Monday, September 19, 2011

Sisustusneuvoja kaivataan

Ja kysehän on jo eilen illalla mainitsemastani valkoisesta huoneesta, jota olen sisustamassa (siis ihan itselleni).
Kaikki oli jo selvää, kunnes Jotexilta tilaamani verhot saapui (valkoiset, mustaraidalliset)... Verhot menee palautukseen, kangas ei ollu ihan sellaista minkälaisen kuvan heidän nettisivuiltaan sai. Suoraan sanottuna näytti kuin lakana roikkuis ikkunassa :D. 


Pieleen mennyt verhosuunnitelma vaikutti sitten vähän kaikkeen enkä nyt tiiä millaista sisustusta lähden toteuttamaan. Mielessä mulla on nyt kaksi vaihtoehtoa ja kuulisin mielelläni, kumpaa niistä te kannatatte vai tuleeko teille mieleen ihan jotain muuta!


Tällä hetkellä huoneesta löytyy Ikean Kivik-sohva, pari korkeakiiltoista Lack-pöytää sekä Pentikin valaisin:





Nyt siis mietin, laitanko joukkoon mustaa 
(musta matto & mustat, valkoraitaiset verhot)
vai
luonnonvalkoista
(luonnonvalkoiset silkkiverhot & samansävyinen matto)
?


Kumpaa sinä lähtisit toteuttamaan meidän kotiin?
(Perusteluistakaan ei ole haittaa!)
Kiitos mielipiteistänne jo etukäteen, odotan saavani monen ihmisen sanaisen arkun auki ;D

44 comments:

  1. Tietty lähdet musta-valkoisen liittoon! Mustahan on sisustuksessa kuin pippuri - sopivina annoksina se maustaa sisustuksen mielenkiintoiseksi ;) Viitaten edelliseen postaukseesi Therese Sennerholtin ihanasta musta/valkoisesta kodista.

    ReplyDelete
  2. Itse ehkä lähtisin enemmän mustan puolelle, koska luonnonvalkoinen näyttää helposti liian kellertävältä tai ns. likaiselta puhtaan valkoisen rinnalla.

    ReplyDelete
  3. Mä ehkä laittaisin tuohon lisukkeeksi mustavalkoista. En siis ehkä esim. koko mustaa mattoa, vaan mustavalkoisen ja sitten siihen sopivat verhot. Toki valkoisen erisävyjen yhdistelykin voi toimia, mutta puhtaanvalkoisen rinnalla luonnonvalkoinen saattaa näyttää kellertävältä. Meillä on pari sellaista juttua ja vaikka ko. esineistä tykkäänkin tosi kovasti, välillä ottaa sävyero silmaaän. Eli ihan vierekkäin en suosittelisi puhtaanvalkoista ja luonnonvalkoista. Ripaus mustaa antaisi varmasti myös kivasti särmää muuten valkoiseen tilaan. Eikö seinätkin olleet ko. huoneessa valkoiset?

    Ikeassahan on se mustavalkoraitainen "blogimatto", joka meille ois nyt tulossa monen mutkan kautta. Ovat nimittäin jatkuvasti loppu, mutta Espoossa näyttäsi vielä muutama kipale olevan. Sieltä mun ystävän vanhemmat sen mulle ystävällisesti kävivät hakemassa.

    Tulee varmasti tosi ihana huone -päädyt mihin tahansa ratkaisuun :)

    -I-

    ReplyDelete
  4. Luonnonvalkoista valitsisin ehdottomasti! Siten huoneeseen saisi ihanan pehmoisen, herkän, rentouttavan tunnelman. Musta toisi kovuutta ja särmää, jota en ainakaan itse haluaisi kyseisen kaltaiseen tilaan.

    ReplyDelete
  5. Hiljainenkin lukija aktivoituu silloin tällöin :)

    Mielestäni riippuu luonnonvalkoisen sävystä. Jos luonnonvalkoinen on "liian" luonnonvalkoista, näyttää helposti likaiselta. Meillä tämän ongelma esiintyy sohvan muodossa. Silkkiverhot tuovat tosin kivaa yleellisyyttä, siinä mielessä valkoinen ratkaisu voisi olla parempi :)

    Jos niitä Jotexin mustavalkoraidallisia verhoja meinaat niin ne on kyllä todella kivat ja mustan maton kanssa voisivat tuoda huoneeseen pientä "särmää". Muistanko oikein että huoneeseen tulee runsaasti luonnonvaloa? Siinä tapauksessa musta ei edes pienentäisi tilaa.

