Tuesday, March 15, 2011

Meidän kodin huonekalut

Aurinkoisesta tiistaista moi!
:)
Lukijan toiveesta tulee nyt tämä huonekalupostaus!

 
Aluksi eteinen, jossa meillä on Kodin Ykkösestä ostettu kenkäkaappi:

Aulan puolelta löytyy mittatilaustyönä teetetty lipasto:

Tietokonehuone näkyy kuvassa hieman, esittelen sen ihan omana kokonaisuutenaan joku päivä. Punaiset sohvat on hankittu Askosta edelliseen kotiimme.

Meidän makuuhuoneesta löytyy Maskun sängyn lisäksi Ikean yöpöydät sekä tuoli.

Pakko vähän fiilistellä joulukuvalla, oi ku joulu oli ihana <3.

Ruokailutilan perällä nököttää Ikean Norrsten-kaappi.

Ruokapöytä aulan lipaston tavoin mittatilaustyö. Ruokapöydän tuolit ja baarijakkarat (Flower-nimiset) Kodin Ykkösestä.

Aivan mun unelmien ruokapöytä!!!

Oon huomannu et moni tuntuu ajattelevan mittatilaustöiden olevan tosi kalliita.
Asia ei kuitenkaan todellisuudessa ole niin! Toki riippuu paljon puusepästä, mutta meidän mittatilaustyöt on ollu erittäin kohtuuhintaisia. Hinnat on sijoittunu johonki Ikean ja Iskun hintojen välimaastoon, lähemmäs kuitenkin sitä Ikeaa :). Lisäksi saa juuri sellaiset huonekalut kuin haluaa ja laatu on hyvä!


Korkeakiiltoisen valkoisen hoito-ohje:
- Farecla G3 kiillotustahna tai Mirka keskikiiltävä kiillotusaine (peittää pienet hioma- ym. jäljet).

Ja viimeisenä olohuone!

Ikean Bestå-sarjaa löytyy molemmilta seinustoilta. Ikeaa myös ikkunanurkkauksessa Ektorp-divaanin muodossa:


Divaanisohva heittotyynyillä on ostettu Maskusta.


Lähes neljä metriä leveän sohvan väri on mustanharmaa:

Että tämmöisiä huonekaluja!

39 comments:

  1. Huoh; ihanaa! Ja tuo viimeinen kuva on aina ollu niin mun lemppari;)

    ReplyDelete
  2. Hyvällä maulla valittuja kauniisti toisiaan täydentäviä kalusteita :) Kauheesti kans nyt mietin tota Beståta tv-tasoiksi...hih...

    ReplyDelete
  3. Aivan ihana koti teillä! :)
    Saanko kysyä mistä olet ostanut noita kiillotusaineita korkeakiiltoiselle valkoiselle?

    ReplyDelete
  4. Moi! Löysin blogisi ja ihastuin siihen täysin. Upea koti teillä!<3

    Missä/kenellä olette teettäneet huonekaluja mittatilaustyönä? Itsekin nimittäin haaveilen mittatilauksena tehdystä ruokapöydästä.

    ReplyDelete
  5. Soile: voi kiitos <3. joo se on yks munki suosikki :)).

    Päm: kiitos, mahtava kuulla! suosittelen Beståta, laadukkaita ja ihanan simppeleitä :)

    Anonyymi: kiitti! en oo ostanu ku vielä ei oo ollu tarvetta; ollaan asuttu vasta puolisen vuotta :). niitä saa kuitenkin ihan perusmarketeista (isommista siis) ja kannattaa kysellä miehiltä, ne tietää ku Fareclaa käytetään ainaki autoihin ja moottoripyöriinkin :P I think...

    ReplyDelete
  6. Mezzy: moi! tosi kiva et löysit tänne, tervetuloa lueskelemaan! ja kiitos paljon :)).
    ihan paikallisella puuseppäfirmalla ollaan teetetty, kannattaa tiedustella oman paikkakunnan puusepiltä :).

    ReplyDelete
  7. Tosi kauniita ja tyylikkaita huonekaluja ja edelleen ihastelen miten teilla on niin valoisaa ja avaraa ja kodikasta...! :-)

    Rags

    ReplyDelete
  8. Ihanalta näyttää. Valkoiset huonekalut on vaan niin kaunista katseltavaa <3

    ReplyDelete
  9. Minä kanssa harkitsin tv-tason teettämistä kun muutettiin tähän meidän asuntoon, mutta asiaa sen enempää selvittämättä oletin sen olevan tosi kallista. Kyllähän se taso sitten pitkän etsinnän jälkeen Vepsäläiseltä löytyi, mutta ei sekään ollut ihan sellainen kun olin ajatellut... Miehen kotiteatteri- ym. vehkeet kun asettaa jonkin verran haastetta tasolle... ensi kerralla olen viisaampi, jos jotakin huonekalua ei löydy haluamani kaltaisena .)

