. yritän muutenki välttää kaiken turhan ostelua ja siihen mun mielestä kuuluu joulutabletit ku en niitä muulloin kuitenkaan käyttäisi.

    sarppa: joo niin kävis ihanasti valkoiset tyynyt, jos ei sohvista lähtis väriä ;D kiitos kommentistasi!

    Anna: hmm... en vaan tykkää kauan pitää sohvaa tuossa ikkunanurkkauksen edessä, sillä rakastan sitä eikä sitä näkymää saa mikään peittää :)
    takkasetti on Minimanista, maksoi varmaan pari-kolmekymppiä.

    Soile: hih, kiitti :). ja ei oo totta! nyt vasta muistin ne sun punavalkoiset tyynyt jouluksi! eli siis me TAAS mietitään samoja juttuja, ainakin pääpiirteittäin ;D

    ReplyDelete
  50. J: kiitos kivasta kommentista <3

    Miia: juu eli tuli perille, en oo vaan ehtiny blogissa käymään :)
    kiitos kovasti Miia <3

    Marika: kiitos paljon ihana ystäväiseni <3

    Plami: well thank you so much! and I hope that for you too :))

    Miia: can't wait ;)

    Heidi: :) kiitos kommentista!

    ReplyDelete
  51. Sulla on kiva ja hieno tilanne ko voit kokkeilla olla näin ja sitte jos viikon päästä tökkiiki, voit vaihtaa takasin :) jos kisut antaa :D

    Tsemppiä päätökseen :)

    ReplyDelete
  52. Punaisesta tulee todella ihanan lämmin pilkahdus olohuoneeseen. Noita kuvia kun katsoo niin minusta punainen vaihtoehto näytää kutsuvammalta :)

    ReplyDelete
  53. Hmmm. Ensin oli vaikeeta päättää, mutta yhtäkkiä ajatus oli selkeä: punainen se olla pitää. Ja minä kyllä en lähtisi verhoja muuttamaan, tulee liian valko-punaiseksi huone silloin. Nyt on ihanan jouluinen ja joulukoristeetkin tulee sopimaan tuohon sairaaaan hyvin! Pidä ainakin joulun ajan, sitten on ihana taas vaihtaa harmaaseen ja tuntuu kuin koko huone olisi uusi;)

    ReplyDelete
  54. Ehdottomasti punanen, näytti tosi ihanalle! Ja mieti miten hienoo joulun jälkeen saada ihana harmaa sohva tilalle, on taas ku uus olkkari! Joulu on varmasti ainuita aikoja jolloin muullon punasia olkkarissa pitäsit.
    Nim:white

    ReplyDelete
  55. Näyttääpä kauniilta, punainen sopii jouluun ja tuo vaihtelua :) Mielettömän kaunis olohuone kokonaisuudessaan!

    ReplyDelete
  56. Ihanaa punavalkoista kannatan. Nuo kaksi sohvaa tekevät tilasta myös tasapainoisemman, kuin yksi harmaa sohva.

    ReplyDelete
  57. puna-valkoinen, ehdottomasti! Punainen on kiva väriläiskä ja tuo jouluista tunnelmaa. Ei ollenkaan huono.

    ReplyDelete
  58. Kyllä punaiset sohvat on ihanan jouluiset vaihteeksi! Minäkin jättäisin harmaat verhot paikoilleen, sopivat niin hyvin kolmanneksi väriksi,voisi olla harmaat tähtipeitotkin sohvalla.
    Mielenkiintoinen muutos!

    ReplyDelete
  59. Oi, punainen on ihanan raikas. Tulee mieleen vähän polkka-karkit! Minä jättäisin näin. :) Ihana blogi! Lueskelen aika useinkin, mutta harvoin kommentoin. Voisipa sitä skarpata!

    ReplyDelete
  60. Meän Satu: niinpä eikö vain :) ja kiitos!

    Susu: kiitos mielipiteestäsi :)

    Sari: mä taas rakastan pelkkää punavalkoista :D. ja muistitko et tulee iso vihreä kuusi eli värit ei jäis noihin kolmeen...

    white: totta, tosi hyviä pointteja! kiva et oot alkanu jättään kommentteja silloin tällöin, kiitos niistä :)

    By J: voi kiitos, kultaisesti sanottu <3

    anonyymi: musta ei tee tasapainoisempaa vaan täydemmän :D

    Sari: kiitos, kiva ja ystävällinen mielipide :)

    Ansku: joo niin sopis, mut ku värejä tulee vielä neljäs vihreästä ihanasta joulukuusesta :D

    Astan: kiitos, olipa ihana kommentti! mukava että tykkäät blogistani :))

    ReplyDelete
  61. Kuule; jos rakastat valko-punaista, siinä tapauksessa vaihda ihmeessä verhot :) Tulet saamaan aivan upean olohuoneen jouluksi! Sitten kaikki sun ihanat koristeet ym. Mahtavaa. Ne tulee sopimaan tosi hyvin yhteen.

    Nimerkki "Jään odottamaan kuvia"

    ReplyDelete
  62. Sari: totta! mietin vaan siks ku punaisesta tulee äkkiä ähky, et jaksanko punaisia juttuja joulun yli :)

    ReplyDelete
  63. Kylläpä olen ehdottomasti punavalkean ilmeen kannalla. Niin soma on tuo näkymä että ihan sisällä läikähtää!

    ReplyDelete
  64. eliisa: voi miten ihanasti sanottu, kiitos, tuli ihan itellekki hyvä mieli :))

    ReplyDelete
  65. Mitä tuo teidän valkoinen matto on ja minkä merkkinen? KAUNIS!

    ReplyDelete
  66. Anonyymi: kiitti! matot on ostettu reilu vuosi sitte Anttilasta.

    ReplyDelete
  67. Äänestys on päättynyt mutta punaiselle olisi multakin ääni tullut! Ihanan näköistä! Toki teillä on kaunis olohuone muutenkin, mutta tuo punainen on ihana väripilkku, etenkin nyt kun on niin pirun harmaata ulkona.
    Kätevää kun on mahdollisuus vaihdella sohviakin huoneesta toiseen, saa huoneeseen täysin uuden ilmeen ilmaiseksi :)

    ReplyDelete
  68. maisamiisa: punainen vei selvän enemmistön äänistä :) sohvien vaihdolla sai kyllä tosiaan suuren muutoksen!
    kiitos sulle ihanasta kommentista ja kehuista <3

    ReplyDelete
  69. eksyin tänne ja halusin kommentoida: ihanan valkoinen ja raikkaan näköinen koti, vaikka yleensä oon vieroksunut hirveää määrää valkoista. alan itsekin lämmetä;) ehdottomasti punainen sohva, eikä haittaisi vaikka tuonne jäisikin: näyttää nimittäin sen verran ihanalta väripilskeeltä tuolla että antaa vaan jäädä sinne!!
    all we need is red<3

    ReplyDelete
  70. sufy: heh, kyllä noi punaiset sohvat lähtee olkkarista tammikuussa :D. edellisen kodin olkkarissa ne oli, sinne alunperin hankittiinkin. nyt uudessa kodissa neutraalimmat sävyt, niistä pidämme eniten :). mut kivat näin joulunaikaan!

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S