    Sulla on vaikea päätös edessä, kumman tahansa valitsetkin, hyvä siitä varmasti tulee :)

    ReplyDelete
  6. Olen ehdottomasti mustan kannalla. Mutta sehän ei ole yllätys, kun oma koti on melkein kokonaan mustavalko-linjalla :D

    ReplyDelete
  7. Pistit taas pahan; kun kumpikin on hyvä vaihtoehto;) Laita sinne molemmat sävyt niinkuin minäkin oon tehnyt meidän olkkarissa; jotenkin pelkkä luonnonvalkoinen+valkoinen ei ole minun mieleen, jos valkoista niin sitten kokonaan valkoista:)

    ReplyDelete
  8. Heippa :)
    Mie laittasin teille vaalean maton lattialle ja verhoiksi sitte jommat kummat, vaaleat tai ne musta-valkoraitaset, kummat miellyttää ittiä enemmän :)

    Perusteluna näin kissaihmisenä, kokomustassa matossa näkkyy jostaki syystä paremmin ja herkemmin kissankarvat ko muissa väreissä, ja jotenki teän lattialle vaan passaa vaalea matto, muilla tekstiileillähän saa sitte tunnelmaa vaiheltua mielialan ja sesongin mukkaan :)

    Tosena perusteluna; Upean näkönen olohuoneessaki teillä tuo vaalea matto :) Avartaa ja raikastaa ja luo valosuutta :) ja tosiaan muilla tekstiileillä saa tunnelmaa tai valosuutta lissää :)

    Etteisessä taas musta matto hyvä käytännön puolesta. Molemmat värit siis soppii mutta makkariin näkisin vaalean maton :)

    Tsemppiä valintaan :) Matto- ja verhovalinnat on aina melko vaikiaa varsinki jos usiampi vaihtoehto :) Ikean blogimattoki saattais käyvä jos yksväriset verhot sitte ikkunassa, tai no voihan ne olla kyllä raitasekki :) Tosin tuo blogimatto taitaa olla kivenalla saamisen suhteen :)

    Että päätä nyt sitte siinä, niihän :D

    ReplyDelete
  9. Kannatan luonnonvalkoista vaihtoehtoa! Tällöin huone poikkeaisi muuten niin mustavalkoisesta sisustuksesta. Ehkä saattaisin laittaa hieman mukaan beigeä tai todella vaaleaa harmaata?!
    Uskon kuitenkin, että huoneesta tulee todella nätti, oli ratkaisusi mikä tahansa :)

    -pulu-

    ReplyDelete
  10. Noista kahdesta vaihtoehdosta valitsisin kyllä mustan! =)

    ReplyDelete
  11. Heippa!

    Siitä on piiiitkä aika kun olen viimeksi kommentoinut, mutta omassa elämässä on pitänyt niin kiirettä etten ole ehtinyt uppoutua syvemmin blogeihin. Seuraillut olen kyllä koko ajan :)

    Minä laittaisin ehdottomasti huoneeseen mustaa valkoisen vastapainoksi - tai ehkä hopeaa, harmaata? Luonnonvalkoinen ja valkoinen yhdessä on varmasti kaunista, mutta luulen että kokonaisuus jäisi vähän valjuksi..

    Omasta mielestäni huoneesta tulisi ylellisempi, jos valkoisen rinnalla olisi joko mustaa tai hopeaa (tai molempia).

    Mutta sinun huoneesi, sinä päätät! Ja hieno tulee varmasti :)

    -Salli-

    ReplyDelete
  12. Mustaa! Luonnonvalkoinen puhtaanvalkoisen rinnalla näyttää helposti likaiselta, vaikka kaunis väri onkin. Tai sitten jos musta tuntuu liian kovalta, laita tummaa, harmaaseen taittavaa beigeä ja grafiitinharmaata. :)

    ReplyDelete
  13. Tuttu juttu itsellekin tuo Jotex, tavara on saatu näyttämään kuvissa paljon laadukkaammalta mitä onkaan ja olen sinne joutunut reklamaatiota laittamaan mm. pilalle menneistä kaitaliinoista.. itse nykyään ainakin mietin kahdesti ostanko tekstiilejä Jotexilta. :/

    Mutta tuo väriprobleemi, mikset laittaisi mustaa SEKÄ luonnonvalkoista? :) Mutta jos toinen pitäisi valita, niin ehkä se musta-valkoinen.. se on sitten helppo muuttaa vaikka vuodenajan mukaan koristetyynyillä tunnelmaltaan erilaiseksi :)

