Sunday, October 23, 2011

Houkutuksia blogeista

Sain lukijalta (jo kauan sitten) sähköpostiin kivan toiveen, jossa luki mm. näin:

Hei,
minusta olisi tosi hauskaa lukea, mitä blogikansa on shoppaillut blogien innostamina :)


Ite en oo mitään kovin suurta, ensimmäisenä mieleeni tulee kivat saippuat, joista postasinkin viime helmikuussa.



Monenlaisiin houkutuksiin täällä blogien ihmeellisessä maailmassa kyllä törmää, kiva tietää etten ole ainoa!
Ja kaikenlaisia mielitekoja tulee vastaan... Yhteen aikaan vallitsi mokkapalamania ja niin minäkin sorruin. Laitoin vahingon kiertämään ja tein siitä ihan oman postauksensa ;)






Sitten eräs asia mun kohdalla on ihastus ruskeisiin asusteisiin: mm. beigen ja konjakin sävyt on alkanu kiehtoa, sillä niitä näkee blogeissa paljon! Toistaiseksi olen ostanut vain kaksi kyseistä sävymaailmaa (tai ainakin lähellä sitä) olevaa tuotetta:





Joten mites on blogikansa, mitä on blogien vaikutuksesta tullut osteltua vai onko mitään? :)


24 comments:

  1. Mulla on sama juttu noiden ruskeiden asusteiden kanssa. :) Ruskeat saappaatkin kotiutin jo Espritiltä. :) Laukku vois olla seuraava hankinta. Lisäksi sun hyvän mainonnan perusteella hankin sen yhden käsivoiteen ja se on kyllä aivan ihana! Tällä hetkellä inspiroiduin sun edellisestä postauksesta ja kauniista petauksista ja lakanoista. :)

    ReplyDelete
  2. fyrinnaen luomivärejä ostin ihan blogin takia. Oli vaan niin upeita ja synttärit lähellä.

    Lisäksi muutamia kissajuttuja olen ostanut sekä aion ostaa (mm. kissojen pallorata ostettu, vänttisen valjaat hankinnassa).

    ReplyDelete
  3. Blogeista kyllä inspiroituu vaikka mihin!!!! :) Rakastan blogeja :D Täältä sinun blogista olen saanut monen monta ihanaa sisustus vinkkiä… Tässä juuri pohdin, että tänään petivaatteiden vaihdon yhteydessä pitää ottaa mallia S:N petauksesta! ;)

    ReplyDelete
  4. Ensimmäinen merkkilaukkuni on juurikin blogien selailun aikaansaamaa;) Muotiblogeissa oli neitosilla kivoja Mulberryjä ja Vuittoneita. Ihastuin sitten yhteen konjakin väriseen Mulberry Emmyyn ja kerran se oli Mulberryn nettikaupassa puoleen hintaan, joten niin se tuli tilattua....tosin tilausta edelsi piiiitkä keskustelu jälkeen isännä kanssa, mutta niin vain lupa tuli:) Yhden HenkkaMaukan villakaulahuivi on myös tullut ostettua Henkka Maukan miestenosastolta ;) Aika paljon tulee bloggareiden innoittamana ostoksia tehtyä!

    ReplyDelete
  5. Hih, sinun innoittamana ainakin just noita saippuoita ja sitten niitä muovisia kukanmallisia lasinalustoja =)

    ReplyDelete
  6. Iik, vaikka mitä on tullut osteltua!

    Sun blogista olen bongannut esmi. valkoiset Flower-tuolit, Bestå-sarjaa, New wave-astiaston, sisustustarran (save water, drink wine, tämän tyylinen on vielä harkinnassa), yms. :)

    Charilta olen bongannut Beståa, päiväpeitteen ja matot.

    Muotiblogeista Alexan laukun ja vaikka mitä ihanaa....

    Minäkin rakastan blogeja! <3 <3 <3 <3

    ReplyDelete
  7. Täällä on sorruttu blogin inspiroimana dymoon :D Ja nyt on kaikki purnukat dymottu mustalla pohjalla ja valkosella tekstillä :) Ja sitte blogista bongattu DecoraFrameShopin tekstikortteja, joita tilasin 3 :) Sitte pari hömppäkirjan kirjailijan teoksia bongannu ja piti saaha ittellekki luettavaksi :) Ja sulta lankkuperunat ja Tigi-hiuslakan :)
    Yritän kovasti olla tarttumatta houkutuksiin ja kaikkeen ihanuuksiin mitä täällä sisustusblogeissa näkkyy, mutta joskus son niiiin vaikiaa :)

    ReplyDelete
  8. Saan inspiraatiota blogeista, ja joskus jotkut asiat osuvat mielestäni niin nappiin, että olen itsekin ostanut kyseisen tuotteen. Sinun blogisi kautta esimerkiksi ihastuin Pentikin Rondo-lampunjalkaan, joka nyt koristaakin olohuonettamme :) Kiitos siis hyvistä vinkeistä!