    ReplyDelete
  10. Kauniisti yhteensopivat huonekalut ja hyvällä maulla sisustettu! Tuohon kokonaisuuteen onkin varmasti helppo yhdistää erilaisia piensisustusesineitä ja värejä kuitenkaan rikkomatta rauhallista yleisilmettä ja kokonaisuutta! Kaunista!

    -I-

    ReplyDelete
  11. Rags: voi kiitos paljon <3. ihana kuulla et muidenki ku meidän mielestä on kodikasta, sillä tiedän et on sellaisiakin ihmisiä, jotka ei näe valkoista kotia kodikkaana. mutta me nähdään :).

    Jansku1985: kiitti Jansku :) niin on!

    Onnen Omenia: joo mäki yritin ettiä huonekaluja valmiina, mut ei löytyny sellaisia ku oisin halunnu, siks päädyimme tähän vaihtoehtoon eikä olla kaduttu :).

    I: voi miten kauniisti sanoit, lämmin kiitos <3.

    ReplyDelete
  12. Kaunista. Meillekin on tulossa korkeakiiltona uudet kalusteet.

    ReplyDelete
  13. Yritän etsiä meille keittiön pöydän päälle valaisinta, tuo teidän on aivan ihana, mistä olet sen ostanut?

    ReplyDelete
  14. Kauniita huonekaluja, erityisesti pöytä on tosi ihana!

    ReplyDelete
  15. Äitee: kiitos! hyvä valinta ;).

    katja.kivisto: kiitos Katja :). se on Solero-kruunu, Valaisin Grönlundin valaisin, jota jälleenmyy mm. Isku.

    Hanna: kiitti Hanna! pöydästä tykkään kyllä yli kaiken :P

    ReplyDelete
  16. Oi! Aivan ihana postaus. Mulla on kirjamerkeissä kansio nimeltä sisustus, ja se alkaa olemaan kohta täynnä postauksia, kun oot laittanut näitä ihania kuvia jotka on niin inspiroivia. :)

    ReplyDelete
  17. Hei, mistä noita puhdistusaineita korkeakiiltoisille saa? Meillä tasot ja keittiönpöytä ovat juuri tuota korkeakiiltoista ja keittiän pöytä kyllä kaipais kipeästi kiillottamista.
    Ihania kuvia, niin valoisia ja raikkaita, tykkään kovasti.
    -päivi-

    ReplyDelete
  18. Hei, haluaisin kysyä tarkemmin tekniikasta, jolla teidän korkeakiiltoiset on tehty? (koska mieheni on entinen huonekalumyyjä, ja on kertonut että "oikeaa" korkeakiiltoista tekevät Euroopassa vain muutamat tehtaat ja siksi hinta on niin korkea ja toimitusajat pitkät) Meillä on kotona vain kuultovalkeaa ja nyt olisinkin erittäin kiinnostunut jos oikeaa korkeakiiltoista siis saisikin suomalaisilta puusepiltä! :)
    ps. Sulla on ihana blogi ja ihanat kissat!! :)

    ReplyDelete
  19. Sellasen kysyisin...
    Koskeeko tuo valkoisen kiiltävän ohje kalvo-ovia vai maalattuja ja sitten lakattuja oviä? Vai sekä että?
    Ajattelin vaan, että en mene pilaamaan kalvo-oviamme

    ReplyDelete
  20. Hei,ihania kuvia ja huonekaluja! Miten tuo valkoinen pöytä reagoi sanomalehtien musteeseen? Meillä on nyt samanmallinen pyökkinen pöytä ja haluaisin maalauttaa sen valkoiseksi, mutta mietin sitä vielä, kun luemme aina aamun lehden pöydän ääressä ja tuohon puiseenkin tarttuu muste ärsyttävästi! t. Kaisu

    ReplyDelete
  21. Aivan upean näköistä. Aina vaan ihmettelen miten kaikki voikin sopia niin kauniisti keskenään ja miten harmoninen kokonaisuus kotisi on, sinulla on todella hyvä maku :)

    ReplyDelete
  22. Teillä on tosi kodikasta ja ihanaa! :) Sulta oonkin saanut idean tilata Ikeasta tuota Beståa tv-tasoksi! Taidan tilata sitä meille tuonne yläkertaan. :) Kunhan se nyt valmistuu... :)
    Minkä niminen tuo teidän sohva olikaan? Mehän ostettiin Bellus sieltä Maskusta. Saa nähdä tuhoaako kissat sen heti ekana yönä... :P

    ReplyDelete
  23. Hei, onko teillä toiminut se digiboxin sijoitus bestå-kaapin sisälle? Etkös ostanut sen laitteen millä ohjata sitä tms.. :) ?