    ♥ Leetta

    ReplyDelete
  14. Mielestäni kauneinta olisi lisätä tuohon kokonaisuuteen ne valkoiset silkkiverhot ja valkoinen matto. Tosin mä RAKASTAN valkoista sisustusta kuten omasta kodistani huomaa. Ja itse sain ihanan kommentin omaan blogiini, jossa sanottiin että kaunein valkoinen sisustus näyttää siltä kuin olisi ripoteltu tomusokeria pinnoille... Nam :)

    Mustaa voi halutessaan lisätä myös pienillä jutuilla, kuten taulujen / valokuvien kehykset ja niihin esim mustaa tekstiä sisältävät kuvat, musta Deco-varjostin tuohon pallojalkaan, musta huopa ja muutama musta tyyny, musta kynttiläasetelma...
    Eli aina ei tarvitse "värittää" kiinteämpiä pintoja kuten verhot tai matto. Jos sitten kävisikin niin että kyllästyt mustavalkoiseen, joutuisit ostamaan uuden maton ja verhot... :) Suosittelemallani ratkaisulla saisit halutessasi sekä koko valkoisella kuorutetun sisustuksen, että musta valkoisen graafisen... :)

    Olipas sekava selostus, toivottavasti tajusit mun pointin, hih :)

    ReplyDelete
  15. Ainiin, ja suositteluni verhoiksi ja matoksi ovat tietysti omastakin kodistani tutut:

    Villa Stockmann Paloma-silkkiverho, taitettu valkoinen

    https://stockmann.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product/Villa-Stockmann-Silkkiverhot/76623/11446/11392/11441?itemId=25060

    Rhapsody matto, samaa sävyä verhojen kanssa ja ihana helmiäisen kiilto, niinkuin verhoissakin <3

    https://stockmann.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product/Osta-Carpets-Rhapsody-villasekoitematto/74043/11459/11392/11441?itemId=30318

    Näitä jaksan suositella aina kaikille, niin tyytyväinen olen ollut hankitoihini! <3 :)

    ReplyDelete
  16. Suikka said...

    Itse ehkä lähtisin enemmän mustan puolelle, koska luonnonvalkoinen näyttää helposti liian kellertävältä tai ns. likaiselta puhtaan valkoisen rinnalla.


    --> Samaa mieltä!! Sitäpaitsi, mustavalkoiseen sisustukseen voi yhdistellä muita värejä ihanasti :)
    Mutta mää laittasin mustavalkoisen maton ja valkoiset verhot. Täysmustat matot näyttää helposti halvoilta.

    ReplyDelete
  17. Itse kannattaisin musta-valkoista. :) Voi olla että luonnonvalkoinen näyttäisi valkoisen rinnalla likaiselta tai kellastuneelta..?

    ReplyDelete
  18. Vastaan tällä kertaa näin yhteisesti teille kaikille... Kiitos paljon jokaiselle kommentista! Niitä lukiessani huomasin, miten mulla tais olla jo toinen vaihtoehto vahvempana mielessä ja tavallaan toivoin, että ootte samaa mieltä :D. Taisin kaivata sitä loppusysäystä, tosin vieläkin mietin muutamaa juttua... Joten lisämielipiteet on tervetulleita :))

    Oon monen kans samaa mieltä, että luonnonvalkoinen näyttää usein rumalta vitivalkoisen rinnalla; tosiaan kellertävältä tai likaiselta ja sitä en halua missään nimessä!

    Alunperin olin ajatellu Ikean Stockholm Rand -mattoa (toiselta nimeltään blogimattoa ;)) huoneeseen, mutta ne on kiven takana, joten sen voi unohtaa. Muita oikeansävyisiä mustavalkoisia mattoja en oo löytäny, valkoinen on niissä aina liian luonnonvalkoinen :/. Joten ehkä se kokomusta matto on paras vaihtoehto, jos mustaan päädyn. Meillä on jo yksi kokomusta matto eikä siinä näy mitenkään häiritsevästi kisujen karvat tms. Joten sekään ei ois ongelma :).

    Beigeä en lähtis huoneeseen laittamaan, koska sitä ei oo meillä missään muuallakaan. Mulla on jotenki sellanen omituinen mielipide, että sisustukseen JOKO harmaata TAI beigeä, ei molempia :D. ja ku meillä jo tuota harmaata löytyy niin...

