Saturday, October 15, 2011

Myytävänä kaunis koti

Täällä blogissakin on joskus ollut juttua näistä myytävistä kotikohteista... Ja siitä miten usein suomalaisilla sivustoilla kuvat myytävästä kohteesta ovat melko... ööh... persoonallisia ;) eivätkä aina ihan niin edustavia.


Toki poikkeuksiakin on! Kuten tämän meidän paikallisen Asunto Björndahlin myyntikuvat, heidän sivultaan seuraavatkin kuvat on luvalla lainattu. 
Näillä sivuilla on joskus kiva käydä katselemassa kauniita koteja täältäpäin. Tällä kertaa ajattelin esitellä sellaisen myös teille!


Tämä koti ei edusta omaa tyyliäni, mutta on silti mielestäni erittäin kaunis!
Ja on kiva katsella erilaisia koteja ja miettiä, miten niistä saisi pienillä muutoksilla oman tyylin mukaisia. 


Kodin tyyliin sopisi mielestäni kyllä jotkin vähemmän runsaat kiintokalusteet :)


Jos tykkää tällaisesta maalaisromanttisesta tyylistä perinteisine talomalleineen, niin tässä on juuri sopiva kohde!
Sijaitseekin vielä kaupungin parhaalla asuinalueella :)



Haluaisitteko nähdä jatkossakin näitä esittelyitä?

Tänään aion muuten tehdä yhtä herkkuruokaa ja koska viimeisimmässä arvontapostauksessa Carita esitti toiveen ruokajutuista, pidän kameran lähettyvillä ;)

Leppoisaa lauantaita
ja huomaattehan alemman postaukseni!


36 comments:

  1. oi ihanan tunnelmallinen koti, vaikka joitain pikkujuttuja muuttaisin kyllä. ja kyllä ehdottomasti vaan lisää myös tällaisia esittelypostauksia :)

    ReplyDelete
  2. Kyllä se kaunis on, pakko myöntää! Mä tykkäsin eniten saunan lauteista, ihan superia, kun voi nojata rennosti. Toinen mielenkiintoinen juttu, minkä näin, on keittiön tasossa matalampi osa, ikkunan edessä. Yhtään ei pää nyt toimi, että osaisi spekuloida miten sen voisi käyttää, mutta on vaan mielestäni jännä yksityiskohta. :)

    ReplyDelete
  3. Ehdottomasti halutaan nähdä lisää tällaisia :) vaikka ei kyseinen koti ihan ominta sisustustyyliäni kuvastakaan. Kaunis tuo oli silti, ihania sävyjä - erityisesti pidin tuosta eteisaulan seinien sävystä! Ja totesin että meillä on tismalleen(?) tuo sama laattalattia joten tuolta meillä siis näyttäisi jos olisi valkoiset lattialistat ja maalatut seinät... kohta on :) Ja sitten piti hieman hieraista silmiään... miltei meidän keittiö! Tosin meillä näyttää tuolta enää muutaman viikon...

    Nuo Malenan ottamat kuvat ovat kyllä hyviä! Juuri ihailin hänen otoksiaan Nykistä... huoh!

    Aurinkoista viikonloppua sinne suunnalle!

    ReplyDelete
  4. olipas vain kaunis koti!!! :)
    koitin eilen laittaa kommenttia mutta ei onnistunut, kysymys kuului: tuleeko teema astioihin harmaita viiruja/naarmuja? mullaon kermansaven vaalea astiasto ja haluan luopua siitä koska ne on ikävän näkösiä kun niihin tuli aika nopeaa harmaita viiruja :(

    ReplyDelete
  5. Eka kuva kyllä portaineen oli vaan niin kaunis.
    Kiitos tästä =)

    ReplyDelete
  6. Tosi kaunis ja avaran oloinen koti, vaikkakaan ei myöskään mun tyylinen. Toisaalta ulko -ja sisätilat sopivat tässä kohteessa hyvin yhteen, mikä on mun mielestä myös tärkeä asia. Värimaailma viehätti, meillähän kun on myös tuota maitokahvin väriä tummemmassa ja vaaleammassa sävyssä.

    Voisin kyllä hyvin nähdä meidän kalusteet ja modernimmat kiintokalusteet tuohon taloon ja että miltä talo silloin näyttäisi. Ja sehän kai tärkeintä myynnin kannalta onkin, että olemassa olevasta sisustuksesta huolimatta potentiaalinen ostajaehdokas pystyy näkemään talon omantyylisenään. Tässä kohteessa se on mahdollista, toisin kuin monissa niissä "perinteisissä" myyntikuvissa, jossa tavaraa on runsaasti ja omia design-huonekaluja ei osaa kuvitella täysnäisten pyykkitelineiden ja kuihtuneiden viherkasvien sekaan ;D

    Juu, laita vaan tulemaan lisää tällaisia postauksia :)

    -I-

    ReplyDelete
  7. Tuohon anonyymin (10.40) kommenttiin voin omasta puolestani sanoa, että meillä on Teeman valkoisiin ruokalautasiin kyllä ajansaatossa tullut jonkin verran niitä harmaita jälkiä haarukoista ja veistsistä, mutta toisaalta, vanhimmat niistä on ollut käytössä jo melkein 10 vuotta. Voisin kuvitella, että kaikkeen posliiniin jäisi ruokailuvälineistä vähän jälkeä.