    Näyttäisi niin selkeältä tv-tasolta itsellekin..

    -Nette

    ReplyDelete
  24. Kappas, meillä(kin!) on samainen Bestån tv-taso. Nuita on kyllä todella monella, itsekin jo parille kaverille suositellu ja kellään meistä ei mitää moitittavaa. Hyvin kestää lapsiperheen ryskeessäkin :D. Mukavaa viikkoa ja onnittelut keittiöäänestyksen jaetusta voitosta!

    ReplyDelete
  25. Kauniin tyylikkäitä huonekaluja ja kaikki samaa linjaa :) Meillä on vieläkin osa kalusteista jäänteitä jostain muinaiajoilta eivätkä siksi oikein istu muuhun sisustukseen. Kiitos tuosta mittatilaustyö-vinkistä. Ensimmäisenä tulee tosiaan mieleen, että se on kallista, mutta en ole tosiaan edes ottanut selvää todellista hinnasta. Tulevaisuudessa kysyn varmasti ainakin tarjouksen! Onnittelut keittiöäänestyksessä saavutetusta menestyksestä! <3

    ReplyDelete
  26. Mä niin tykkään sun kuvista kun kissat on aina jotenkin päässyt niiihin mukaan :D

    -Kirsi-

    ReplyDelete
  27. Oi, niin nättiä :)
    Kiitos kork.kiiltohoito-ohjeesta, meilläkin niitä useampi kaluste joten tulee varmasti aikanaan tarpeeseen!!

    ReplyDelete
  28. Kaunista :) Meillä on samat baarijakkarat. Nyt kaks vuotta vanhat ja kellastuneet ikävästi :( Tai sitten ne vaan näyttää tuon meidän uuden pöydän kanssa samassa tilassa vähän kulahtaneilta :) Ei muuta kuin pensseli käteen ja maalauspuuhiin...tai sitten Ikeasta kiiltävän valkoiset uudet tilalle ;)

    ReplyDelete
  29. LauraR.: oi aivan ihana kommentti Laura, kiitos siitä :)). ihanaa et tykkäät!

    Elämän Helmiä Päivi: mies vastaa et hyvinvarustetuista marketeista voi ostaa :). varmasti oma miehesikin tietää mistä, Fareclaa käytetään mm. autojen kiillotukseen yms. tosi varovainen pitää varsinkin Fareclan kans olla!!! voi tulla kuulemma enemmän vahinkoa jos ei oikein käytä. kiitos kehuista!! :)

    miia: no en kyllä tiedä millä tekniikalla on tehty ku en ite niitä oo tehny. mä tiedän vaan meidän korkeakiiltoiset täällä Suomessa ja ne passaa mulle erittäin hyvin (maalattua/kalvoa). sitä täällä tarkoitetaan korkeakiiltoisilla, selviää ku kyselee mm. keittiöfirmoilta & puusepiltä.
    kiitos Miia kehuista, kiva kuulla et tykkäät :). kissatkin tykkää kuulla tämmöistä!

    Mia: maalattuja, mut en oo ihan satavarma miten kalvo-ovien kohdalla! kannattaa kysyä myyjältä ennen ku aineen ostaa ettei tuu kömmähdyksiä :). ite sain tän ohjeen Iskusta.

    Kaisu: kiitos paljon :)). hmm... meillä ei kovinkaan paljon lueta sanomalehtiä, mut kyllä se muste tarttuu kuten muihinkin pintoihin. tuosta se on kyllä helppo puhdistaa, koska pinta on kiiltävä ja siten liukas :).

    Marika: voi vitsit sentään miten ihanasti Marika kirjoitit, tuli tosi hyvä mieli. kiitos ♥!!!

    Hanna: voi ihanainen, kiitos! ja valmistuu valmistuu, sehän on ihan loppusuoralla! mä en muista enää sohvan nimeä :/. meidän sohvan kangas on kyllä varmasti useimpien kisujen lempparikangas, mut onneks omat kisut ei tapaa raapia huonekaluja *koputtaa puuta*

    Nette: juu tilasin kaukosäätimen käyttöalueen laajentimen :). on todellakin toiminut, ei mitään valittamista!