    ReplyDelete
  9. Moi:) Täältä löytyy kans yks shoppailija. Marimekon Siirtolapuutarha-mukit ostin vain yhden blogijutun perusteella (on hyvät), sitten kosmetiikasta redness resque -voiteen (tosi hyvä), Ikean valkoisia kynttilöitä, koska sanoit niiden palavan kauniisti (oikeassa olit), ja löytyy meiltä turkoosit tabletitkin :)Sämpyläleipomisetkin voisi laittaa blogien piikkiin :) Vielä kun saisi tuollaisen kylppärin kun teillä niin jesss :))
    t. Äippä

    ReplyDelete
  10. Johan tuossa minun tekstissä oli kunnolla virheitä...no toivottavasti sait selvää :D

    ReplyDelete
  11. Hanna: oi laita blogiin kuvaa niistä saappaista, mäki tarvin!!! :D
    kiva et tykkäät käsivoiteesta :))

    KittyCatCat: kuulostaa kivalta, hyviä vinkkejä näistä blogeista saa!

    Mona: siis niin totta ja niin rakastan minäkin :D. voi miten kiva kuulla et oot saanu täältä vinkkejä <3 mukavaa sunnuntai-iltaa :)

    Soile: siis mua kauhistuttaa mut muakin on alkanu houkuttaan joku tontyylinen laukku, en vaan oo ees puolen vuoden aikana osannu päättää mikä ku en tykkää tätimäisistä laukuista :D
    vaikea valinta tulee olemaan, mut kyl mä vielä jonku ihanan laukun kotiutan :P eka täytyy vaan hankkiutua eroon ainaki kymmenestä vanhasta!
    toki sain selvää :))

    Hanna ★: kiva kuulla :)) ja kiva et jotku saa munki blogista houkutuksia enkä vain minä muiden :D

    ReplyDelete
  12. Miia: oi kuulostaa hyvältä sun lista :P blogit on niin huippukeksintöjä <3

    Meän Satu: hehee :) ei sitä aina tarvi ees vastustaa kiusausta, näistä blogeista saa nimittäin niin hyviä vinkkejä et ne kannattaa hyödyntää :D

    Anonyymi: voi kiva kuulla et joku täällä on ihastuttanu noin kovin, itekki tykkään kovasti Rondosta :) (jopa niin et alan kyllästyä niihin pallolampunjalkoihin...)

    Äippä: joo blogien sämpylähimotukset on tuttuja mullekin :D. hih, kiitos kovasti et tykkäät meidän kylppäristä :))

    ReplyDelete
  13. Kyllä blogeista saa aivan ihania houkuttimia! Paljonkin! :) Itelle mitä ekana nyt tulee mieleen, olen myös ostanut ruskeat Clarcsin nahkasaappaat ihan vaan sen takia kun näin vastaavanlaiset jollain bloggarilla ja ihastuin heti! Myös käsityökärpänen on puraissut kun on nähnyt mitä kivaa muut ovat saaneet aikaan, sekä sinun blogiasi luettuani halusin myös hakea Ikeasta tuollaiset pöytätabletit (vai mitä ne on) mitkä teillä on sinisenä, mutta itse ostin vihreät. :) Himotuksia olisi muitakin, aika paljon, mutta kaikkea ei voi saada (ainakaan ihan heti).
    Tämä on yksi syy, miksi blogit ovat ihanaa luettavaa! :) Shoppailusta tulee niin helppoa!

    ReplyDelete
  14. No ainaki nää kynttilämaljahärpäkkeet eli isompi kynttilä isossa maljassa. Vaikka sisustuspuuhani saivat ratkaisevan kimmokkeen hyvältä ystävältäni, niin tokihan myös lukemieni blogien mustavalkoisuus on tarttunut. Sitten ystäväni ja blogien johdattelemana olen tykästynyt konjakin värisiin laukkuihin yms. Kynttilänjalkojakaan ei ole harrastanut ennen bloggailua. Tähän hätään en juuri muuta saa päähäni, mutta kyllä niitä vielä varmaan jotain on. :)

    ReplyDelete
  15. Lealeijona: todellakin tulee shoppailusta helppoa ku joku on jo ostanu tuotteen ja todennu sen hyväks, ei muuta ku ostoksille :D. varsinki jos sen voi vielä tilata netistä ni siitä ei enää asia helpotu!