    Oona: just niitä Jotexin mustavalkoisia verhoja sinne mietin, siellä jo ovat kokeilla :D

    Soile: tuo huone on niin pieni, et mielellään laitan vain kahta pääväriä eli mustaa & valkoista tai kahta valkoisen sävyä :)

    Salli: sinä senkin! mä oon varmaaan sata kertaa miettiny et missä sä meet ku ei mitään kuulu enkä muistanu sitä nettisivua missä sut voin "tavata" :D tooosi kiva kuulla susta, kiitos ku jätit viestiä :)
    susta on tainnu tulla jo rouvakin, lämpöiset onnitteluni <3

    Leetta: mä oon tilannu aiemminkin Jotexilta tekstiilejä, nyt ensimmäisen kerran jouduin pettymään. Mm. kahdet aiemmat verhot on aivan ihanat!!

    Miia: pakko sanoa sen verran että MINÄ EN VOI IKINÄ kyllästyä mustavalkoiseen :D. ja sitä paitsi, en mä nyt tiiä onko se huono juttu jos "joutuu" ostamaan uusia mattoja/verhoja jne. ;)
    mietin vaan noita vaaleita mattoja ku likaantuvat herkästi... meillä on olkkarissa jo, joten mietityttää haluanko vaaleita mattoja lisää...

    ReplyDelete
  19. Luonnonvalkoista en yhdistäisi kirkkaanvalkoiseen, toinen alkaa näyttää kellertävän tunkkaiselta.
    Sen sijaan vinkkaan sulle, että otapa tuonne valko-harmaa-väritys. Harmaat yksiväriset verhot pellavaa tai vaikka silkkiäkin, todella kauniit ja yksinkertaiset mutta samalla hienostuneet.
    Harmaita mattoja löytää myös todella hyvin, kun on tuo Pentikin vähän romanttisempi valaisin, sopisi sen pariksi nukkamatto. Sohvalle voi sitten laittaa harmaata ja mustaa, mustavalkoistakin tyynyä kontrastiksi.

    ReplyDelete
  20. Moi. Kyllä mä lähtisin luonnonvalkoiseen linjaan. Mä laittaisin vaikka sohvalle mustia tyynyjä, mustan tuolin tms. ettei mene liian "pliisuksi" . Mulla ei kotona pahemmin mustaa ole, tumman harmaa sohva (joka mun mielestä näyttää sinertävältä, kiitos isku :S ) on tummin huonekalu , ainiin onhan meillä 2 kissojen repimää mustaa nojatuolia, joita isäntä ei anna heittää pois :( ne on nyt kisujen nojatuoleja, joista mä yrirän peitellä raapimis jälkiä..... Mun väri on valkoinen ja sävynä on vihreää :) T: Niina ja 4kisua

    ReplyDelete
  21. itse kannatan omassa kodissani enemmän musta-valkoisuutta kuin kokonaan valkoista, mutta olisi todella magee nähdä kuinka saat koko valkoisen toimimaan! Kannatan siis jälkimmäistä.

    ReplyDelete
  22. No voi harmi:( Yleensä kun itse olen Jotexilta tilannut, niin aina on tuote vastannut kuvausta. Mutta sattuuhan sitä, pääasia, että löydät mieluiset!
    Vaikka kokovalkoinen onkin ihana, niin itse lähtisin tuohon musta-valkojoukkoon. Hieman jotain raamia sille muuten niin iki-ihanalla valkoiselle. Lisäksi luonnonvalkoinen saattaa näyttä keltaiselta puhtaan valkoisen rinnalla.

    ReplyDelete
  23. Hello there!

    Noista kahdesta vaihtoehdosta valitsisin mustan, mutta miten olisi tummanharmaa? Jos jostain loytyisi vaikka sellaiset "kiiltavat" verhot ja tummanharmaa matto. Lisaksi ehka mustat kiiltavat valokuvakehykset yms. voisi nayttaa kivalta?? Eli valkoinen-musta-harmaa sisustus, vai tuleeko mielestasi liikaa vareja?

    ReplyDelete
  24. Kyllä mäkin olen sen musta-valkoisen kannalla, se sopii teille! Koko musta matto ehdottomasti. Mä olen kans sitä mieltä, et luonnonvalkoinen näyttää keltaiselta valkoisen rinnalla ja niitä kahta en sotkis. Mut sä osaat kyllä tehä taas siitä huoneesta ihanan, niiku koko talosta!:)

    ReplyDelete
  25. Mä lähtisin kannattamaan tuota musta-valkoisuutta. Musta tuo ryhtiä ja särmää. Nyt Syksyllä talven lähestyessä musta sopisi oivasti valkoisen kaveriksi.