    Saila: hih, tuo on kyllä suosittua sarjaa, aivan kuten Ektorpkin! mut en ihmettele suosiota :). kiitos paljon Saila ♥. ja sullekin ihanaa viikkoa!

    Niina: voi kiitoksia <3. myymällä pääsee hyvin eroon tarpeettomista huonekaluista, kokemusta on monista kaupoista :). ja eipä kestä kiittää, kiva jos oli hyötyä tulevaisuutta varten :). kiitos Niina ♥.

    Kirsi: voi kiitos, minä ja kissat niin tykätään susta Kirsi ku noin kivan kommentin jätit :)).

    J&M: kiitos paljon Jenni :)). näytti upeelta teidän aula ku kävin kurkkaan, ja wautsiwau mikä ovi siellä oli!!!

    Maria: kiitos <3. voi höh, ei näytä kivalta jos noista tulee kellertävät :/. mut nehän on kyllä jo uusina hieman luonnonvalkoiset, ei vitivalkoiset :). joo maalia vaan jos rupee tympiin väri tai myyntiin ja reissu Ikeaan ;). teidän ruokailutilasta tuli kyllä ihan fantastinen!

    ReplyDelete
  30. Niille, joita kiinnostaa Ikean Bestå-taso voisin kertoa vinkkinä, että Jyskistä löytyy samankaltainen korkekiiltoinen Janus tv-taso, joka maksaa puolet vähemmän kuin Ikean taso. Itse ostin niitä alennuksesta kaksi kappaletta (100€/kpl)kohta valmistuvaan uuteen kotiimme.

    ReplyDelete
  31. Jonski: heippa ja tosi kiva et vinkkasit! kiitos, kerron tästä heti ystävälleni, jolla suunnitelmissa Bestå :)). onko Jyskin tv-tasossa umpiovet?

    ReplyDelete
  32. Jyskin tasossa on sekä laatikoita, että avohyllyjä.

    ReplyDelete
  33. Hei saako udella, että mitä kangasta toi sun sohva on? Mulla on uuden sohvan osto edessä ja vaikeuden materiaalivalintaan tuo kaksi pitkäkarvaista kissaa - en jaksa enää sellaista sohvaa, joka oikein imee karvoja puoleensa. :)

    ReplyDelete
  34. Lissu: moi Lissu! hmm mitäköhän tuo kangas on.. no se kyllä aika kivasti imaisee karvat itteensä, et ei taida teille soveltua :P. melkein kaikki kangassohvat kyllä imee niitä, et oisko sit nahkasohva paras..?

    ReplyDelete
  35. Voi olla joo, että pitää taipua siihen nahkasohvaan, jos ei muuta vaihtoehtoa löydy. Otan kasan karvoja mukaan ja lähden sohvakauppoja kiertämään :)

    ReplyDelete
  36. Lissu: ai ku hauska :DD hyvä vinkki :D

    ReplyDelete
  37. Suunnitelen ttäälä parasta aikaa ruokapöydän teettämistä ja muistin että olen sinun blogista tästä ihanasta teetetystä ruokapöydästä lukenut. Mitä materiaalia teidän pöytä mahtaa olla? Ymmärinkä oikein että päällä on korkeakiiltoinen kalvo? Mutta mitä puulajia löytyy kalvon alta, satutko tietämään? Entäs käyttökokemukset pöydästä, onko pinta pysynyt hyvänä? Kestääkö hyvin pyyhkimistä / pesuaineiden käyttöä? Entä onko teillä naarmuuntunut, esim. kissan kynsistä? Uteliaana kyseleepi Sammakkoprinssi

    ReplyDelete
  38. Sammakkoprinssi: juu pöytä on teetetty, se on tehty mdf-levystä ja pinta maalattu & lakattu kiiltäväks. vuoden kohta on pöytä ollu käytössä ja luonnollisesti naarmuja löytyy. niitä on tullu ruokaillessa ja kisujen kynsistäkin... mut ei niitä niin paljo oo et häiritsis. sit ku alkaa häiritä, ajattelin et vien hiottavaks ja uudelleen maalattavaks ni on sit taas uus pinta jonku aikaa :). mä oon pyyhkiny ihan vaan vedellä enimmäkseen, hyvin on kestäny. joskus tarvittaessa pyyhin miedolla fairyvedellä, kestää sitäkin.

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S