    -I-

    ReplyDelete
  8. Voih! Upea koti ja kauniisti kuvattu! Kyllä joskus ihmetyttää, miksi välitysfirmat kuvaavat jotain myytävän kohteen huonekalua eikä huonetta! Mulla on harrastuksena tutkailla asuntoja netistä, vaikkei me nyt suunnitellakaan uuden ostoa. Tämä talo kelpais mulle, vain keittiötä laittaisin hiukan modernimmaksi. Lisää tällaista!

    ReplyDelete
  9. Anna: kiva että tykkäät näistäkin postauksista! :)

    Inanaa: joo mut tommoset lauteet ei taas sovi lauteilla makoilijoille :D
    tarkoitatko keittiössä tuota saareketta vai mitä?

    Marja: kiva kuulla et tykkäät näistäkin jutuista, voin sit joskus postata tällaisiakin! mäki tykkään Malenan kuvista ja blogista muutenkin :). ihania kissojakin siellä näkyy silloin tällöin ;)
    ihanaa viikonloppua sinnekin!

    Anonyymi: voi mä en oikein tuohon osaa vastata ku vasta Teema-lautasia ostin, mutta I kertoi kokemuksia tuossa ylempänä :)

    Onnenkyynel: niin mustakin :))

    I: mun mielestä tämmösiin taloihin sopii myös modernihko sisustus, vaikka ulkoa talo edustaakin perinnetaloa. ulkoseinien sävy on harmaa, eri asia jos ois esim. keltainen tai vaaleanpunainen, sit se modernius kyllä tökkis ;D
    lisää tämmöisiä juttuja tulossa silloin tällöin, kiitos kommentistasi :)
    ja kiitos ku kerroit noista astioista, se on totta et varmasti jokainen astia naarmuuntuu, mut toiset ennemmin ja kestävämmät myöhemmin.

    Pilvi: joo näissä kuvissa tiloista saa kyllä hyvän käsityksen ostajan näkökulmaa ajatellen! lisää tällaista tulee jatkossa :)

    Aatsipoppaa: eikö :)

    ReplyDelete
  10. Äh, siis tuo keittiön ikkunan edessä oleva matalampi kohta...

    ReplyDelete
  11. Voi argh! Aivan ihana koti ja JUST miun tyylinen! Ollapa itelläkin tollanen :)

    ReplyDelete
  12. Mäkin käyn usein kattelemassa taloja vierailtakin paikkakunnilta...saa kivoja vinkkejä sisustukseen (joskus), mutta enimmäkseen näkee kyl juttuja, mitä ja miten ei koskaan tekis:) Esim. useimmiten myytävät talot on liian täynnä kaikkea rojua, seinillä ja lattioilla...Tämä talo on kyl kaunis, mutta keittiöstä ja saunan lauteista en tykännyt! Lisää vaan tällaisia esittelyjä, kiitos!:)

    ReplyDelete
  13. Oi ihana! Missä tällaisia on myynnissä?

    ReplyDelete
  14. Inanaa: Keittiössä ei tainnut olla ikkunan kohdassa matalampaa tasoa, mutta kodinhoitohuoneessa oli.

    ReplyDelete
  15. Aivan ihana koti! Iski meikäläiseen täysillä, koska sisustusmaku liippasi niin läheltä. Ainoastaan keittiön kaappien ovet vaihtaisin;)

    ReplyDelete
  16. Todella kauniin näköinen ja jotenkin todella kutsuva.

    ReplyDelete
  17. M: :)

    Inanaa: äh vaan itelles :D mä jo aattelin etten voi olla näin sokee, mut sit hokasin et sähän kattelit KHH:n kuvia tuolta alempaa... siellähän on ihan eri kalusteetkin kuin keittiössä.

    Aira: :) kyllähän sellasen saa!

    Aikku: tuo onkin kiva harrastus :). lisää esittelyitä tulee!

    Nitta: postauksessa on linkki sivulle, tuossa missä mainitaan Asunto Björndahl (postauksen alkupätkää)

    Pilvi: aivan!

    Riikka: kiva et löyty jotain mieleistä!