    Voisiko ajatella että keväällä musta väistyis ja luonnonvalkonen tulis valkosen kaveriksi?!

    -riikka-

    ReplyDelete
  26. Minä liputan myös mustavalkoisen puolesta -sopii muun asunnon linjaan. Olen kuolannut noita raitaverhoja myös mutta hyvä tietää, että eivät ole ihan sitä mitä pitäisi.

    ReplyDelete
  27. Kyllä vaan taas autto ku luki näitä teidän mielipiteitä, huippua! En osaa sanoa mikä kommentti näistä kaikista oli se ratkaisevin, sillä useammassa kommentissa oli niitä erilaisia "taikasanoja", joita tarvitsin jäsentääkseni ajatukseni :).
    Nyt mulla on pitkästä aikaa yks hyvä idea mielessä ja sitä lähden toteuttamaan, tilasin jo maton :P. Sitä täytyy nyt ootella ja vasta sit tiiän, menikö mönkään vai nou ;D

    Rags: hei, ihana et oot takas! meinasin kirjottaa et tervetuloa Suomeen :D no ainaki blogi-Suomeen!
    ja sun ajatus on hyvä, mut tuota oon toteuttanu jo olkkariin...
    viimeinen lauseesi sai mut nauraan ääneen :D. tähänkö ollaan tultu et ku on mustaa, valkoista ja harmaata ni voi olla jopa LIIKAA värejä ;D 5 vuotta sitte liikaa värejä oli ku oli kerralla turkoosia, pinkkiä ja limeä :DD

    Anttis: joo muistutan että pettymyksen aiheutti siis ne valkoiset verhot, joissa on ohuita mustia raitoja. Jotexin mustat verhot valkoisilla raidoilla on lovelyt!! :)

    Kiitos teille ihanaiset, että luotatte mun osaavan sisustaa tän huoneeni :D. ei se aina oo niin helppoa ku kyseessä on oma koti!

    ReplyDelete
  28. Hehe, liikaa vareja tosiaankin! :-D

    Kiitos toivotuksista! Joo, makin aina puhun etta kun tuun takaisin Suomeen vaikka pitais sanoa, etta takaisin Englantiin. Home is where the heart is, Suomi tai Englanti, ihan sama. :-)

    ReplyDelete
  29. Ehdottomasti mustaa (ja kaveriksi vielä vaikka hopeaa)! Kodissanne on niin ihanan vitivalkoista, etten lähtisi sitä modernia ja puhdasta tunnelmaa rikkomaan luonnonvalkoisella..Itse määrittelen luonnonvalkoisen värin likaiseksi valkoiseksi, mitä sisustukseen tulee :D

    -V

    ReplyDelete
  30. Minä pidän sisustuksessanne tuosta valkoisesta kovasti ja voin kuvitella pelkkää valkoista sinne. :)

    ReplyDelete
  31. Kuvia malttamattomana uuesta ihanuuesta ootellen :) siis huoneesta :)

    Kyllä sie ossaat sen sisustaa iliman meitäki, ainaki ko kattoo teän muuta kotia, ihana koti :)

    ReplyDelete
  32. Voi vitsit, että joudut palauttamaan verhot :( tuo kangaslaatu voi joskus olla todellinen pettymys, kun nettikaupassa asioi. Onneksi aika monessa nettikaupassa on mahdollisuus zoomata tuotteita ja lähikuvassa näkyy usein kankaan laatu hyvin. Minä lähtisin sisustamaan huonetta ihan valkoiseksi eli luonnonvalkoiset silkkiverhot ja matto. Valkoisessa kun on niin monta eri värisävyä, että olisi kivä nähdä, minkälaisen täysvalkoisen sisustuksen saisit aikaan :)

    ReplyDelete
  33. Hauska kysely! Aikalailla tasaan taisivat mielipiteet mennä? Vaihtoehdoista olisin valinnut valkoisen maton. Jos itselleni noihin kalusteisiin saisin valita ottaisin -Miiankin ehdottaman Stockan harmaan Rhapsody maton. Sehän sopis sen ruusutapetinkin kanssa. Tai mihin vaan ja varsinkin kisuihin;)

    ReplyDelete
  34. Heippa, nyt kerrankin kommentoin.... Ehdottomasti huone valkoisen eri sävyihin! Mitä enemmän eri sävyjä sen parempi. Se luo tunnelmaa ja ainakin täällä Saksassa sisustusbusineksessa ykköstrendi. Voit lisätä vähän harmaan sävyjä mukaan ja vaikka anthraa (tummanharmaata) antamaan särmää mutta musta ehdottomasti liian kova! Hauskaa sisustelua! Tiedän että vaikeita päätöksiä mutta Lopputulos on varmasti upea ihan mitä päätätkin! halut!

