Wednesday, March 30, 2011

Sisustusnettikauppa

Moikkamoi!


Herätti paljon mielenkiintoa meidän maanantainen sisustusiltamme :). Kysyin yrittäjältä luvan mainostamiseen ja sen sain!
Eli sisustuskutsut järjesti sisustus- ja lahjatavaraputiikki 
My Dreamhome

Nettiputiikkikin löytyy ja sinne pääset kun klikkaat tästä!
Toivottavasti teette hyviä löytöjä ;).
Yritys järjestää näitä sisustusiltoja Pohjanmaan alueella, joten jos asut täälläpäin, ei muuta kuin porukkaa kasaan ja suunnittelemaan :)!
Kuvat lainattu.


My Dreamhomella on myös facebook-sivut, joilla järjestetään säännöllisesti tykkääjien kesken arvontoja. Arvonnoista voi voittaa 100 euron lahjakortin! 
AnnHelen kirjoittelee myös blogia osoitteessa
mydreamhomeandthensome.blogspot.com


Jos et jo huomannut, meidän sisustusiltaamme pääset kurkkaamaan tästä edellisestä postauksestani. Sieltä näet myös mitä itse ostin eli tuotteita löytyi kyllä modernimpaankin makuun :).

3 comments:

 1. Ihania tuotteita! Pitääkin paremmalla ajalla tutkia tarkemmin. Onko tuo ylin kuva kotoasi vai nettikaupan kuva? Sorry hölmö kysymys. Pisti vaan kaiken ihanan keskeltä silmään tuo upea poliisiauto. Meidän pikkujäbä taatusti 'tarttee' tuollaisen :)

  ReplyDelete
 2. Mää kävin kuule jo kurkkaamassa ja ai että mitä ihanaa kaikkea... Luottokortti taisi itte halkaista ittensä tuolla taskun pohjalla.

  ReplyDelete
 3. Terhi: kannattaa tutkia tosiaan! kaikki kuvat on lainattu nettikaupan sivulta :) ei ollenkaan hölmö kysymys, taatusti jokainen pikkumies tarvii oman poliisiauton :))

  Johanna: oikein! sieltä kyllä löytyy tilattavaa :P

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S