    I'm Lacking: joo kodikas koti :)

    ReplyDelete
  18. Tosi ihana postaus. Mä olin aikasemminkin nähnyt muutamia kuvia tosta talosta ja on aivan minun tyylinen koti. Malenalla on myös aivan huippu ihana blogi, mut kyl sä silti oot ihan ykkönen!! :o)

    ReplyDelete
  19. Pilvi: Oho. Mun mielestä toi näyttää ihan keittiöltä :D

    ReplyDelete
  20. S: Mä oon "erilainen nuori" ja koen KHH:n ulkonäön muistuttavan keittiötä :D

    ReplyDelete
  21. Kiva postaus on :) Teema-astioista joku kysyi, ja joku jo vastasikin. Meillä on astiat ollu nyt kahdeksan vuotta käytössä ja viimeisen kuukauden aikana olen huomannut, että lautaset (joita käytetään lähes päivittäin) ovat saaneet harmaita viiruja aika runsaasti. Aivan yhtäkkiä ilmestyivät, mutta tosiaan kahdeksan vuotta kestivät hyvinä.

    ReplyDelete
  22. H: apua apua mitä sanoa noin ihanaan kommenttiin!!! KIITOS <3 makuja on niin monia ja jos yksikin ihminen on tuota mieltä, oon ikionnellinen :))

    Inanaa: hehee :D

    Anonyymi: kiitos ku kerroit kokemuksiasi! on kyllä pitkä aika 8 vuotta astioilla nykypäivänä säilyä naarmuttomina :)

    ReplyDelete
  23. Kiitos linkkivinkistä! Minunkin puolestani saa jatkossa esitellä näitä myytäviä kohteita.

    Ja tuo talo! Unelmieni talo! Joitakin sisustuksellisa elementtejä muuttaisin, jos olisi oma koti, mutta rakenteeltaan aivan ihana! Harmi kun on vaan ihan väärällä puolella Suomea :)

    -hansu

    ReplyDelete
  24. hansu: kiva kuulla, teen sitten jatkossakin näitä postauksia silloin tällöin :)

    ReplyDelete
  25. Hei mä taas sekoilen täällä vähän tän kommentoinnin kanssa. Mä oon itse tekemässä blogia ja mä käytän siellä eri nimimerkkiä (nyt en edes itsekään tajua, että miksi??!! :oD) Enkä mä nyttenkään oo varma, että millä tää lähtee, mutta siis H=Helene ja Helene=H :oD. Siis omalla nimelläni olen kommentoinut aikaisemmin ja pakko oli korjata, että tiedät, että on kyse yhdestä ja samasta henkilöstä :o)

    ReplyDelete
  26. H: :) ok :) sun blogia ei vielä varmaan voi lukea, vai? ei ainakaan näy tuolla profiilissa sitä.

    ReplyDelete
  27. Kaunis koti, minun aikaisempaan makuuni tosi sopiva. Oma maku tosin muuttunut täysin. Eli nyt on kova sana modernimpi ja nimenomaan pidän siitä, että ns perinnetalo (mansardikatto) modernimmalla kalustuksella, minusta kun se tekee vaan mielenkiintoisemmaksi kun ei ole perinnetalossa totuttua perinteistä sisustusta... Nämä maalaisromanttiset sisustukset tuppaavat olemaan kovin runsaita ja jotenkin olen kypsä siihen!? Niin se maku muuttuu... Tosin pieni ripaus vanhaa sekaan on se kaikkein paras yhdistelmä.

    Ihana blogi Sinulla!

    t: Sari

    ReplyDelete
  28. Joo en mä ole vielä saanut sitä julkaisukelpoiseksi :o) Mut jos tässä pikku hiljaa :o)

    ReplyDelete
  29. Sari: oon täysin samaa mieltä et kyllä joihinkin perinnetaloihinkin sopii moderni sisustus! messuilla oon joskus nähny myös sellasia taloja ja ne on mielenkiintoisia, erottuu joukosta :)). ei aina sen ulkomuodon tarvi sanella kaikkea, se on tylsää!
    mäki oon kyllästyny maalaisromanttiseen sisustukseen, ollu jo vuosikausia :D. sitä näkee joka paikassa... varsinki ne runsaimmat tulee niiiiin korvista ulos!
    kiitos kehuista :)

    H: ok :)

    ReplyDelete
  30. Hieno koti kuvissa! Itsekin harrastan kurkistelua myytäviin koteihin silloin tällöin, hauskaa puuhaa. Ihana koti muuten itselläsikin! :) Näin uutena blogisi lukijana ihastuin vallan kovasti sisustukseesi.

    ReplyDelete
  31. Pinkki työhuone: voi kiitos paljon ja kiva et oot löytäny blogiini :))
    ihana nicki sulla!

    ReplyDelete
  32. Kiitos vain! :) Työhuoneeni seinät ovat pinkit, josta blogini nimikin juontaa. Löytyypi täältä: http://pinkkityohuone.blogspot.com. Tervetuloa ja aurinkoista syksyä! :)

    ReplyDelete
  33. Keittiön pöytää lukuunottamatta koti ihan täydellinen! Tuollaiset kodit saa aikaan ihan hurjan sisustusvimman :)

    ReplyDelete
  34. Pinkki työhuone: oi varmaan makeen erikoinen on sun työhuone :))

    pellavaunelmia: kiva :). varmasti suureen joukkoon ihmisiä vetoaa tuollainen koti.

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S