    ReplyDelete
  35. Hei, olen suht uusi lukija. Hieno blogi, ihanat kisut! äänestän valkoista ratkaisua sen perusteella että sinulla taitaa olla valko-musta teema jo jossain muualla sun kodissas. Valkoisten sävy ja valon käyttö kuitenkin ratkaisee. Lisäisin myös vähä beigejä yksityiskohtia! ;)

    ReplyDelete
  36. Josko laittaisit valkoisen kaveriksi jonkun kivan harmaan? Osaan kuvitella sinne sekä tummaa, että vaaleaa harmaata tuomaan ryhtiä muuten niin raikkaaseen olemukseen. Harmaan joukkoon voi toki lisätä koristetyynyillä tai taulun kehyksillä myös muutaman mustan pisteen. ;)

    ReplyDelete
  37. Moi!

    Luen blogiasi joka päivä mutta harvoin kommentoin.

    Valkoisen seuraksi valitsisin shamppanjan värin. Silkkistä/satiinista kangasta olevat verhot ja kiiltävä lankainen hapsumatto toisivat tilaan ylellisyyttä ja sopivaa kontrastia, mutta ei niin rajua kotrastia kuin valkoisen ja musta liitto.

    Aurinkoista viikon jatkoa!

    Katja

    ReplyDelete
  38. Mä kanssa (yllätys, yllätys) kohdistan ääneni ennemmin mustaan kuin luonnonvalkoiseen. Mutta vielä enemmän tykkäisin harmaasta, sellaisesta helmenharmaasta, hopeanharmaasta... Tulee oikein luksusfiilis. =)

    ReplyDelete
  39. Nuo Stockan silkkiverhot ja Rhapsody-matto eivät ole luonnonvalkoiset vaan nimenomaan shampanjanvalkoiset mitä nimimerkki Katjakin suositteli! <3 Eli lämpimään taitettua valkoista kehiin, niin tulee upea kokonaisuus.

    ReplyDelete
  40. kiitos mielipiteistänne! ne tuli tarpeeseen :)

    ylempänä jo kirjoitin, et sain ajatukset jäsenneltyä ja tilasin jo yhden maton eilen. mutta vasta sen saavuttua tiedän, tuliko hitti vai huti ;D.

    niin ja kirjoitin myös siitä beigestä (samaan kastiin menee meidän kodin kyseessä ollessa shampanjan sävy), että en sitä meille lähtis laittamaan, koska sitä ei oo täällä muuallakaan. jos on mustaa ja valkoista, kolmantena sävynä toimii JOKO harmaa TAI beige, en lähtis molempia omaan kotiini sekoittamaan :).

    sen verran voin kertoa, että luonnonvalkoista/shampanjaa/beigeä ei siis ole tulossa. jäämme odottelemaan :))

    ReplyDelete
  41. Ethän S ollut missään vaiheessa sanonut laittavasi tilaan Stockan tuotteita? Ehkä tarkoitit joitain muita LUONNONVALKOISIA tuotteita..?
    -K

    ReplyDelete
  42. Hih, voi että, kiva kuulla että on kaipailtu :) Onpa mukavaa saada näin lämmin tervetulotoivotus!

    Olen tosiaan nykyisin rouva, kiitos onnitteluista! Ja itse asiassa, puolen vuoden päästä minusta tulee äitikin, jos kaikki vain menee hyvin <3

    ReplyDelete
  43. K: en, mutta nyt ei tarvi enää pähkäillä kun huone on mattoa vaille valmis, jee!!! :))

    Salli: kyllä on kaipailtu :).
    oi ihana kuulla tämmösiä uutisia, tuplasti onnea siis (avioliitosta ja vauvasta)! kyllä kaikki varmasti menee hyvin kunhan pitää positiivisen mielen. ihania uutisia <3

    ReplyDelete
  44. Kiitos kovasti! :)

    -Salli-

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S