Thursday, December 22, 2011

Varoitus joulupuuhastelujen lomaan...

Tuli tossa aiemmin mieleeni, kun otin kinkun huoneenlämpöön sulamaan, et käyköhän sille kuten tuossa toisessa videossa. Meidän neitit tuntien hyvin mahdollista!

Joulukuusi on saanu tänä vuonna olla ihmeen rauhassa, kun vertaa viime vuoteen... Toki sitä on tänäkin vuonna maisteltu, yhtä pahaa ku viime vuonna! Pallot on myös saanu kyytiä, niille on ihan pakko antaa vauhtia ohimennen.
Nuorempi neiti on ottanu tavakseen, et ku komennan häntä, hän ryntää kuusen alle ja kostaa kuuselle :D. Kerran on kuusi keikkunu niin et jähmetyin vain paikoilleni katsomaan miten käy. Kovasti huojui kun pienet hampaat repi oksia vimmatusti, mut pystyssä pysyi.
Et jos meillä ois aito kuusi, siitä ei ois jäljellä ku runko!Niin että varokaahan ettei jouluaaton kohokohdaksi muodostu tämä:


Nyt joulutortut uuniin ja glögin lämmitykseen <3

7 comments:

 1. Voi ihania noi videot, meilläkin on kuusi saanu onneksi olla rauhassa, mutta rohkenisin veikata et kinkulle meillä voiskin käydä noin:)Onneksi ei oo enää tuollaisia ikkunoita:)!!
  Mut mitään ei voi kyl oikeesti jättää pöydälle..täs taannoin isäntä jätti voirasia keittiön pöydälle ja kappas hei oli toinen kisuista sitä lipomassa..
  Ihanaa aatonaaton-aattoa♥

  ReplyDelete
 2. Nämä kissavideot on ihan parhaita:D Meillä ainakin tuo kuusivideo lähestulkoon pitää paikkaansa:D

  Ja joo, kiitos muistutuksesta, että kinkku piiloon...

  ReplyDelete
 3. Heh, kivat videot :) Meidän olkkaristakin kuului juuri kovaa rapinaa, terrieri se siellä lahjakassin kimpussa (kassi kuusen alla) - no onneksi ei sentään kuuseen osaa kiivetä :) Ja tuo vain sen takia, kun olin itse koneella, enkä huomioinut häntä..
  Ovat ne ovelia,
  t. Äippä

  ReplyDelete
 4. Toivotan sulle ja perheellesi oikein lämpöistä ja tunnelmallista joulunaikaa! Sinä jos kuka osaat nauttia joka hetkestä. <3

  Kisumisuille masurapsutukset. :)

  ReplyDelete
 5. Marjo: voi meilläkin syödään pöydiltä kaikki, joulutortuista lähtien :D. yleensä annan kisujen nuolla voipurkin kun loppuu, se on tosi namia! ihanaa joulunodotusta sinullekin <3

  dibsukka: niin on :D. videot tehny ihminen tuntee kissat kyllä erittäin hyvin! kinkku tosiaan piiloon, meillä yritettiin syödä sitä jo muovin läpi...

  Äippä: heh, ovela vekkuli! kyllä ne tietää mistä narusta vetää :D

  Mg: voi kiitos ihana blogiystävä <3 aivan ihanan herttaisesti sanottu! sitä samaa toivotan sinulle ja perheellesi, söpölle kisulaiselle joulun pehmoinen rutistus :)

  ReplyDelete
 6. hih, ihanat videot! meillä sai juuri kuusen pallot ja nauha kyytiä äsken... joskus on kissa kiivennyt kuusen runkoonkin ja kaatanut koko puun, onneksi oli jo silloinkin muovikuusi... sama kissakaveri kuunteli äskeisen videon naukumista ihan ihmeissään: "mistä toi ääni tulee??" :-)

  ihanaa joulun aikaa, satu t

  ReplyDelete
 7. satu t: meilläkin vanhempi kisu kiipes pentuna ja ensimmäisenä joulunaan mun vanhempien aitoon joulukuuseen :). otsa pihkassa sitten vietettiin joulua!
  ja samainen kisu kuunteli tuota kissavideota myös silmät suurina :D
  ihanaa joulua teille!

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S