Sunday, September 25, 2011

Syksyn tunnustuksia

Tulee hiukan viiveellä tämä postaus, mutta parempi myöhään ku ei milloinkaan!
Mua ja blogiani on muistettu monilla ihanilla tunnustuksilla, jotka piristää kovasti näin syksyllä :))


Haluan kiittää ensimmäisinä Maria ja Sasciaa tästä ihanasta Sunshine awardista, joten kiitos tytöt! :)

Tunnustuksen saaneen kuuluu kiittää tunnustuksen antanutta, vastata kymmeneen kysymykseen alla, jakaa tunnustus eteenpäin kymmeneen mukavaan blogiin sekä tiedottaa näitä blogeja saadusta tunnustuksesta.

Mä oon saanu tämän tunnustuksen tässä jokin aika sitten, joten vastaukset voi käydä lukemassa täältä!

Toisenlaisen tunnustuksen sain MialtaRiikalta ja Johannalta, kiitos paljon <3




Tämän tunnustuksen saajan pitää

1. kiittää tunnustuksen antajaa
2. antaa tunnustus kahdeksalle blogille eteenpäin
3. ilmoittaa näille kahdeksalle asiasta
4. kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään



Voi miten vaikea keksiä näitä satunnaisia asioita... Hmm...


1. Mulla tulee korvista ulos sisustuksessa niiiiiiin käytetyt eri muodot sanasta "rouhea" ja "tuo kivaa kontrastia" voi blaah :D

2. Mulla on tällä hetkellä niin monia juttuja meneillään (koulua, töitä, pihajuttuja, oman kodin sisustusjuttuja, blogia ja muuta vapaa-aikaa...) ettei monesti aamuisin tiedä mihin ekana ryhtyis... Tekis mieli vaan mennä sohvalle maate ja olla ajattelematta mitään! 


3. Meidän pihan parissa on vielä niin paljon tekemistä, että välillä tuskastun ja toivoisin olevani pikkulapsi, joka voi saada/toteuttaa itkupotkuraivareita mahdollisimman usein :D. Myöskin talon ulkoverhouksessa on vielä hiukan hiomista... Lisäksi sadekeli rajoittaa/hidastaa näitä asioita tosi paljon...


4. Haluaisin lisää aikaa, haluaisin jonku piiiiiitkän loman että saisin kaikenlaista kunnolla ajan kanssa tehdyksi. Musta tuntuu usein, että aika loppuu kesken ja taas on ilta ja mentävä nukkumaan...


5. Rei'itin korvani ensimmäisellä luokalla (ala-asteella siis). Mentiin äitin kans pyörillä kultasepänliikkeeseen, oi että mä jännitin! Se oli niin kamalaa etten antanu laittaa ku vaan yhden reiän :D. Fillarilla mentiin takas kotiin ja ai että ku mun korvaa poltti, se oli ihan tulessa, liekeissä!
Muistaakseni seuraavana päivänä äiti vei mut hiukan puoliväkisin ottaan sen toisenkin korviksen ja hyvä niin!!!


6. Sit ku mulla oli molemmat korvikset, lähdettiin äitin ja iskän kans autolla johonki lähikaupunkiin. Muistan vaan miten istuin takapenkillä onnellisena uusista korviksistani, joita ihailin ja peilailin auton sivuikkunan kautta. Vaaleansininen kivi välkehti kauniisti korvassa. 
Loppu hyvin kaikki hyvin :D


7. Seuraavien vuosien aikana reikiä korviin ilmaantui 7 lisää... Yritin aina piilotella niitä iskältä, mut jotenki hän huomas aina heti ku oli yks korvis tullu lisää :D. Viimeistään silloin piti kertoa ku oli aika ottaa se harjoittelukorvis pois, en nimittäin saanu sitä omin voimin tehtyä, haha!


8. Mietin välillä, miten haluaisin juhlistaa ens vuoden 30-vuotissynttäreitäni... Ehdottomasti jonkinlaiset juhlat pidän. Tai sitten lähdemme miehen kans jollekin matkalle, mietinnät jatkukoon :D


Ja näiden asiasta toiseen poukkoilevien "paljastusten" jälkeen vielä yhteen tunnustukseen, siitä kiitos Marielle!






Tunnustuksessa vastataan viiteen kysymykseen ja se jaetaan eteenpäin viidelle blogille.

1. Lempiruoka: Mä oon maailman surkein vastaan tällasiin "lempi"-jotain kysymyksiin... Monet ruuat on hyviä; jonain päivänä maistuu nakkikeitto, jonain päivänä perunamuusi & uunimakkara ja jonain päivänä pippuripihvi & kermaperunat!

2. Lempimakeinen: Ööh... Pidän sopivassa suhteessa hedelmäkarkeista, suklaasta ja salmiakista! Paras pussi ois noiden yhdistelmä :))

3. Lempiluettava: blogit!

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: En tee käsitöitä :/. Osaan kyllä kutoa, varsinkin säärystimiä on kiva (helppo) tehdä :D. Mies ei kyllä usko, että osaan kutoa, vaikka oon tuotoksiani hänelle esitelly, joten jonain päivänä vielä yllätän hänet ja istun sohvalla puikot kädessä hänen töistä tullessaan ;D

5. Lempielokuva: Ensimmäisenä mieleen tulee aina Pretty Woman ja onhan se ihana klassikkoelokuva! Se taitaa myös olla ainoa elokuva, jonka oon nähny about kuus kertaa :P. Mut onhan noita muitakin lemppareita!


Kiitos tunnustuksen antaneille <3
En nyt jaa näitä eteenpäin kenellekään vedoten kohtiin 2 & 4 "Satunnaisia asioita itsestäni" 
-listassani...

3 comments:

  1. Hih, me ollaan samiksia tuossa korvien rei'itys jutussa!! :D

    ReplyDelete
  2. Aika hyvä toi korvistarina :D

    Muistan itekki ku otin korvikset ja kuinka ne sitte poltteli pitkään.

    Napit oli lilat. Voi niitä aikoja <3

    ReplyDelete
  3. Hanna: ee! vaatiko sullakin kaks eri reissua :D

    Sandra: hih :) voi niitä aikoja tosiaanki <3

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S