    Inanaa: onhan tuossa jo vaikka mitä :). kiva kuulla muiden kokemuksia! itekkään en enää muista kaikkea mihin blogit on vaikuttanu, mut paljon ne on vaikuttanu kuitenkin :)

    ReplyDelete
  16. Tunnustan, olen "mainonnan" uhri!! :-) Paljon on tullut ostettua kaikenlaista, mita olen blogeissa nahnyt. Mm. sinulta sain ainakin sen kasivoidevinkin (aivan parasta kasivoidetta), saattaa olla jotain muutakin. En valttamatta enaa aina edes tajua, etta joku idea tulee blogeista..
    :-)

    ReplyDelete
  17. Rags: kiva että on muitakin :)). mun mielestä on vaan hyvä et blogeissa mainostetaan, jäis muuten paljosta paitsi!

    ReplyDelete
  18. Todella kaunis tuo sinun ruskea laukkusi? Minkä merkkinen mahtaa olla?
    Siinä ehkä voisi olla se minun ensimäinen ostokseni, joka on tehty blogin vaikutuksesta ;)

    Sisustusblogeja lukiessa olen alkanut kaipaamaan kotiimme enemmän valkoista sekä lamppuja, joita en ole aiemmin kaipaillut kotiimme. Nyt vain pitäsi löytyä paikkoja, joihin voisi niitä ihania lamppuja ostella :)

    ReplyDelete
  19. Ompas ihanat oven rivat :) Ootko mistä hankkinut/minkä merkkiset? Mie oisin ripoja vailla, ois helpompi ku ei tarvis ovia aukoa ikkunan aukasijalla, mutta kun ei oo vain niitä oikeita ripoja löytynyt. Sitten, mistäs olitkaan sen raitatapetin ostanut? Kokkolan K-Raudasta??? Voisin soittaa ja kysellä onko tapetti minkäfirman... kun ei sitä oikeaa raitatapettia etsinnöistä huolimatta ole löytynyt mistään. Mainonnan uhri siis taidan olla ;)

    ReplyDelete
  20. Satu: kiitos! tarkoitatko tuota isompaa laukkua, se on O.I.S.:n :) se on aivan ihana ja materiaali (keinonahka) aivan unelman pehmeää <3
    valaisimille kyllä löytyy paikkoja vaikka mistä ;D

    Anonyymi: kiitti, mustakin ne on ihanat! meidän väliovet on Skaala valmistanu ja nuo on Skaalan ihan vakiopainikkeet, alumiiniset.
    ja kyllä, Kokkolan K-Raudan yhdestä tapettikirjasta tilasin raitatapetin. toivottavasti osaavat sulle kertoa, mistä tapetti on peräisin. ilmoittele sit mulle tärppäskö :))

    ReplyDelete
  21. Mulle on käynyt monesti niin, että en oo alunperin tykännyt jostain jutusta, mutta kun niitä tarpeeksi katselee blogeissa, alkaa ne miellyttää silmää ja tekisi mieli hankkia itsellekin! Näin on käynyt mm.
    -Mulberryn laukkujen
    -Iittalan Kivi-tuikkujen
    -Bare Minerals-meikkien
    -Eamesin tuolien
    ja joidenkin sisustusvärien kohdalla.

    Lokki-valaisimeen en ole vielä ihastunut, vaikka sitä paljon sisustusblogeissa näkeekin :)

    -hansu

    ReplyDelete
  22. hansu: hehee kuulostaa tutulta :D
    mullekin on käyny noin Mulberryn Bayswaterin kohdalla... mut yritän silti olla ostamatta sitä, se on liian salkkumainen mun makuun :D

    ReplyDelete
  23. Hansu ja S: Siis niin tutulta kuulosti, kun luin kommenttinne! Tätä samaa mullekin on käynyt, että ajan myötä on silmä tottunut johonkin juttuun vaikka aluksi en ole melkeinpä voinut ymmärtää, miksi niitä tuotteita himoitaan. :) Omalla kohdallani moisen kohtalon on kokenut mm. LV:n jotkut laukut, Lokki-valaisin, Eamsit, dyson-imuri, UGGit ja kynttilänjalat. :D Varmaan on muitakin, mutta juuri nyt nämä tulivat mieleen. Ja mun mielestä se on aika pelottavaa, kun ei oikeasti ymmärrä, mitä ihmiset näkee jossain tavarassa ja jonkin ajan kuluttua huomaa itsekin pohtivansa, että mitäpä jos...

    ReplyDelete
  24. Inanaa: jee kivaa et on muitakin joille käy samoin :D
    on tää hassua! saapa nähdä mitä seuraavaks :P

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S